Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yolsuzluk

Başlatan VULNERABILITY, 26 Ekim 2020, 21:07:37
Okunma sayısı 2118 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Yolsuzluk
« Yanıtla #40 : 27 Ekim 2020, 01:07:19 »
la ne itiraf etmişim, chpli değilim chpnin ne bok olduğunu inan senden daha iyi biliyorum ama sen gerçekleri görmüyorsun at gözlüğünü kenara bırak, chp de akpde aynı bokun laciverti desteklenecek tek bir adam var mansur yavaş
Mansur iyi adam Ülkeyi yönetecek kapasitede biri değil

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #41 : 27 Ekim 2020, 01:08:42 »
ulan her siyasi götü sıkışınca gidip kürt diyip iteledikleri o insanların götünü yalarlar, hatta akpli vekiller her seçim doğuda dağıttığı paralarla oy satın alır. ama seçimden sonra kürtler hepsine göre düşman, terörist. seçimden önce kürt türk kardeş ayıran kalleş
seçimden önce akp: sayın öcalan- sayın fethullah gülen
seçimden sonra akp: bebek katili- şerefsiz, zat
parayla oy mu? birader kusura bakmada gözünle görüyor musun boş boşuna insanlara iftira felan atma, silah zoruyla h** ye oy verdiriyordular insanlara ne sallıyorsun boş keseden

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #42 : 27 Ekim 2020, 01:12:13 »
kardeş daha 200 tane atarım buraya, hdp ile oy için ittifaklık yapmak ile her seçim hdpnin ve öcalanın götünü yalamak aynı mıymış? bak bakalım
Yaw ben doğuda yaşıyorum devletin işine burnunu sokma, herşey gözümün önünden geçti.Devlet ilk başlarda bunlara sabırla katlandı, askerlerini güçlendirdi, tepenin alt kısımlarında karakol, askeriye felan vardı çok Şehit geliyordu bu gibi şeylere çözüm buldu tepeye çekti karakolları güçlendirdi, daha sonra pkk şehre inince devlet bitirdi bunları
yoksa 10 katı şehit vermiştik, bilmediğin şeyler hakkında konuşma.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #43 : 27 Ekim 2020, 01:13:21 »
laik bir devlette muhafazakar bir parti, 2009'da kapatılmaktan kurtulmuş. hoca efendi diye gezerek siyasete dini alet etmiş, ayakkabı kutularından paralar çıkmış, çocuklarına gemiydi şuydu buydu, damadına kızını verir o yetmezmiş gibi ekonomimizi teslim eder, bitti mi? hayır. sikimi soldan sağa çeksem onun akrabasıının dıdısının şusunun busuna çarparım, ama hdp akp chp ye bakarım, hdp ile ittifak olarak sadece oyları çekmek isterler, ittifakları gereği savunurlar ve terörist olurlar. ama kol kola miting yapanları unuturlar, hoca efendi diiyp, elini öptükleri adamları unuturlar, ama chpnin hoca efendi denilen piçle fotoğrafı çıkarsa, herhangi bir chp üyesi*, o teröristtir, haindir. daha nasıl açıklıyım ki
ama pardon akpden iyi yöneten yok :d yol yaptı köprü yaptı ama 17 yıldır istanbulda alt yapı yok en ufak çukurlu caddede sel oluyor, daha 2 senedir ibbde olan ekrem imamoğlu alt yapı yapamadı diyip havlıyorlar ama bir baksalar ki ekrem bir çok yerin sel sorununu çözmüş 17 yıldır el atılmayan manevi değeri olan yerlere el atmış, temizlemiş, çekmiş çevirmiş
laiklik gidiyor, şeriat geliyor
sen istediğin kadar yırt kendini bir kaç yıla görürsün

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #44 : 27 Ekim 2020, 01:14:19 »
kırk alimi bir delille, bir cahili kırk delille yenemedim.
cahil ile etme sohbet küstürür, cam kırığıyla silme götünü yırttırır
mansur babaya selam

O cahil sensin, bilmediğin şeyler hakkında salıyorsun yok niye fetöyle niye şunlarla bunlarla
senin kafandaki biri bu ülkeyi yönetseydi Ülke çoktan parçalanmıştı, zekan yetmiyor bazı şeylere senin

Çevrimdışı A U T O

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ocak 2022, 13:22
Toplam oynama: 48 gün, 0 saat
« Yanıtla #45 : 27 Ekim 2020, 01:19:06 »
Türkiye müsliman bir  ülke  değildir

Şerihat gelmicek

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Şubat 2024, 23:40
Toplam oynama: 227 gün, 18 saat
Birlik: * * * * * * ' S
« Yanıtla #46 : 27 Ekim 2020, 01:23:37 »
siz saniyonuz ki her akpye sallayan chpli
bu kafayla giderseniz yolumuzu da sikerler liramızı da
CHP:HDP İLE İTTİFAK İYİ PARTİ:HDP İLE İTTİFAK DEVA PARTİSİ:DAHA ÖNCE AKP'DE OLAN ALİ BABACAN ŞİMDİ ERDOĞAN'I YOLSUZLUK İLE SUÇLUYOR.

