Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] VolkanT-Bar Başvurusu

Başlatan TonyMontana61, 27 Ekim 2020, 17:24:45
Okunma sayısı 579 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TonyMontana61

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 30 Ocak 2024, 19:48
Toplam oynama: 58 gün, 13 saat
Son giriş: 08 Ocak 2024, 14:32
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
[EKLENEBİLİR] VolkanT-Bar Başvurusu
« : 27 Ekim 2020, 17:24:45 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Haftada 7 gün 10 saat aktifim)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (2793.75, -1087.70, 30.71, 85.76
)

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):

2.03:İş yeri adı: (Zeus Bar & Club)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Bar)

2.05:İş yeri interioru: (Vuzy October Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (Mary Neon 17 Şubat 1999 yılında Los Santos da dünyaya gelmiştir. Mary ` nin ailesi o zamanlarda bir bar işletiyorlardı ve işleri iyi
giderken ikinci şuberlerini açmak için kredi çekmiştir ve ikinci şuberlerini Las Venturas şehirinde açmışlardır. İlk zamanlarda
iyi giderken son zamanlarda kazançları düşmüş ve kredi borçlarını ödiyemez durumda kalmıştır. Onun için 2. şubelerini satmışlar
ve kredi borçlarını yarısına kadar ödemişlerdir. O zamanlarda Mary 7 yaşındaydı ve 1. Sınıfa başlamıştır. Ertesi gün gece uyurken
eve hırsız girmiş ve Mary nin ailesinin mücehverlerini çalmış ve kredi kartlarını çalmıştır çok zor durumda olan Annesi ve Babası
ne yapsalarda kredi kartını kapatmış olsa bile kredi kartının içindeki paralar bitmiş ve kredi kartı borçlarını ödiyemedikleri için
eve haciz yatmış ve Mary nin ailesinin barı ve evi kapanmıştır. O zamanlarda Mary okula bile gidemiyecek durumdaydı ve Mary nin babası
Bir oto yıkamacıda çalışarak aileyi geçindirerek 1+1 ev kiralamışlar yaşamını orda geçindirmiştir. Yaklaşık 1 yıl sonra
Mary nin ailesi bazı sorunlardan dolayı anlaşamayıp ayrılmışlardır. Mary bu olaylar yüzünden piskolojisi alt üst olmuş ve
yaklaşık 5 aydır hiç evden çıkmayıp babasıyla yaşamıştır. Mary 16 yaşına geldiğinde babası kanserden dolayı hayatını kaybetmiştir ve
2 yıl boyunca annesi ile kalmış ve annesinden gizli bir barda striptiz danscısı olarak çalışmış ve 18 yaşına geldiğinde
o kazandığı paralarla yıllardır onun yanında olan Melissa adlı arkadaşı ile ayrı bir eve çıkmış ve 20 yaşına geldikten sonra
kazandığı paralar ile çok sevdiği babasının kalan işini yapmak için bar açmaya karar vermişlerdir.

