/respawncar (id)
Araç idsi?
/gotocar (id)
((araca bin))
/go (id)
En fazla 20 saniyeni alır, diğer türlü çok suistimal edilir.
Arkadaşlar iyi güzel demişsiniz bunu da, adam oyuncudan roadtrain kiraladı diyelim ve bug ile bir şekilde tır ters döndü, respawncar atamıyorsun. Yükseğe falan, engebeli bir yere çıkıp yuvarlayarak düşürmek gerekiyor düzeltmek için. Ayrıca H5 için bir yetki yoktu, bu yetkinin fazla suistimal edilebileceğini düşünüyorum H5'lere gelebilir. 
Aynen aga bunu anlatmak istiyorum işte. Herkes çocuk gibi davranıyor yok cban da atsınlar yok jail de atsınlar, komikmiş gibi kendi hallerinde eğleniyorlar.
Suistimal edilir diyorlar, yahu kardeşim H2'den sonra /respawncar, /gotocar, /getcar hepsi geliyor. Suistimal ediliyor mu? Edilmiyor. Edilicek olsa görürdük ihraç kısmın da.Yapan olursa da zaten atılır arkadaş.
Bide anlamadığım şey sadece flipcar yazdım H5'ler için. Bak H5'ler için sadece. Yok helpeler şöyle olsun, yok helperler böyle olsun saçma sapan iletiler atıyorlar. İleti mi kasıyorlar, ileti atmak için mi atıyorlar cidden anlamıyorum. Yetkisi olan da konuşuyor maşallah. H5 olan adam atılmayı göze mi alır? Yahu aracı ters çevirsin dedim. Niye bu kadar abartıldı? Öyle bir abarttınızki şuraya helperler GA+ verilsin yazsam daha az abartılırdı. Önceki kick muhabbetinde de boş yaptılar, burada da yaptılar.Benim anlamadığım helperlere her hangi bir yetki verilmesi FG/OG ve Adminleri niye bu kadar rahatsız etti?
Ya şuraya birşeyler daha da yazıcam da neyse işte.
Suistimal edilir diyorsanız suistimal edilir yazın, desteklemiyorsanız desteklemiyorum yazın. Saçma sapan yok cban gelsin yok şu gelsin felan diyip kendinizi komik sanarak küçük düşürmeyin, cidden üzülüyorum adınıza.