Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD YÖNETİM - BAŞTAN AŞAĞI DÜZENLEME [ADMİN BEKLENİYOR]

Başlatan VULNERABILITY, 27 Ekim 2020, 09:39:23
Okunma sayısı 5385 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı turtle

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:26
Toplam oynama: 317 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:25
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:17
Toplam oynama: 12 gün, 10 saat
Son giriş: 02 Nisan 2023, 18:21
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
Evet "Pd yetkilileri" arge ile dalga geçmeye devam ediyor, tabi kendi hataları bu ama farkında değiller :D
YÖNETEMİYORSUNUZ DEPARTMANI :d evet bunu yüzünüze çarpıyorum, BECEREMİYORSUNUZ, BAŞARISIZSINIZ  :P

Çevrimdışı Kerembeyyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ocak 2021, 00:49
Toplam oynama: 17 gün, 0 saat
destek pwr

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Aralık 2024, 12:54
Toplam oynama: 161 gün, 0 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 21:05
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 11 Haziran 2024, 21:24
Toplam oynama: 6 gün, 0 saat
Clem Mexico Lv.24
Son giriş: 12 Mart 2024, 20:13
Toplam oynama: 15 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Mayıs 2024, 01:49
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
abe wallah illegalde rol var yaw sırf rol var diye geçtim yoksa pdde 2 hafta takıl ol po2 geç bi metro veya dedektif divizyonuna ohhhhhhhhhhhhh 2 ay takıl hop dedektif ol birlikler arası çatışmada rozet aç dedektif vasfıyla herkesi düşür ekip çağır al götür ne ala mermilerin arasına koşan dalan dedektif mi olur eğitimli değil misiniz arabasıyla cr atıyor delirecem az önce pdyle brawla gırdık pd jop yerıne çat koydu beanbagı saka gıbı vallaha bak aglayacam sınırden ah bana çaksaydı o beanbagı o çavuş nasıl acıyordum ona sıkayetı pdye hood onaylı bölgede devam et dedim diye hood dısında pusuya yatmıs bız cıkınca durdurdu napacaz mecbur durduk tum komutlara uyduk 6 ekıp ve 1 metro geldı 30 kısı 3 kısıye karsı ve sadece devam et ne beklıyon dedık dıye :D

Çevrimdışı am i dreaming

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Şubat 2025, 18:41
Toplam oynama: 271 gün, 17 saat
Son giriş: 08 Şubat 2025, 19:03
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
DESTEK!
PD'yi iyice bitirdiniz diyen arkadaşlar gelmeden.

CR ve Non-RP Driving konusunda o kadar haklısın ki, yani elimde olsa video açar sabah akşam şikayet açarım, harbi diyorum. Aktif bir kovalamaca sırasında pit atmak haricinde, varsayalım ki gişe kapandı, geçemediniz. Arkadan üç tane polis aracı gelip son hızda çarpıyor ve aracınız bozuluyor. Evet, Polis Departmanı değil mi? O olay bölgesinde üç tane admin olmasına rağmen ne kick verildi, ne ooc jail uygulandı. Evet, Polis Departmanı değil mi? Yolda gördükleri dört maskeli sultanı çeviriyorlar, ee biz camın içini görünce ihlal diyorsunuz. Evet, Polis Departmanı değil mi? Sultanın içindeki silahları, maskeleri görüyorsunuz ona göre siren yakıyorsunuz, aracın yanında durup içeride silah var mı diye bakıyorsunuz, silah yoksa devam, var ise geç arkaya siren yak. Evet, Polis Departmanı.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Aralık 2024, 12:54
Toplam oynama: 161 gün, 0 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 21:05
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 11 Haziran 2024, 21:24
Toplam oynama: 6 gün, 0 saat
Clem Mexico Lv.24
Son giriş: 12 Mart 2024, 20:13
Toplam oynama: 15 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Mayıs 2024, 01:49
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
DESTEK!
PD'yi iyice bitirdiniz diyen arkadaşlar gelmeden.

