Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

FG'lere ileti

Başlatan W01F, 24 Ekim 2020, 20:30:31
Okunma sayısı 2193 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
Ynt: FG'lere ileti
« Yanıtla #30 : 25 Ekim 2020, 13:47:32 »
Gerek yok. Oyun içinde PM'leri kapatabilirsiniz ya da iletileri görmezden gelebilirsiniz. Ben de fazlasıyla karşılaşıyorum ancak kişilere cevap verip ilgileneceğimi söylüyorum.

Sen adamsın kardeşim ya. Millet egoist olmuş şuna bak...

ne egoistinden bahsediyon birader, adamlara günde 15-20 şikayet atanıyor. sen açtığın bir şikayetle uğraşırken adam senin hem şikayet kanıtlarını, görüntülerini, yorumlarını hepsini kontrol ediyor. her şikayete böyle yapması aşağı yukarı 3-4 saatini alıyor, bu adam robot mu? ailesiyle vakit geçirecek, oyuna girecek, rol editleyecek, rol yapacak vs vs. biraz düşünün, fgliği bırakma sebebimde bu darlamaların aşırı fazla olması. iletiyi atmadan önce kişinin insan olduğunu hatırlayın.
destek

Olum ne caz yaptınız la altı üstü bi şikayet bakacak yarım yıllık edebiyat yaptın. Sanki asayişte komiser, 7/24 rapor yıkıyolar önüne, hiç tatil vermeyip mesaiye bırakıyolar. Ne abarttın la bu kadar? Yok ailesiyle vakit geçirecek falan biz mi engel oluyoruz? Maaş alıyor bir de ailesini geçindirmek için mi FG'lik yapıyor? Yoo, gönüllü yapıyor. 3-4 saatmiş. Neyin 3-4 saati? 1 şikayet için maksimum bakacağın süre 10-15 dakika. Şikayetçi tarafın şikayetini okursun, ihlalleri kontrol edersin varsa var yoksa yok. Bu böyle ilerliyor.

Bu arada benim de arkadaşım var sırf talep-şikayet bakabilmek için PD'den çıktı. Adam rol yapmıyor talep sayısını doldurup şikayet vs bakabilmek için.

Niyet önemli. :)

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
« Yanıtla #31 : 25 Ekim 2020, 13:51:06 »
Bunun egoistlikle gram alakası yok. Sürekli rahatsız ediliyoruz ve artık bıktık. İleti, PM, TS her türlü yoldan rahatsız ediliyoruz ve bundan şikayetçiyim. Bu egoistlik mi oluyor acep?

Sana insan gibi mesaj yazdıkları sürece neden şikayetçi oluyorsun ki? "Bak lan artık şikayete" mi diyorlar? Benim de bir keresinde şikayetim vardı. Önemli bir PD Briefing'i olduğu için eğer müsaitse şikayete hızlı bakmasını rica ettim. Savunmamın bittiğini söyledim. Şimdi adam bundan rahatsız olup böyle bir AR-GE açarsa bu egoistliktir. Benliğini yüceltmiştir. Burada gönüllü olarak FG oluyorsunuz, OG oluyorsunuz ki bırakın üst yönetim kadrosu bile iletilerini kontrol edip buna laf yapmıyorken FG'lerin bu kadar rahatsız olması egoistlik oluyor. Sırf profiliniz de Forum Görevlisi yazıyor diye böyle avrupalı elit insanlar kulübüne girmeyin arkadaşım. Size bir görev verilmiş ve görevinizi yapıyorsunuz, saygımız var fakat sırf ileti atıyorlar diye bu yapılmaz. Rica edilebilir. Ama sana kalkıpta "BAK LAN ŞİKAYETE" diyolarsa o zaman ver cezasını?

Sadece eleştirim saygıyla, düzgünce bir mazareti olan insanların ricasına karşılık böyle komple bir karar alınması.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
« Yanıtla #32 : 25 Ekim 2020, 13:52:36 »
Ha bu arada eğer şikayeti sonuçlandırıp ceza vermiyorsan o da senin kabahatin. Şikayeti sonuçlandırıyorsan kusura bak ya da bakma 1 dakikanı ayırıp ceza işlemini de uygula bir zahmet.

