Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

KENAN REIS

Başlatan emrerv, 23 Ekim 2020, 20:43:30
Okunma sayısı 2268 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: KENAN REIS
« Yanıtla #40 : 31 Ekim 2020, 15:14:02 »
ilk zamanlar ilgimi çekmişti ilk 3-4 videosunda gülmüştüm ufaktan eğlenmiştim hareketleri hal ve davranışları temelde beni güldüren şeylerdi ama bir süre sonra her şey de olduğu gibi buda sıktı başka bir konsept çıkarsa fena olmaz ek olarak suç işlemediğini varsayarsak iş hayatında elbette çıkabilir ama ufak bir dalga konusundan sonra pek etkilemez temelde başkalarına tavsiye vermeyi severim ama bu tavsiyeler kişinin eğlencesine mani olacak ise tatlı bir dil ile uyarırdım

Çevrimdışı Xairon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Kasım 2023, 23:55
Toplam oynama: 25 gün, 16 saat
« Yanıtla #41 : 31 Ekim 2020, 15:17:55 »
içimden geçenleri ve içimden geçenlerin doğru olduğunu düşündüğümden şöyle diyim
Spoiler:
kenan reis dediğiniz adamın ilgi orospusu olduğunu düşünüyorum
ailesi ilgilenmiyor galiba ilgi vermedikleri içinde bu platformda kendini malca nedenlerle bir spastiğin yaptığı hareketleri sergileyerek göz önüne çıkmaya çalışıyor
büyük ihtimalle ergenliği vurduğu içinde özgüveni pekiştiğini sanaraktan böyle durumlara düşüyor

oğlum bak laf dinle. ileride meslek hayatında zank diye önüne bu videoyu koyarlarsa talat abi demişti dersin.
adam doğru diyor burdan 10 sene sonra bu video çıksa arkadaşları arasında rezil olacak iş hayatında rezil olacak ancak ilgi orospuluğu yapmaya devam etsin

İlgi orosbusu dediği kişi, yani ben bu videoları eğer kitlemi büyütmek, bana KENAN REİS TANRIM OL demelerini sağlamak veya birilerini etkilemek için çekmek isteseydim herşeyden önce senin gibi insanların yorumlarını silerdim.
Ancak yorumlara bakıldığında zaten yorumlarda senin yorumların gibi yorumlar da olduğunu görmekteyiz.Bu videoları çekmemin asıl sebebini sormadan, araştırmadan nasıl böyle bir sonuca vardığını da merak ettim.Bak gerçekten merak ettim.Bana sorma imkanına sahipken neden gelip bu şekilde yorum attığını merak ettim.Bu videoları, yaptığım işlere, yapacağım şeylere en azından bak 500 kişi değil, sadece 10-20 kişi şahit olsun diye yapıyorum.Ben bu sayede kendimi yanlız hissetmiyorum.5 izlenme alsam dahi arkamda benim gibi insanların veya bana karşı insanların da olduğunu bilirim.Sen, bana karşı birisin ve arkamda duruyorsun.Çünkü benim hakkımda açılmış bir konuya yorum atıyorsun yani buradan senin daha önce videolarımı izlediğini çıkartabiliriz fakat net bir kanıt sunamayız.Ama aynı şekilde konuma yorum attığını bilebiliriz ve madem hakkımda böyle düşünüyorsun, böyle yorum atma zahmetine neden giriyorsun xD Ben şahsen senin yerinde olsam, böyle bir yorum atmak yerine hiç yorum yazmazdım.İlgi orosbusu olmadığımı kanıtlamak zorunda değilim ki zaten seninki gibi zihniyete sahip olanlara da kimse kanıtlamak istemez çünkü bir kulaktan girer ama öbüründen de çıkar neticede.Ailesi ilgilenmiyor demişsin, buradan da beni aşağılama isteğin olduğunu kanıtlıyorsun.Bunu sadece aşağılamak için yapıyorsun.İşinde başarılı olduğunu söyleyemem.Çünkü dediğin şeylere dair bir kanıt sunmamışsın.Malca hareketler yapıyorsun, ailesi ilgilenmiyor, ilgi orosbusu gibi bana söylemiş olduğun hakaretlere dair en ufak kanıtın yok.Videoda herşeyi görüyorum diyor olabilirsin fakat videoda gördüğün şeylerin gerçekteki ile uyuşup uyuşmadığını nasıl kanıtlayabilirsin? Kanıtlayamazsın.Çünkü burası sanal bir ortam.Burada insanların hiçbiri her zaman ciddi kalamaz.Bizler, göz önüne çalışmaktan çok, eğlenmeye çalışıyoruz.
Eğer hala bana sormak istediğin birşey varsa bunu bana ileti olarak at lütfen.Rica ediyorum.