Not : Parayı nasıl karşıladığım hikayenin içinde yazıyor ve 228 kelimedir.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) ((İşime garson eleman alarak veya npc sistemi ile bot koyarak bazı işlerimi halledebilirim içecek normal standart olacak sonra temizliğine bakabilirim istediğim düzeni kurabilirim müzik sergileyebilirim ödüller dağıtabilirim gelirim olduktan sonra herşeyi yapabilirim lavabolar standart olacak kapıları ile dahil sonra vip için özel oturma yerleri belirli ücret karşılığında olur. önemli bir konum olması avantajını en güzel şekilde kullanıp tüm oyuncular için güzel bir rol ortamı sağlamayı düşünüyoruz. Burayı destekleyip kendimize uzun soluklu bir rol planı çıkarmayı düşünüyoruz. Müşteri rollerinden ziyade çalışan rollerinide sadece kendi içimizde değil dışarıya dönük yapacağız ve tüm oyuncuların rollerine açık şekilde davranacağız. Şehirde güzel eğlenceli bir mekan ve güzel bir ortam oluşturmak istiyorum çalışanlar alıcam ve Garson , dj , barmen , güvenlik gibi işciler alıp işyerimi daha çok büyültmek istiyorum. İşyerinde alkol çeşitleri olup sadece eğlence üzerine kurulmuş ve danslar , çeşitli etkinlikler olacaktır. Para ödüllü dans yarışması gibi şeyler yapmayı planlıyorum. Ama en önemlisi çalışanlarıma ve benim kazancımı çıkartıp ortaya güzel bir iş koymak istiyorum. Fiyatlar çok makul olup herkese kapımız açılcaktır. OOC Sunucuda çok az rol olduğunu gördüm oyuncuların çoğu tırcılık , taşımacılık yapıyor işyerime güzel çalışanlar alıp ve işyerimi doldurup güzel bir rol çıkartmak istiyorum. Sunucuda zor para kazanan kişilere bile yardımda bulunup rol yapmayı planlıyorum. İşyerimde makul alkol fiyatları ve npc danscı , dj , güvenlik olacaktır bu şekilde eğer çalışan bulamazsam bunları kullanacağım ama benim için çalışan daha iyi neden çünkü daha çok rol çıkıyor. İkramlar sunup ticaretimizi güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bütün Sunucuya rol sağlayabileceğimi düşünüyorum.Bu yüzden buranın açılması benim için önemli bir konudur. Bu mekan gelirimizi ikiye katlıyacak ve mahallede genclerin vakit geçirebileceği ortak bir nokta haline dönecek.

Not : 266 Kelimedir.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (Sunucuda işyerimiz hep akşam saatlerinde açmayı düşünüyoruz ve barımızda açılan şarkılar ve güzel etkinlikler sayesinde aktif bir rol ortamı oluşturmak istiyoruz.
Oyunculara ise doğum günü partileri, çiftler veya bir grup genç için özel bir gece veya akşam yemeği gibi rol imkanları sağlayabiliriz. Ayrıca bol ödüllü etkinliklerimiz
ve çekilişler olacaktır. Etkinliklerimizden bazıları şunlardır ; İçki yarışması , karoke yarışması , dans yarışması , vs. etkinlikler yaparak oyunculara daha çok rol
imkanı sağlıyabiliceğiz. Son olarak sunucuda yeni rol yapmaya başlamış yada para sıkıntısı çeken oyunculara eğlenceli işler vererek zevke çalışabileceklerdir.
Barmenlik , Garsonluk , DJ , gibi mevkilerde işçi alıcağız ve hem para kazanmalarını hemde rollerini geliştirmesine katkıda bulunacağız.
)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (İşyerimin bulduğu konum tam olarak taşımacılığın yolunun üstünde olduğu için taşıma yaparak yorulan kişiler için işyerinin bulunduğu konum çok uygun ve yoruldukları zaman veya
sıkıldıkları zaman barımıza gelip uygun fiyatlar ile eğlenip , yorgunluklarını üstünden atabilirler. Ayrıca arabası olan kişiler barımızın arka tarafında bulunan park yerine
rahatlıkla park edebilirler ve rahatça eğlenebilirler. Bölgede istemeyip taşımacılık yapan kişiler için bile geçici süreliğine iş imkanı sağlıyabiliyoruz bunun sayesinde
eğlenceli ve daha kolay bir iş yapıp para kazanıp hayatlarını daha kolay bir şekilde geçindirebilirler.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "VolkanT"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: VolkanT-Bar Başvurusu
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2020, 18:18:05 »
Lokasyon değiştirin, uygun değil.

Çevrimdışı TonyMontana61

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 27 Ekim 2020, 18:36:48 »
Lokasyon değiştirin, uygun değil.
Değişmiştir.

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 27 Ekim 2020, 19:05:30 »
Seçtiğiniz yer uygun değil, düzgün bir yer seçin lütfen.

Çevrimdışı TonyMontana61

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 27 Ekim 2020, 20:19:39 »
Seçtiğiniz yer uygun değil, düzgün bir yer seçin lütfen.
Düzeltilmiştir ayrıca bölge değiştiği için bazı yazılar değişmiştir.

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 30 Ekim 2020, 11:37:05 »
Kabul edildi, tanıtım açın ve buradan paylaşın.

Çevrimdışı TonyMontana61

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: