Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kemik Kadro

Başlatan Semptly, 30 Haziran 2018, 17:12:09
Okunma sayısı 544 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semptly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Aralık 2021, 04:17
Toplam oynama: 3 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Kemik Kadro
« : 30 Haziran 2018, 17:12:09 »
Merhaba dostlar, eski birlik tanıtımımızı arşivin tozlu raflarından çıkartmayı düşünüyoruz. Önceki sefer kapatma sebebimiz kemik kadronun yeterince sağlam olmamasıydı, bu işi yapacaksak sağlam bir kemik kadroya ihtiyacımız var. Bu işe ilk başladığımızda kilit rollerimizde eksiklik vardı bunun yeniden olmasını istemiyoruz kemik kadroya dahil olmak isteyen arkadaşların konsept hakkında bilgisi olması şart olup kilit rolleri çevirebilecek kadar rol seviyesi olması gerekiyor. Bu rolleri yapabilecek bu roller hakkında bilgisi olan arkadaşları bekliyoruz, eğer 1-2 gün rol çevirecekseniz lütfen gelmeyin, geçen sefer bu sebeple verdiğimiz emek çöp oldu diyebilirim. Katkılarınızı bekliyorum.
Konsept linki;
http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,10830.0.html

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Kemik Kadro
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2018, 17:33:13 »
Üzgünüm ama yaptığın gerçekten şuan yanlış. Kemik kadro bu şekilde oluşturulmuyor, mesela adamın teki gelir, sırf kemik kadrodan olmak için, söz sahibi olmak için ;"Merhabalar kardeşim benim Sureno 13 hakkında bilgim var." şeklinde yazı yazar, söz sahibi yaparsın birlikte onu. Fakat adamın tutumundan haberin yok, huyundan suyundan haberin yok.. Uzun lafın kısası 0'dan başla, bu tür konular açma. Gerçekten sen sıkıntı yaşarsın, zamanında açtığım 415 Palace bu tür sıkıntılar yüzünden "IC" dolayısıyla kapandı. Kendine iyi bak umarım ekibini toplayabilirsin.

Çevrimdışı Lakobble

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Kasım 2018, 14:28
Toplam oynama: 51 gün, 6 saat
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2018, 18:08:00 »
Buralarda 13 seti rolü yapan sanırım sadece @un buen negro ve @Nosolari kaldı.
MS rollerine bayılırım, ancak şu an başka bir rol planı çiziyorum. Umarım istediğiniz kadroyu oluşturursunuz.

Çevrimdışı Semptly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2018, 20:53:30 »
Üzgünüm ama yaptığın gerçekten şuan yanlış. Kemik kadro bu şekilde oluşturulmuyor, mesela adamın teki gelir, sırf kemik kadrodan olmak için, söz sahibi olmak için ;"Merhabalar kardeşim benim Sureno 13 hakkında bilgim var." şeklinde yazı yazar, söz sahibi yaparsın birlikte onu. Fakat adamın tutumundan haberin yok, huyundan suyundan haberin yok.. Uzun lafın kısası 0'dan başla, bu tür konular açma. Gerçekten sen sıkıntı yaşarsın, zamanında açtığım 415 Palace bu tür sıkıntılar yüzünden "IC" dolayısıyla kapandı. Kendine iyi bak umarım ekibini toplayabilirsin.
Seni anlıyorum fakat bu rolleri yapmak istiyorum ve kullanabileceğim son yol bu kemik kadroya alınıcak kişilerin rol kalitelerine illaki bakıcam kafadan gelmek istediği için alamam. Zaten gelecek veya gelmek isteyen biri r4 veya r5 olmayavak ne eksikse o olucak belkide hiç söz sahibi olmayacak ama senin yazdığın bu yorumdan sonra tekrar edeyim bu konuda söz sahibi olmak için gelevekaeniz gelmeyin tek derdimiz rol çeşitliliğini arttırıp eğlenmek bunu unutmayın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2018, 20:55:45 »
MS rollerine bayılırım, ancak şu an başka bir rol planı çiziyorum. Umarım istediğiniz kadroyu oluşturursunuz.
yemek pişirme, köpeğe yemek verme, evi havalandırma, çamaşır asma ve marketten bir şeyler almayı seviyorsan güzel yani önceden çok kullanırlardı beni bu roller için :D

Çevrimdışı Lakobble

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Kasım 2018, 14:28
Toplam oynama: 51 gün, 6 saat
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2018, 14:55:19 »
yemek pişirme, köpeğe yemek verme, evi havalandırma, çamaşır asma ve marketten bir şeyler almayı seviyorsan güzel yani önceden çok kullanırlardı beni bu roller için :D
Köpek rolü için para vermem lazım, rolde başkasının hayvanını kullanınca AK ile tarıyorlar.
İmkânlar kısıtlı, yine de güzel be. :P

Çevrimdışı Semptly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 03 Temmuz 2018, 18:01:17 »
O halde geri dönüş iptal, belki başka bir zaman.

Çevrimdışı RealistikAdam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Şubat 2024, 22:40
Toplam oynama: 185 gün, 20 saat
Son giriş: 23 Nisan 2024, 02:55
Toplam oynama: 93 gün, 0 saat
Sandra Lily Lv.30
Son giriş: 14 Şubat 2024, 21:45
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 18 Mart 2024, 22:40
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: ***** *ews
« Yanıtla #7 : 03 Temmuz 2018, 18:12:23 »
Konu, sahibi tarafından kilitlendiği için arşiv.