Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD YÖNETİM - BAŞTAN AŞAĞI DÜZENLEME [ADMİN BEKLENİYOR]

Başlatan VULNERABILITY, 27 Ekim 2020, 09:39:23
Okunma sayısı 5480 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
Karakter Adınız: Billy Rowlands
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Polis departmanı baştan aşağı düzenlenmeli, zamanında avukat rolü yaparken suçlular avukat istedikleri halde bizi kimse çağırmıyordu. Polis departmanı baştan aşağı dm için giren insanlar ile dolu şuan, varsa yoksa dm arıyorlar. Bir sunucunun rol seviyesi o sunucunun polis departmanına bağlıdır, departman bile dm arıyorsa suçlular ne yapsın? Bunun yönetim yüzünden olduğunu düşünüyorum, şuanki yönetim departmanı tabiri caizse çöpe attı. Xenia'nın yönettiği zamanlarda böyle bir durumla hiç karşılaşmıyorduk ama şimdi hani olur ya bir sultana 4 kişi binip dm atarız polislerde copcar'a 3 kişi binip sıkacak adam arıyor. Polis departmanında silah kullanımı zorlaştırılmalı, gerçekten zorlaştırılmalı. Eskiden sürekli Santa olsun İdle olsun rol yapan polisler görüyordum o civarlarda, artık hiçbirini göremiyorum çünkü adam departmana rol yapmaya girmiyor ki? Devriye atıp Kod0 kod9 peşinde koşuyorlar, hele birde Po2 olurlarsa daha ne istesinler, m4 kullanabiliyorlar ya, birde PD oldukları için dokunulmaz olduklarını sanıyorlar, bu duruma ciddi bir düzenlenme gelmeli, bir sunucunun seviyesini o sunucunun resmi birlikleri belirler. Resmi birlik, özellikle LSPD, sunucuya yeni başlayan ve rol seviyesini kontrol etmek isteyen bir oyuncunun ilk uğrak yeri olmalı. Birlik tanıtımına özen gösterilmeli, dediğim gibi insanlar departmana DM atmak için giriyor, birlik tanıtımına haftalık belirli sayıda rol atmayan kişiler birlik uyarısı alsın, işlem görsün.
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Cevabınız)
Polisler dm peşinde koşuyor diyosunda sen maskeli iken bize sık 5 saniye sonra geri yanımıza gel biz sana sıkamayız sen olduğunu bildiğimiz halde adamlar gelip siyah modifiyesiz 10x nitrolu 4 kişi akli sultanla polislere sıkacak bizde napalım o sırada ne bekliyosun?
YA KARDEŞİM AYNI ŞEY Mİ NE SAÇMA SAÇMA KONUŞUYORSUN ONU DEMİYORUM Kİ BEN
BENİM DEDİĞİM DEPARTMANDA ROL YAPMIYOR İNSANLAR DM PEŞİNDE KOŞUYOR ANLADIN MI?

Haklı olabilirsiniz fakat bu sorunun yönetimden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
Xenia yönetimi bıraktığından beri bu durum böyle.
1 ay öncesine kadar PD'ydim kendi ağzıyla DM için giriyorum diyenlerle dolu rol yapmak istiyorsan illegalde var bak rol yapasım var 212 ghettodayım dün nc attım yoksa karakterim legaldi ama PD'de rol yok suan herkes DM ve jail kovalıyo sert tavırları var dinlemeden etmeden kendim pd olarak birsürü po2nın po3un hatasını duzeltırıyorum oglum napıyorsun yapma öyle ya jaıl yıcen ya adam sana sıkayet acacak bırak adama rol ımkanı tanı dıyorum ama tanımıyolar çaaak taserı koydum mu hemen kelepcele al gotur boyle bı rol seklı yok adam brawl yapıyo cekıyo taserı tak atıyo 1v1 atıyorsun 2v1 olsan neyse eyvallah dıcem zaten metro gunde 290883902093 saat sahada pdye sıkmıyorum sıkmam ama metro bu kadar aktıf olmamalı
DİKKAT! AŞIRI DERECE ZEKA GERİLİĞİ, ADMİN YALAKALIĞI VE PD YETKİLİSİ YALAKALIĞI BULUNUYOR
=24 aynen knk
Eee noldu simdi o videoyu atmayı bilmiyomuydum ben :DD
PD'nin sürüşünün gerçekçi olması lazım bir video gördüm youtubeda her iki tarafta non-rp drivingin içinden geçiyor adamlar sakin kovalamıyor direkmen cr atıp o adamı yakalamasına oynuyorlar.

Bahsettiğim video

Bu videoyu çekenin kendini bilerek isteyerek kovalatmasıda iyi roleplay. hard hemde
HOOPPPP KARDEŞİM SEN HALA FGSİN NASIL LAN NASIL OLUR SARIN ORDAN ABİME OG GA O KADAR PDYİ SAVUNDU SONUCTA

Çevrimdışı Tisarre

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Şubat 2022, 16:57
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
Ynt: LSPD YÖNETİM - BAŞTAN AŞAĞI DÜZENLEME
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2020, 09:47:58 »
DM arayanlar eninde sonunda zaten ya birlikten çıkıyor yada birlikten yaptığı bir şeyden dolayı atılıyor. SS atsınlar demişsin ama LSPD zaten resmi bir birlik ki SS editleyip atan insanlarda var.

