Mix, NonRP ve sürekli olarak gasp etmeye çalışan, ghetto'da yaşayıp Sultan, Bullet ve Infernus marka araçlara sahip olan dostlar. Maalesef ki desteklemiyorum.
Susayım,susayım diyorumda dayanamayacağım sanırım adamlar hiç olmazsa güvenli bölgede silah çıkartmıyor.
Ya sen ne karışıyosun? Orada silah çıkartmadım, belime sokuşturdum öncelikle bu bir. Bir başkası yapsa koşup, ss almazdın. İsmimi gördüğün gibi döndün ve bana olan kinini bir kez daha gözler önüne getirdin, böyle devam Ateş.

Mix, NonRP ve sürekli olarak gasp etmeye çalışan, ghetto'da yaşayıp Sultan, Bullet ve Infernus marka araçlara sahip olan dostlar. Maalesef ki desteklemiyorum.
Canım arkadaşım ortada ne mix ne NonRP var mafya ile anlaştık ve seni istedi daha sonra CL'den belirtip seni aramaya koyulduk hatta plan bile yaptık sen bu planı anlayınca takip edip seni yakaladık ve olaylar böyle gelişti ortada Mix' v.b birşey yok GBI'da bagajdan silah v.b alan sensin zaten cl'den ıc olarak rolümüzü yaptık bu kadar.
Canım arkadaşım, iki kişiydiniz, biriniz motor, biriniz Infernus kullanıyordu. Bir anda sekiz kişi oldunuz, normal mi?