Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD YÖNETİM - BAŞTAN AŞAĞI DÜZENLEME [ADMİN BEKLENİYOR]

Başlatan VULNERABILITY, 27 Ekim 2020, 09:39:23
Okunma sayısı 5408 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LSPD YÖNETİM - BAŞTAN AŞAĞI DÜZENLEME
« Yanıtla #80 : 27 Ekim 2020, 18:34:28 »
PD'nin sürüşünün gerçekçi olması lazım bir video gördüm youtubeda her iki tarafta non-rp drivingin içinden geçiyor adamlar sakin kovalamıyor direkmen cr atıp o adamı yakalamasına oynuyorlar.

Bahsettiğim video

Bu videoyu çekenin kendini bilerek isteyerek kovalatmasıda iyi roleplay. hard hemde

savior ab po3 olmaya çalışıyor

Çevrimdışı Elbailer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Temmuz 2023, 00:23
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
Köken: Rus
Son giriş: 17 Aralık 2023, 22:08
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
« Yanıtla #81 : 27 Ekim 2020, 19:06:18 »
UCP>Şikayet oluştur>PD şikayeti

Gen bencildir, kendine en güzeli yakıştırır. Gen bencildir, karşıya en kötüyü yakıştırır. Belirttiğiniz türde insan yakalanırsa zaten atılıyor. Yani başlı başına açılan bu konu şakadır umarım. Öyleyse tebrikler, komikti. Değilse yine tebrikler, çok daha komikti.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Aralık 2024, 12:54
Toplam oynama: 161 gün, 0 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 21:05
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 11 Haziran 2024, 21:24
Toplam oynama: 6 gün, 0 saat
Clem Mexico Lv.24
Son giriş: 12 Mart 2024, 20:13
Toplam oynama: 15 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Mayıs 2024, 01:49
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
camı kapalı hiç bir rolü olmayan hiç bir tehdit unsuru anlık olarak yaratmamış sadece east beach highwayden geçerken pdleri görüp olayı merak edip yaklaşıp olaya bakan siyah bir sultan ve içi 4 kişi ve silahlılar cam kapalı allah allah yaw adam nasıl takır takır sıkıyor durduk yere :D adamlar zaten sıkmayacak çekip gidecek düşmanlarıyla çatışacak amaçları pdye sıkmak değil ama yüce pdher şeyi görür ve işitir başlıyorlar taramaya o şerif çavuşu kimse aimine kurban yada hilesine artık neyse ama renko kullanan pdler hala var arada sırada specleyin de görün hali ortada suçlu bunny yapıyor herif önümüzde ben çaprazdayım herif beanbegi bana çakıyor bana kilitleniyor o kadar kişinin içinde onu rezil etmek rencide etmek istemediğimden sorun değil diyorum biliyorum ki renko kullanıyo aptal

Çevrimdışı legallizen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Ekim 2022, 17:59
Toplam oynama: 138 gün, 4 saat
« Yanıtla #83 : 27 Ekim 2020, 19:31:30 »

[/quote]
şablona uygun arge aç önce
Knk ne dıyon delımısın :DD

şablona uygun arge aç önce
Şablonunda sıkıntı yok ki

En fazla 100 kelime yazmalısın. 200 kelime yazmış. Kısa ve öz yazması gerekiyor.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
camı kapalı hiç bir rolü olmayan hiç bir tehdit unsuru anlık olarak yaratmamış sadece east beach highwayden geçerken pdleri görüp olayı merak edip yaklaşıp olaya bakan siyah bir sultan ve içi 4 kişi ve silahlılar cam kapalı allah allah yaw adam nasıl takır takır sıkıyor durduk yere :D adamlar zaten sıkmayacak çekip gidecek düşmanlarıyla çatışacak amaçları pdye sıkmak değil ama yüce pdher şeyi görür ve işitir başlıyorlar taramaya o şerif çavuşu kimse aimine kurban yada hilesine artık neyse ama renko kullanan pdler hala var arada sırada specleyin de görün hali ortada suçlu bunny yapıyor herif önümüzde ben çaprazdayım herif beanbegi bana çakıyor bana kilitleniyor o kadar kişinin içinde onu rezil etmek rencide etmek istemediğimden sorun değil diyorum biliyorum ki renko kullanıyo aptal
Yere sıkıp HS atan sniper var renko açarsa şükrediyorum.

Çevrimdışı nbadword

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Ocak 2023, 23:35
Toplam oynama: 39 gün, 4 saat
« Yanıtla #85 : 27 Ekim 2020, 19:49:16 »
Kimseyi rol yapmaya zorlayamazsınız. İsteyen sadece devriyesini atar, arkadan spotify açıp devriyesini atar, isteyen de kendi çapında rol yapar. Bu sunucuda ihlal yapmadığın sürece rol yapmak zorunlu değil, role cevap vermeyip giden refuse rp'leri kast etmiyorum.

Ne oldu polise mi yakalandınız? :D

Ayrıca son derece gerçekçilik istiyorsanız oturduğunuz yerden götünüzü kaldırıp balkondan kafanızı çıkarın.
nE? Sen o zaman rol serveri oynamıyorsun musun kardeşim zorlamak ne? adam istediği gibi zorlar burası rol serveri adı üstü "ROL" eğer rolü zorlaymıycaksanız ne oynuyorsunuz burda? Çok boş konuşmuşsun söyliyeyim. Aynen kardeşim müzikle rol harika adam arkadan gelsin çatışma sesi bile gelmesin oh mis pat arkadan mermiyle yesin seni, kafana yazık.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 20 Şubat 2024, 02:11
Toplam oynama: 73 gün, 23 saat
Köken: Arap
Son giriş: 20 Şubat 2024, 02:33
Toplam oynama: 0 gün, 12 saat
DM ve Hile için ağır yaptırımlar getirilmeli, sunucuda Polis departmanı ve Siviller arası neredeyse hiç rol yok. Herkes polise sıkmaya odaklanmış, polislerde suçlu yakalayıp hapise atmaya. Polis departmanı biraz daha role odaklı olmalı bence. Destek veriyorum ayrıca.

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
bak güzel kardesim sunucuda siyah sultana binip maske takıp araba chatinden ooc konusanlar oldugu sürece pdye rol rahatlığı yok adamlar düşmekten başka bir şey bilmiyor yönetim ne yapsın xenia zamanında da pdde sultana binip dm avına cıkıyordu degisen bisey yok dişe diş yapıyolar iyi yapıyolar eğlenmenize bakın amk
Eğlenemiyoruz ki?

Çevrimdışı Tisarre

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Şubat 2022, 16:57
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
DM ve Hile için ağır yaptırımlar getirilmeli, sunucuda Polis departmanı ve Siviller arası neredeyse hiç rol yok. Herkes polise sıkmaya odaklanmış, polislerde suçlu yakalayıp hapise atmaya. Polis departmanı biraz daha role odaklı olmalı bence. Destek veriyorum ayrıca.
ne yapsak yaranamıyoruzki 2 3 kişi seninle rol yapmadı diye tüm pd leri kötülüyorsun. Bir iki kişinin senle rol yapmaması tüm pd nin rol yapmadığı anlamına gelmez.

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
ne yapsak yaranamıyoruzki 2 3 kişi seninle rol yapmadı diye tüm pd leri kötülüyorsun. Bir iki kişinin senle rol yapmaması tüm pd nin rol yapmadığı anlamına gelmez.
2 3 kişi sultana binip pd sıkıyor diye tüm illegalleri kötülüyorsun(uz). 2 3 kişinin sana dm atması tüm illegallerin dmci olduğunu göstermez ki?