Umarım bu sefer adamla dalga gecıp moralını bozmazlar. Arkandayız Kenan reis!

:D Dostum... Rina'yı bu yüzden bırakmadım.Sadece birkaç şeyin farkına vardım, 2-3 video sildim, sonra tekrar başladım.

oğlum bak laf dinle. ileride meslek hayatında zank diye önüne bu videoyu koyarlarsa talat abi demişti dersin.

xD Meslek hayatı mı? Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz gerçekten.Çalıştığımı veya ileride çalışacağımı kim söyledi size? Nereden biliyorsunuz? Nereden duydunuz? Benim mesleğim olursa o meslekte de insanları derince araştıran bir patron olmaz.Ben de Kenan'sam, ben birşeyi yaparım dediğim zaman o şeyi yaparım.Videolarımın komik olduğunu düşünmenize gerek yoktur, şahit olmanız yeterlidir. :) Ayrıca önüme bu videoyu koymaya çalışan sadece o sözüne ettiğin kişi olmayacak.Birçok kişi olacaktır ve ben çoktan bunu da göze aldım.

Vermek istediğim mesaj:

Kitlemi büyütmeye çalışmıyorum, şahit olun yeter.
Bu videoları çekmenin amacı ne olabilir? video kaydı başlatıp saçma sapan hareketler yaparak sadece ilgi bekliyorsun. Murphy'in dediği gibi ergenliğin dibine vurmuşsun şuan da ileride çalışmayacağım ailem bana bakar kafasındasın fakat sonsuza kadar bilgisayar başında samp oynayıp akıl hastası gibi hareketler yapamayacaksın yetişkin bir hale geldiğinde öyle olmayacak ve iş hayatında bu videolar karşına çıktığında çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaksın,utanacaksın. Benden söylemesi.
Ya amın evladı sanane bırak istediğini yapsın ne ağladın amk sen mi uğrıcaksın hayal kırıklığına, sanane adamın hayatından aq git kendi hayatınla ilgilen
Hayır seni rezil etmeyeceğim hayır bu düşünceyi aklımdan çıkartmam gerekiyor 5 yaşındaki arkadaşım.
Aynaya bak bakayım tek rezil o mu?

Çevrimdışı Chain

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mart 2021, 13:42
Toplam oynama: 129 gün, 3 saat
Birlik: *msp
« Yanıtla #42 : 31 Ekim 2020, 18:41:27 »
içimden geçenleri ve içimden geçenlerin doğru olduğunu düşündüğümden şöyle diyim
Spoiler:
ailesi ilgilenmiyor galiba ilgi vermedikleri içinde bu platformda kendini malca nedenlerle bir spastiğin yaptığı hareketleri sergileyerek göz önüne çıkmaya çalışıyor
büyük ihtimalle ergenliği vurduğu içinde özgüveni pekiştiğini sanaraktan böyle durumlara düşüyor

adam doğru diyor burdan 10 sene sonra bu video çıksa arkadaşları arasında rezil olacak iş hayatında rezil olacak ancak ilgi orospuluğu yapmaya devam etsin

