Şu anki LSPD yönetimi bu konuya gerekli önemi vermiyor. Xenia'nın yönettiği zamanlarda böyle bir şey asla yoktu. Ne zaman ki birkaç kişi PD yönetimine geçti, işte o zaman PD rezil hale geldi.
1 ay öncesine kadar PD'ydim kendi ağzıyla DM için giriyorum diyenlerle dolu rol yapmak istiyorsan illegalde var bak rol yapasım var 212 ghettodayım dün nc attım yoksa karakterim legaldi ama PD'de rol yok suan herkes DM ve jail kovalıyo sert tavırları var dinlemeden etmeden kendim pd olarak birsürü po2nın po3un hatasını duzeltırıyorum oglum napıyorsun yapma öyle ya jaıl yıcen ya adam sana sıkayet acacak bırak adama rol ımkanı tanı dıyorum ama tanımıyolar çaaak taserı koydum mu hemen kelepcele al gotur boyle bı rol seklı yok adam brawl yapıyo cekıyo taserı tak atıyo 1v1 atıyorsun 2v1 olsan neyse eyvallah dıcem zaten metro gunde 290883902093 saat sahada pdye sıkmıyorum sıkmam ama metro bu kadar aktıf olmamalı
Metronun başında Xenia varken sahada dm olmadıkca çıkmamıza fazla laf geliyordu, fazla çıkamıyorduk fakat şuan öyle olmadığını düşünüyorum, sahada dm olmasa da çıkılıyor
Seni tanıyorum aynı dönem veya bir sonraki dönemimde girenlerdensin ve valla bazı seyler cok suıstımal ediliyo bize gelince sıkı yönetim eski arkadasları tanıdıkları olunca kebap oohhh ne güzel dünya 
Bence LSPD'de rol atmak zorunlu olsun, rol ile rütbe atlansın.LSCH'de yapılan rol editine ve aktifliğinize göre rütbe atlıyorsunuz, uygun görülürseniz sınava giriyorsunuz.
bak ne güzel sistem mis gibi ohhhhhh en güzel hiyerarşi ve yetkilendirme sistemi, rütbeyi onlar vermıyo sen alıyosun sen kazanıyosun en ideal şey geliyor 1.5 2 yıl önceki rinayı veya pdyi bıraktıkları arkadaşları hop herifi dedektif 1 başlatıyolar 
Konuşmak istediğim o kadar fazla şey var ki, ama şuan tekrardan departmana girdim ve ağzımı açmam pek güzel olmaz
PD yönetimi kısacası yetkililere torpil yapıyor, üst yönetim kendi arasında arkadaşlık kuruyor. Gelen adamlara iki haftada hop Dedektif III verelim, zekice bir işleyiş.
Ayrıca bu sunucunun PD yönetimi değişmediği sürece bu AR-GE işleyişe girmez.