Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

dolar ne zaman düşer

Başlatan YediBelaBaran, 24 Ekim 2020, 06:45:58
Okunma sayısı 2233 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 19:40
Toplam oynama: 87 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily
Ynt: dolar ne zaman düşer
« Yanıtla #30 : 25 Ekim 2020, 22:36:54 »
türkiyenin yaptığı bölgesel güç çalışmasının boşa kürek çekmek olduğunu herkes biliyor, 320 milyar metreküp ile ekonomimiz güçlenmeyecek, şahtık şahbaz olduk amk. rusya gibi büyük bir güç varken biz sadece yunanistanla savaş haberi sunarız zaten.
ikili ilişkide orospu gibi oynarsak rusya da çakar amerika da çakar
bi s400 bi patriot bi s400 bi patriot
hükümet alışkın zaten çift taraflı s.kişe dewamke
Aynen ülkenin heryerini Amerika'ya peşkeş çekmeliyiz, bütün haklarımızdan vazgeçmeliyiz..Böyle devam bundan bi 20 30 sene Amerika'nın sömürdüğü Doğu ülkelerinden biri olarak yaşarız insanların bu Avrupa seviciliği sayesinde.Ayrıca Yunanistan ile savaşamayız zaten Türkiye ile Yunanistan Nato'da komşu ülke.Siz alışkınsınız tabi Amerika'nın karşısında iki büklüm olmaya.İkili oynadığımız falan yok bir taraftan Avrupa birliği Türkiye'yi Yunanistan ile barıştırmaya çalışıyor.Bir taraftan Amerika tehdit ediyor.Bu ülke bu Avrupa sevici zihniyetten kurtulmadığı sürece adam olmaz.

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
« Yanıtla #31 : 25 Ekim 2020, 22:45:15 »
oğlum amerikanın yandaşı olalım yaptığımı nereden çıkarıyorsun? kendi kendine gelin güvey olma sikerim kaynananın osurmaz deliğini gerizekalı
hükümet ikili oynamış diyorum adam amerikaya peşkeş çekelim diyorsun diyor, aptal oğlu aptal ülkeye kim kucak açsa sarılmaya değil sikmeye çalışıyor, kimseyle ikili oyun yapmayacaksın. ya sözünde duracaksın ya da kendi teknolojini geliştiriceksin, aynen siz fabrika kapatmaya devam edin belki doları amerikaya peşkeş çekmeden kapattığınız fabrikalarla gözüne girip düşürürsünüz, o da size ucuza malzeme satar.
çin-amerika dünya ticareti için savaşı göze almış, ticarette birinci sırada olmak için soğuk savaş sürdürmüş iki ülke, biz hala bi navtex ilan edip hava sınırımızı ihlal eden yunanistana bile ses çıkartamayalım. çünkü ne kadar üretim yapsak da ambargo anamızı siksin, fabrika kapatmazsak olmaz bu arada*

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 25 Ekim 2020, 22:48:24 »
bir daha beni yargısız infazla amerika sevdalısı olarak gösterirsen senin sadece kaynananı sikmem
 oku şunları tokadı çarparsam ağzını yüzünü dağıtırım amına koduğumun salağı, satılmayacak türk vatandaşına ait kalacak denilen toprakları bile satıp anasını siken hükümet, eleştirince amerikalı sevdalısı olan benim
:DDdd arapların önce götünü sonra yarrağını yalayın belki petrol verirler
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/17-yillik-akp-iktidarinin-bilancosu-5427893/

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #33 : 25 Ekim 2020, 22:49:26 »
vallahi sövmicektim tahrik etti beni

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 25 Ekim 2020, 22:54:04 »
oğlum amerikanın yandaşı olalım yaptığımı nereden çıkarıyorsun? kendi kendine gelin güvey olma sikerim kaynananın osurmaz deliğini gerizekalı
hükümet ikili oynamış diyorum adam amerikaya peşkeş çekelim diyorsun diyor, aptal oğlu aptal ülkeye kim kucak açsa sarılmaya değil sikmeye çalışıyor, kimseyle ikili oyun yapmayacaksın. ya sözünde duracaksın ya da kendi teknolojini geliştiriceksin, aynen siz fabrika kapatmaya devam edin belki doları amerikaya peşkeş çekmeden kapattığınız fabrikalarla gözüne girip düşürürsünüz, o da size ucuza malzeme satar.
çin-amerika dünya ticareti için savaşı göze almış, ticarette birinci sırada olmak için soğuk savaş sürdürmüş iki ülke, biz hala bi navtex ilan edip hava sınırımızı ihlal eden yunanistana bile ses çıkartamayalım. çünkü ne kadar üretim yapsak da ambargo anamızı siksin, fabrika kapatmazsak olmaz bu arada*
Türkiye sözünde duruyor zaten Yunanistan yalan haritalar ile kıta sahanlığını büyütüyor Avrupa Birliği'de Yunanistan'a inanıyor.Türkiye eskiden beri dışa bağımlıydı birden teknolojik devrim yapmamızı bekliyorsun herhalde? ayrıca ben burda particilik bile yapmadım ama sen şu kağıtcılardansın anlaşılan batakhane çukuruna düşmüş insanlar genelde böyle cahil oluyor.Ülkeyi dışa bağımlı hale getirenler eski başbakanlar hepsi Amerika'nın uşağı olmuş insanlarda uyumuş.İngiltere başbakanının karşısında iki bölüm durdukları yada Amerikan başkanının karşısında eğildikleri fotoğraflar çıkmış mesela.Çoğusu Amerikan bayrağı sallamış uçak fabrikaları kapatmış mesela.

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 25 Ekim 2020, 22:55:02 »
vallahi sövmicektim tahrik etti beni
WJQEJQWEJJQWEJQWEJQWJEQWJEJQWEJQWEJQWEJWQJEJQWE ATTIĞINA BAK MUHALEFET PROPAGANDASI AQ

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 25 Ekim 2020, 22:57:48 »
ben s400-patriot olayına sözünü korumuyor dedim 1
2, türkiye ekonomisi kötü olduğu 99'da bile fabrika kapatmadı, onun dışında geriye dönük bakarsan o dönem üzerinden konuşmamız açılmadı, o dönemin başbakanlarını desteklediğimi söylemedim, böyle bir cümlem yok.
3
yazmama gerek var mı?
4
en azından omuz omuza değil p*çlerle

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 25 Ekim 2020, 22:59:05 »
tübitakta kuran okuyunca açan çiçeği birinci yaparsınız artık kanka, teknolojik devrim
https://www.antalyasokaklari.com/manset/sokak/dunya-birincisi-projeyi-reddeden-tubitaktan-okunmus-fasulyeye-birincilik/

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 25 Ekim 2020, 23:01:11 »
teknolojik devrim yapmamıza gerek yok, teknolojik devrimden önce bi para birimimiz değer kazansa zaten her şey çok güzel olacak

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 25 Ekim 2020, 23:03:11 »
Kemal Kılıçdaroğlu:Selahattin Demirtaş serbest bırakılmalıdır.
Meral Akşener:Selahattin Demirtaş serbest bırakılmalıdır.