İlgi orosbusu dediği kişi, yani ben bu videoları eğer kitlemi büyütmek, bana KENAN REİS TANRIM OL demelerini sağlamak veya birilerini etkilemek için çekmek isteseydim herşeyden önce senin gibi insanların yorumlarını silerdim.
Ancak yorumlara bakıldığında zaten yorumlarda senin yorumların gibi yorumlar da olduğunu görmekteyiz.Bu videoları çekmemin asıl sebebini sormadan, araştırmadan nasıl böyle bir sonuca vardığını da merak ettim.Bak gerçekten merak ettim.Bana sorma imkanına sahipken neden gelip bu şekilde yorum attığını merak ettim.Bu videoları, yaptığım işlere, yapacağım şeylere en azından bak 500 kişi değil, sadece 10-20 kişi şahit olsun diye yapıyorum.Ben bu sayede kendimi yanlız hissetmiyorum.5 izlenme alsam dahi arkamda benim gibi insanların veya bana karşı insanların da olduğunu bilirim.Sen, bana karşı birisin ve arkamda duruyorsun.Çünkü benim hakkımda açılmış bir konuya yorum atıyorsun yani buradan senin daha önce videolarımı izlediğini çıkartabiliriz fakat net bir kanıt sunamayız.Ama aynı şekilde konuma yorum attığını bilebiliriz ve madem hakkımda böyle düşünüyorsun, böyle yorum atma zahmetine neden giriyorsun xD Ben şahsen senin yerinde olsam, böyle bir yorum atmak yerine hiç yorum yazmazdım.İlgi orosbusu olmadığımı kanıtlamak zorunda değilim ki zaten seninki gibi zihniyete sahip olanlara da kimse kanıtlamak istemez çünkü bir kulaktan girer ama öbüründen de çıkar neticede.Ailesi ilgilenmiyor demişsin, buradan da beni aşağılama isteğin olduğunu kanıtlıyorsun.Bunu sadece aşağılamak için yapıyorsun.İşinde başarılı olduğunu söyleyemem.Çünkü dediğin şeylere dair bir kanıt sunmamışsın.Malca hareketler yapıyorsun, ailesi ilgilenmiyor, ilgi orosbusu gibi bana söylemiş olduğun hakaretlere dair en ufak kanıtın yok.Videoda herşeyi görüyorum diyor olabilirsin fakat videoda gördüğün şeylerin gerçekteki ile uyuşup uyuşmadığını nasıl kanıtlayabilirsin? Kanıtlayamazsın.Çünkü burası sanal bir ortam.Burada insanların hiçbiri her zaman ciddi kalamaz.Bizler, göz önüne çalışmaktan çok, eğlenmeye çalışıyoruz.
Eğer hala bana sormak istediğin birşey varsa bunu bana ileti olarak at lütfen.Rica ediyorum.

:D Dostum... Rina'yı bu yüzden bırakmadım.Sadece birkaç şeyin farkına vardım, 2-3 video sildim, sonra tekrar başladım.

xD Meslek hayatı mı? Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz gerçekten.Çalıştığımı veya ileride çalışacağımı kim söyledi size? Nereden biliyorsunuz? Nereden duydunuz? Benim mesleğim olursa o meslekte de insanları derince araştıran bir patron olmaz.Ben de Kenan'sam, ben birşeyi yaparım dediğim zaman o şeyi yaparım.Videolarımın komik olduğunu düşünmenize gerek yoktur, şahit olmanız yeterlidir. :) Ayrıca önüme bu videoyu koymaya çalışan sadece o sözüne ettiğin kişi olmayacak.Birçok kişi olacaktır ve ben çoktan bunu da göze aldım.

Vermek istediğim mesaj:

Bu videoları çekmenin amacı ne olabilir? video kaydı başlatıp saçma sapan hareketler yaparak sadece ilgi bekliyorsun. Murphy'in dediği gibi ergenliğin dibine vurmuşsun şuan da ileride çalışmayacağım ailem bana bakar kafasındasın fakat sonsuza kadar bilgisayar başında samp oynayıp akıl hastası gibi hareketler yapamayacaksın yetişkin bir hale geldiğinde öyle olmayacak ve iş hayatında bu videolar karşına çıktığında çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaksın,utanacaksın. Benden söylemesi.
Ya amın evladı sanane bırak istediğini yapsın ne ağladın amk sen mi uğrıcaksın hayal kırıklığına, sanane adamın hayatından aq git kendi hayatınla ilgilen
Hayır seni rezil etmeyeceğim hayır bu düşünceyi aklımdan çıkartmam gerekiyor 5 yaşındaki arkadaşım.
Aynaya bak bakayım tek rezil o mu?
Birilerine hakaret etmeden kendinizi ifade edemeyecek kadar acizsiniz.