CR ve Non-RP Driving konusunda o kadar haklısın ki, yani elimde olsa video açar sabah akşam şikayet açarım, harbi diyorum. Aktif bir kovalamaca sırasında pit atmak haricinde, varsayalım ki gişe kapandı, geçemediniz. Arkadan üç tane polis aracı gelip son hızda çarpıyor ve aracınız bozuluyor. Evet, Polis Departmanı değil mi? O olay bölgesinde üç tane admin olmasına rağmen ne kick verildi, ne ooc jail uygulandı. Evet, Polis Departmanı değil mi? Yolda gördükleri dört maskeli sultanı çeviriyorlar, ee biz camın içini görünce ihlal diyorsunuz. Evet, Polis Departmanı değil mi? Sultanın içindeki silahları, maskeleri görüyorsunuz ona göre siren yakıyorsunuz, aracın yanında durup içeride silah var mı diye bakıyorsunuz, silah yoksa devam, var ise geç arkaya siren yak. Evet, Polis Departmanı.
Bu kadar isyan ediyor oyuncular defalarca kez argeler açılıyor millet kan ağlıyor ama cok değerli sayın pd yönetimi mangal yapmaya devam ediyor ne bi arge kabul ediliyor ne bi kadroda değişiklik ne bi yasada değişiklik ne bi kurallara güncelleme ne bi pdyi çeki düzene sokma hiç bir şey yok biz demiyoruz ki pdnin rk olup olup gelmesi kalksın diye zaten bu argeyi açanları desteklemiyoz çok saçma ve olmayacağını biliyoruz biz realistik sorunları konuşuyoruz departmanın içinde bulunduk defalarca geçmiş yıllarda da ve şu da var dikkatimi çeken adam tsde odaya geliyo kanka diyo adam bana ıc şikayet açmış kanıt yok napacaz, oğluuum sakin ol abin pd yetkilisi atıyo linki pat reddedildi e bi kanıt göster de biz de görelim buna defalarca kez şahit oldum biz canım dedik diye ortak nezaket sayılsın isteyen fgye admine falan atarım ha o ceza ıtırazıyla şikayet linkini kendilerinin başlarına gelse naparlarmış cok sormak ısterm adam bana cr atıyor sureklı darlıyor dayanamıyorum açıyorum videoyu 10 dakıkalık cr vıdeosu ve memura hakaret kanıtı çekiyorum daha sonrasında adama aranma ekleyıp yakalyıp tutukluyorum herıfe maxımumdan atıyorum hakettiği için ve herif 1 ay boyunca kin tutuyo sonra pm atıyo bı konu hakkında acıklarken canım dedık dıye sıcıl yıyoz qwe

Çevrimdışı turtle

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:26
Toplam oynama: 317 gün, 10 saat
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:25
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:17
Toplam oynama: 12 gün, 10 saat
Son giriş: 02 Nisan 2023, 18:21
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
PD hakkında olumsuz yorum yapan çoğu kişinin OOC sicili durumu özetliyor.  8)

Çevrimdışı Cruisade

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 03 Ocak 2022, 19:44
Toplam oynama: 197 gün, 7 saat
Yine birilerin canı sıkılmış herhalde, bakıyorum ki IC ve OOC sicilleri kabarık olan arkadaşlarımız baya yazıyor, çiziyor. Birde PD'den atılıp sallayanlar var. Bunları görünce tepkim ektedir.

Spoiler:

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
İnsanları departmana almadan önce içlerini göremeyiz. Bu konu hakkında yapabileceğimiz bir şey yok. Şu anki zaman dilimi, eskisi ile kıyaslanamaz. Her şey çok farklı. Bir buçuk yıl boyunca PD bünyesinde rol yapmış birisi olarak konuşuyorum. Bunun yanında M4 kullanma izni PO III'ten PO II'ye düştüğü zaman bazı kendini bilmez arkadaşlar kendinin reklamını yapıyordu. Yok PD'ye şöyle sıktık böyle yaptık da M4 izninin rütbesini düşürdüler, yok böyle oldu yok şöyle oldu. Her PD aracı gördüğünde discorddan "AHA PD SIK SIK SIK" diye bağırıp pdyi düşürünce kaçanları saymıyorum bile. Her geçen gün bu garip insan tiplemelerinin sayısı azalıyor. Dilerim ki okullar açılır, biz de her kış olduğu gibi bu insan tiplerinden kurtuluruz. Ama maalesef ki bu durum düzelmeden PD içerisindeki durumların düzelmesi de pek mümkün değil. Her insanın bilmesi gereken basit bir şey var. Karşındakinden beklemeden önce sen harekete geçmelisin.