Çevrimdışı umutknt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2021, 17:14
Toplam oynama: 21 gün, 6 saat
« Yanıtla #2 : 27 Ekim 2020, 09:49:46 »
Destekliyorum fakat polisler silaha daha zor erişince dm'cilerin işi kolaylaşacak dm'i azaltmak içinde bir yenilik gelmeli şuan aklımda bir fikir yok.

Çevrimdışı chef2.0

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Russell Wes Lv.26
Köken: Kanadalı
Son giriş: 09 Temmuz 2023, 19:46
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: Japon
Son giriş: 20 Kasım 2022, 20:45
Toplam oynama: 171 gün, 20 saat
Birlik: ****** *ANG
Ontre Love Lv.26
Son giriş: 19 Kasım 2022, 21:11
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 27 Ekim 2020, 09:58:50 »
Olabilir destek

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Aralık 2024, 12:54
Toplam oynama: 161 gün, 0 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 21:05
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 11 Haziran 2024, 21:24
Toplam oynama: 6 gün, 0 saat
Clem Mexico Lv.24
Son giriş: 12 Mart 2024, 20:13
Toplam oynama: 15 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Mayıs 2024, 01:49
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
« Yanıtla #4 : 27 Ekim 2020, 10:00:11 »
1 ay öncesine kadar PD'ydim kendi ağzıyla DM için giriyorum diyenlerle dolu rol yapmak istiyorsan illegalde var bak rol yapasım var 212 ghettodayım dün nc attım yoksa karakterim legaldi ama PD'de rol yok suan herkes DM ve jail kovalıyo sert tavırları var dinlemeden etmeden kendim pd olarak birsürü po2nın po3un hatasını duzeltırıyorum oglum napıyorsun yapma öyle ya jaıl yıcen ya adam sana sıkayet acacak bırak adama rol ımkanı tanı dıyorum ama tanımıyolar çaaak taserı koydum mu hemen kelepcele al gotur boyle bı rol seklı yok adam brawl yapıyo cekıyo taserı tak atıyo 1v1 atıyorsun 2v1 olsan neyse eyvallah dıcem zaten metro gunde 290883902093 saat sahada pdye sıkmıyorum sıkmam ama metro bu kadar aktıf olmamalı

Çevrimdışı sizofreni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mart 2021, 14:48
Toplam oynama: 111 gün, 1 saat
« Yanıtla #5 : 27 Ekim 2020, 10:01:50 »
AR&GE'yi çok olmasada destekliyorum, DM atmaya girenler var. Adam sıkıyor ve PD aracına binip gidiyor, ne olay bölgesine bakıyor ne sizi dinliyor. Çok az sayıda insanlar ama biraz düzenleme gelse gerçekten çok güzel olacak.

Çevrimdışı arhet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Kasım 2022, 22:34
Toplam oynama: 117 gün, 0 saat
« Yanıtla #6 : 27 Ekim 2020, 10:02:42 »
Metronun başında Xenia varken sahada dm olmadıkca çıkmamıza fazla laf geliyordu, fazla çıkamıyorduk fakat şuan öyle olmadığını düşünüyorum, sahada dm olmasa da çıkılıyor

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Oliver Reece Lv.11
Son giriş: 04 Mayıs 2021, 11:31
Toplam oynama: 10 gün, 22 saat
« Yanıtla #7 : 27 Ekim 2020, 10:03:36 »
Bence LSPD'de rol atmak zorunlu olsun, rol ile rütbe atlansın.LSCH'de yapılan rol editine ve aktifliğinize göre rütbe atlıyorsunuz, uygun görülürseniz sınava giriyorsunuz.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #8 : 27 Ekim 2020, 10:04:56 »
AR&GE'yi çok olmasada destekliyorum, DM atmaya girenler var. Adam sıkıyor ve PD aracına binip gidiyor, ne olay bölgesine bakıyor ne sizi dinliyor. Çok az sayıda insanlar ama biraz düzenleme gelse gerçekten çok güzel olacak.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Aralık 2024, 12:54
Toplam oynama: 161 gün, 0 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 21:05
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 11 Haziran 2024, 21:24
Toplam oynama: 6 gün, 0 saat
Clem Mexico Lv.24
Son giriş: 12 Mart 2024, 20:13
Toplam oynama: 15 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Mayıs 2024, 01:49
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
« Yanıtla #9 : 27 Ekim 2020, 10:07:03 »
Metronun başında Xenia varken sahada dm olmadıkca çıkmamıza fazla laf geliyordu, fazla çıkamıyorduk fakat şuan öyle olmadığını düşünüyorum, sahada dm olmasa da çıkılıyor
Seni tanıyorum aynı dönem veya bir sonraki dönemimde girenlerdensin ve valla bazı seyler cok suıstımal ediliyo bize gelince sıkı yönetim eski arkadasları tanıdıkları olunca kebap oohhh ne güzel dünya :D
Bence LSPD'de rol atmak zorunlu olsun, rol ile rütbe atlansın.LSCH'de yapılan rol editine ve aktifliğinize göre rütbe atlıyorsunuz, uygun görülürseniz sınava giriyorsunuz.
bak ne güzel sistem mis gibi ohhhhhh en güzel hiyerarşi ve yetkilendirme sistemi, rütbeyi onlar vermıyo sen alıyosun sen kazanıyosun en ideal şey geliyor 1.5 2 yıl önceki rinayı veya pdyi bıraktıkları arkadaşları hop herifi dedektif 1 başlatıyolar :D