Çevrimdışı am i dreaming

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 08 Şubat 2025, 18:41
Toplam oynama: 271 gün, 17 saat
Köken: Alman
Son giriş: 08 Şubat 2025, 19:03
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #33 : 25 Ekim 2020, 14:21:04 »
Dört günde sonuçlanmayan şikayetler için atılması bence normal.

Çevrimdışı W01F

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2023, 00:04
Toplam oynama: 168 gün, 17 saat
Köken: Rus
Son giriş: 25 Nisan 2022, 02:21
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #34 : 25 Ekim 2020, 14:24:38 »
Dört günde sonuçlanmayan şikayetler için atılması bence normal.

İşte onlar için ticket sistemi getirildi, ticket açabilirsin bunun için.

Çevrimdışı Biocraze

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Eylül 2022, 19:38
Toplam oynama: 2 gün, 5 saat
« Yanıtla #35 : 25 Ekim 2020, 14:45:37 »
Görmezden gel, oyuncuları kendinizden bu kadar soğutmaktaki amacınız ne onu anlamadım. Adam sana bir ileti attı diye kabahatli mi oluyor? Forumda ve oyunda engelleme seçenekleri var, zor bir şey değil. Saçma bir AR-GE, ileti atılması bana bu zamana kadar hiç rahatsızlık vermedi.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #36 : 25 Ekim 2020, 15:09:41 »
Şöyle ileti atanlara gıcık oluyorum şikayetin 24 saati geçmemiş adam bana ileti atıyo umursamayınca SFGlere şikayet ediyor cidden darlamayın olm şu FG olanları

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #37 : 25 Ekim 2020, 15:11:31 »
Bunun egoistlikle gram alakası yok. Sürekli rahatsız ediliyoruz ve artık bıktık. İleti, PM, TS her türlü yoldan rahatsız ediliyoruz ve bundan şikayetçiyim. Bu egoistlik mi oluyor acep?
Gönüllü olarak girdiğiniz bir şeyin egosu olmaz doğru diyorsun.

Çevrimdışı W01F

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2023, 00:04
Toplam oynama: 168 gün, 17 saat
Köken: Rus
Son giriş: 25 Nisan 2022, 02:21
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #38 : 25 Ekim 2020, 17:33:00 »

Çevrimdışı Laroiche

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Temmuz 2022, 02:03
Toplam oynama: 183 gün, 6 saat
Birlik: ******* ***tel
Son giriş: 30 Haziran 2022, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #39 : 25 Ekim 2020, 17:36:13 »
Gerek yok. Oyun içinde PM'leri kapatabilirsiniz ya da iletileri görmezden gelebilirsiniz. Ben de fazlasıyla karşılaşıyorum ancak kişilere cevap verip ilgileneceğimi söylüyorum.

Sen adamsın kardeşim ya. Millet egoist olmuş şuna bak...
gel fg ol o zaman

ne egoistinden bahsediyon birader, adamlara günde 15-20 şikayet atanıyor. sen açtığın bir şikayetle uğraşırken adam senin hem şikayet kanıtlarını, görüntülerini, yorumlarını hepsini kontrol ediyor. her şikayete böyle yapması aşağı yukarı 3-4 saatini alıyor, bu adam robot mu? ailesiyle vakit geçirecek, oyuna girecek, rol editleyecek, rol yapacak vs vs. biraz düşünün, fgliği bırakma sebebimde bu darlamaların aşırı fazla olması. iletiyi atmadan önce kişinin insan olduğunu hatırlayın.
destek

Olum ne caz yaptınız la altı üstü bi şikayet bakacak yarım yıllık edebiyat yaptın. Sanki asayişte komiser, 7/24 rapor yıkıyolar önüne, hiç tatil vermeyip mesaiye bırakıyolar. Ne abarttın la bu kadar? Yok ailesiyle vakit geçirecek falan biz mi engel oluyoruz? Maaş alıyor bir de ailesini geçindirmek için mi FG'lik yapıyor? Yoo, gönüllü yapıyor. 3-4 saatmiş. Neyin 3-4 saati? 1 şikayet için maksimum bakacağın süre 10-15 dakika. Şikayetçi tarafın şikayetini okursun, ihlalleri kontrol edersin varsa var yoksa yok. Bu böyle ilerliyor.

Bu arada benim de arkadaşım var sırf talep-şikayet bakabilmek için PD'den çıktı. Adam rol yapmıyor talep sayısını doldurup şikayet vs bakabilmek için.

Niyet önemli. :)