Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

/flipcar

Başlatan Luanvice, 28 Ekim 2020, 02:11:58
Okunma sayısı 2762 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Floozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2022, 17:16
Toplam oynama: 291 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: /flipcar
« Yanıtla #50 : 31 Ekim 2020, 17:41:19 »
Flipcar komutunun o kadar da özelliği yok, çoğu zaman işe yaramıyor. Araç sadece ters dönünce işe yarar, onun içinde kullanılmaması gerekiyor. Araç asla durduk yere ters dönmez, ters döndüyse demek ki düzgün sürememişsin, sırf düzgün süremeyip aracı ters döndürüldüğünde bug anlamına gelmiyor. Sizin düşündüğünüz şekilde flipcar komutu işlemiyor, işlevi öyle değil. Sizin yaptıklarınızı biz adminlerde yapıyoruz, flipcar atmıyoruz, çünkü flipcar komutu çoğu zaman işe yaramıyor.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: /flipcar
« Yanıtla #51 : 31 Ekim 2020, 17:57:04 »
araç herhangi bir tür bug ile ters dönmez ki
adam düzgün sürmezse ters döner aracı bu kadar basit sunucuda nasıl bir bug olduğunu bir tek ben anlayamadım sanırım .d
bu zamana kadar bir kere bile böyle bir bug ile karşılaşmadım ve helperlik yaptığım süre boyunca karşılaşanı da görmedim

Bazı iletileri okuyorum da cidden üzülüyorum... Yazık kafalarına.

asıl senin kafana yazık

Benim anlamadığım helperlere her hangi bir yetki verilmesi  FG/OG ve Adminleri niye bu kadar rahatsız etti?

mesele helperlere yeni komut gelmesi değil senin üşengeçliğin ve kişisel çıkarların için saçmalıyor olman

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28