Çevrimdışı Ferit Baykara

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 19:54
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #43 : 01 Kasım 2020, 09:12:46 »
komik değil ki? neyine gülüyonuz anlamıyorum

Çevrimdışı yahudaxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Ocak 2021, 22:24
Toplam oynama: 65 gün, 22 saat
« Yanıtla #44 : 01 Kasım 2020, 12:13:14 »
komik değil ki? neyine gülüyonuz anlamıyorum

Ben de hala neden bu videoları gülmeniz için çektiğimi falan sandığınızı anlamıyorum.

Spoiler:

Vermek istediğim mesaj:

Bu videoları çekmenin amacı ne olabilir diye bizzat sormuşsun fakat sorunun üzerine saçma sapan birşey uydurmuşsun.Yine de sorunu cevaplayayım.Videoları çekmemin amacı insanların bana ilgi göstermesinden çok,
yapmış olduğum işlere ve daha birçok şeye şahit olmalarını sağlamak ve bunun üzerinden fikir alışverişi yürütebilmek.
Saçma sapan hareketlere gelecek olursak, bir alışveriş dükkanı veya mağazası açıyorsan, biraz sermaye ödemek zorundasın.Herşeyi ailenden bekliyorsun, yetkişkin olduğunda öyle olmayacak demişsin... Böyle birşey ne söylediğimi hatırlıyorum ne de senin dışında bir başkasından duyduğumu.Duymam önemli değil fakat ben daha önce böyle birşey söylemedim.Elbette yetişkin olunca neler ile karşılaşacağımı veya videolarımın sonucunun ne olacağını biliyorum ve hatta sizden çok daha iyi bildiğimi iddia ediyorum.Fakat şu da var, sen geleceği göremiyorsan ve özel veya tanrısal güçlere sahip bir varlık değilsen ki olmadığını kanıtlamak için şahit gerekmez, gelecekte benim konumumu da göremezsin ve göremeyeceğin için de bu şekilde yargılaman yanlış bir harekettir ki onu da geçtim, insan bazı şeyleri sorgulamaya başlıyor senin ve senin gibi yorum yapanların hakkında... Anlayan anladı.

Çevrimdışı TURBOGG!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hu Wu Lv.25
Son giriş: 05 Ekim 2024, 22:12
Toplam oynama: 127 gün, 20 saat
Stefon Ellis Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:21
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Randy Xi Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #45 : 01 Kasım 2020, 12:17:53 »
ilk başlarda sarıyordu şimdi olmadı ilgi çekmek için sıkıntılı hareketler yapıyor

Çevrimdışı CrawPett

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2024, 00:42
Toplam oynama: 66 gün, 9 saat
Fred Graham Lv.21
Son giriş: 10 Ocak 2024, 21:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #46 : 01 Kasım 2020, 12:18:32 »
ilk başlarda sarıyordu şimdi olmadı ilgi çekmek için sıkıntılı hareketler yapıyor

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #47 : 01 Kasım 2020, 12:19:04 »
utanın lan kendinizden  Kenan senden benden zeki adam. Öğrendi tabi o kadar salak olursan o kadar ünlü olursunu ün kasıyo şuan [İroni]

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ebu Celil Lv.1
Son giriş: 27 Ekim 2020, 12:11
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #48 : 01 Kasım 2020, 12:28:57 »
abartıyonuz şu çocuğu ilah etmeyin başımıza
masterchef muratıda bu kadar abarttınız adam kuşa bişe yaptı şu an hatırlayan bile yok

Çevrimdışı TayipxD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 21 Ocak 2022, 12:07
Toplam oynama: 83 gün, 15 saat
« Yanıtla #49 : 01 Kasım 2020, 12:29:40 »