Öncelikle,konu biraz uzun olabilir,isteyen okun istemeyen okumaz,destekleyen olur olmaz,saygı duyarım.
Konumuz; Go Kart araçları,evet.Daha önce böyle bir Araştırma Geliştirme açıldıysa bile benim haberim olmadığı için tekrar açıyorum.
Ben,18 yaşında bir ergen/genç ne derseniz artık onun rolünü yapıyorum.Gerçekte de böyle şeylerden hoşlanıyorum,özellike virajda gaz verince cıyk diye kayma sesi.
Oyuna Go Kart getirilebilir,ister şehir dışına FPS düşürmeyecek bir yere pist yapılır,ister özel alınabilir,tabi şöyle bir şeyde var.Araçlara açık bir alanda Go Kart sürünce polis kovalayabilir,ha elbet Non-RP yapan falan olursa diyelim cezasınıda çeker,ona göre bir öneride verebilirsiniz.Ortaya bence roller çıkar,polis falan kovalar.Sonuçta sen gidip trafikte go kart sürersen yasadışı olabilir yani.
Kısacası,ortaya rol çıkması,belli bir ücret karşılığı (5.000 $ - 7.000 $ artık siz bir fiyat önerin,aklımda bir şey yok ama maksat rol) Go Kart araçlarının getirilmesini istiyorum.
EKLEME : Her hangi bir pist haritası gibi bir harita yapılabilir,çok güzel roller çıkacağına inanıyorum.
Bu AR-GE Her türlü eleştiriye açıktır. Kötü söz,hakaret içermediği sürece olumlu/olumsuz eleştirilerinizi yapabilirsiniz.