KİM DESTEKLENMELİ SEÇ?
CHP HDP İle ittifak diyip öcalanın kardeşini trtye çıkartanlara oy verip, hdpyi meclise alanları destekliyosun  yazık sana.

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Şubat 2024, 23:40
Toplam oynama: 227 gün, 18 saat
Birlik: * * * * * * ' S
« Yanıtla #47 : 27 Ekim 2020, 01:30:40 »
laik bir devlette muhafazakar bir parti, 2009'da kapatılmaktan kurtulmuş. hoca efendi diye gezerek siyasete dini alet etmiş, ayakkabı kutularından paralar çıkmış, çocuklarına gemiydi şuydu buydu, damadına kızını verir o yetmezmiş gibi ekonomimizi teslim eder, bitti mi? hayır. sikimi soldan sağa çeksem onun akrabasıının dıdısının şusunun busuna çarparım, ama hdp akp chp ye bakarım, hdp ile ittifak olarak sadece oyları çekmek isterler, ittifakları gereği savunurlar ve terörist olurlar. ama kol kola miting yapanları unuturlar, hoca efendi diiyp, elini öptükleri adamları unuturlar, ama chpnin hoca efendi denilen piçle fotoğrafı çıkarsa, herhangi bir chp üyesi*, o teröristtir, haindir. daha nasıl açıklıyım ki
ama pardon akpden iyi yöneten yok :d yol yaptı köprü yaptı ama 17 yıldır istanbulda alt yapı yok en ufak çukurlu caddede sel oluyor, daha 2 senedir ibbde olan ekrem imamoğlu alt yapı yapamadı diyip havlıyorlar ama bir baksalar ki ekrem bir çok yerin sel sorununu çözmüş 17 yıldır el atılmayan manevi değeri olan yerlere el atmış, temizlemiş, çekmiş çevirmiş
laiklik gidiyor, şeriat geliyor
sen istediğin kadar yırt kendini bir kaç yıla görürsün
Şeriat düzgün uygulandığında iyi bir düzendir, ama hırsızlarlar din istismarcıları ile tarikatlarla yapılacak bir düzen değildir, böyle bir şeye biz izin vermeyiz. Biz bir parti değiliz biz bir örgüt değiliz biz bir türk genciyiz ve özgürlüğümüzüde savunuruz, zihni kirlenmiş ve doğru düşünmeyen arkadaşım gözünü çevir İran`a ıraka suudi arabistana dön bak! Arap ülkelerine bak, sen başka bir ülkede yaşıyorsun ekonomiye bak ülkenin toprakları parsel parsel satılıyorken sen bu yorumu nasıl yapabiliyorsun. Siz Özgürlüğün ve kendinizin düşmanısınız siz bitik bir düşüncenin zehirli insanlarısınız.

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 19:40
Toplam oynama: 87 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily
« Yanıtla #48 : 27 Ekim 2020, 07:34:23 »
siz saniyonuz ki her akpye sallayan chpli
bu kafayla giderseniz yolumuzu da sikerler liramızı da
CHP:HDP İLE İTTİFAK İYİ PARTİ:HDP İLE İTTİFAK DEVA PARTİSİ:DAHA ÖNCE AKP'DE OLAN ALİ BABACAN ŞİMDİ ERDOĞAN'I YOLSUZLUK İLE SUÇLUYOR.

KİM DESTEKLENMELİ SEÇ?
CHP HDP İle ittifak diyip öcalanın kardeşini trtye çıkartanlara oy verip, hdpyi meclise alanları destekliyosun  yazık sana.
Agacım ben kimseyi destekliyorum ben parti bile tutmiyorum sen olayı anlamadin.Adam demin Chp yi savundu ondan dolayı attım ben.Ayrıca öcalan'ın kardeşi Trt ye çıktığında kırmızı liste ile aranmıyordu.Bide trt'nin kendisi çıkardı.

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 19:40
Toplam oynama: 87 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily
« Yanıtla #49 : 27 Ekim 2020, 07:36:28 »
Ayrıca şuanki partilerin hicbirini toz pembe değil adam kimi desteklesin dedim ben konu buraya geldi?