Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gangster Disciples

Başlatan !Vidanjör, 30 Haziran 2018, 19:01:24
Okunma sayısı 23962 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı silverhaze

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ağustos 2023, 03:02
Toplam oynama: 81 gün, 22 saat
Birlik: *** ******les
Ynt: Gangster Disciples
« Yanıtla #470 : 03 Ağustos 2018, 21:09:45 »
RK uymayıp saçma saçma mahalle basmalar, hepsinin karşılığını misliyle alacaksınız beyler. Bu daha başlangıç:
&feature=youtu.be
Sen o pompalıyı nerenden çıkardın? yanındakiler maskesizken nasıl Maskeli diye gözüküyorduu? Koskoca silahı /me silahı saklar diyerek nasıl saklıyorsun?RK kuralı diyor birde allahım ciddi misin sen? 12 kişiyiz 2 kişiyi hastahaneye yollamış RK kuralı diyor? ciddi misin sen? Rol bilmeyenler ile uğraşıyoruz, nedense hep bizi düşürmeye çalışıyorlar, Güçlüleri herkes kıskanır...

Çevrimdışı silverhaze

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #471 : 03 Ağustos 2018, 21:10:59 »
RK uymayıp saçma saçma mahalle basmalar, hepsinin karşılığını misliyle alacaksınız beyler. Bu daha başlangıç:
&feature=youtu.be
Ya Ciddi misin? kendin belli ediyorsun zaten videonun başında gözlük ile maskeli oluyor ceshdhyudhxjcıudbx allahım ya komiksiniz baylar. Bu arada o nice küfür ha?

Çevrimdışı silverhaze

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #472 : 03 Ağustos 2018, 21:13:03 »
Eskiler...

Çevrimdışı silverhaze

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #473 : 03 Ağustos 2018, 21:14:22 »
Eskiler, daha yoğun :)

Çevrimdışı silverhaze

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #474 : 03 Ağustos 2018, 21:15:30 »
Elveda Melissa...

Çevrimdışı arap ceteci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Mart 2020, 22:26
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #475 : 03 Ağustos 2018, 21:24:37 »
&feature=youtu.be
Sen o pompalıyı nerenden çıkardın? yanındakiler maskesizken nasıl Maskeli diye gözüküyorduu? Koskoca silahı /me silahı saklar diyerek nasıl saklıyorsun?RK kuralı diyor birde allahım ciddi misin sen? 12 kişiyiz 2 kişiyi hastahaneye yollamış RK kuralı diyor? ciddi misin sen? Rol bilmeyenler ile uğraşıyoruz, nedense hep bizi düşürmeye çalışıyorlar, Güçlüleri herkes kıskanır...
ne anlatıyorsun boş adam? /me göğsünden shotgun'ı kapar. YETERLİ DEĞİL Mİ ACABA HARD-RP'DEYMİŞ GİBİ EMOTELARA TAKAN, LSRP EDITİ YAPAN, OYUN ÇETESİNİ GERÇEĞE TAŞIMAYA ÇALIŞAN DÜŞÜK IQLÜ ARKADAŞIM BENİM

"Güçlüleri herkes kıskanır..." 10V1 İNDİRDİM, BÖYLE Mİ GÜÇLÜSÜNÜZ? ŞĞAÜWREĞAWTĞŞWEWAŞTĞELYTA

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #476 : 03 Ağustos 2018, 22:11:27 »
"/me silahı çeker." Emotesi bile yeterli sizler uzunca ve süslü emote vermekle hard veya iyi rolcü olunmuyor. Yıl 2013 değil unutun artık.

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 23:55
Toplam oynama: 196 gün, 17 saat
« Yanıtla #477 : 03 Ağustos 2018, 23:47:53 »
&feature=youtu.be
ne anlatıyorsun boş adam? /me göğsünden shotgun'ı kapar. YETERLİ DEĞİL Mİ ACABA HARD-RP'DEYMİŞ GİBİ EMOTELARA TAKAN, LSRP EDITİ YAPAN, OYUN ÇETESİNİ GERÇEĞE TAŞIMAYA ÇALIŞAN DÜŞÜK IQLÜ ARKADAŞIM BENİM

"Güçlüleri herkes kıskanır..." 10V1 İNDİRDİM, BÖYLE Mİ GÜÇLÜSÜNÜZ? ŞĞAÜWREĞAWTĞŞWEWAŞTĞELYTA

Güçlüleri herkes kıskanır güce ulaşamayınca Dm e başvurur Dm ci olmadığımız için mahallemizde silah taşımak yerine rol yapıyoruz Allah'ın Dm ci leri sizij yüzünüzden server gelişmiyor.

Çevrimdışı silverhaze

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #478 : 04 Ağustos 2018, 03:42:03 »
&feature=youtu.be

"Hııh hııh 10 kişiyi öldürdüm göğsümden shotgun'u çıkarttım hııh" Arkadaşım beyin problemlerin mi var, sana dediğim şey shotgun'u nasıl çıkartıyorsun. Ve cevap verdiğin tek şey bu Maske yokken maskeli gözükmeye ne diyorsun peki? 10 kişiyi bi anda arkalayarak bende öldürürüm birde 10 kişiyi öldürmüş 3 kişi yaralı kaldı hahaha komiksin çocuk.

Çevrimdışı silverhaze

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #479 : 04 Ağustos 2018, 03:43:51 »
"/me silahı çeker." Emotesi bile yeterli sizler uzunca ve süslü emote vermekle hard veya iyi rolcü olunmuyor. Yıl 2013 değil unutun artık.
Kardeşim sendede beyin arızalı sanırım? dediğim şey o değil, herhangi bir yerine shotgun saklayamaz büyük bir silahı nasıl saklıyor ben verdiği emoteye laf mı ettim, gözün mü bozuk? en azından shotgun'u emote ile görünür halde demesi gerekirdi. Nedense Maske yokken Maske takmaya kimse laf etmiyor, boş insanlarla uğraşamam.