Karakter Adınız: Alejandra Lages
AR-GE konunuz hangi bölümde? : Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın:Öncelikle Selam XP gereksinimi silah kullanmak için çok fazla 5940XP ve benim gibi çoğu oyuncuda böyle düşünmekte ve DM sorunu için önlem aldığınızı biliyorum ama silah kullanmak için gereken Xp gereğinden fazla (bence) DM önlemi için farklı bir ceza tipi alınabilir ve silah kullanabilmek için XP gereksinimi düşürülebilir mesela silah kullanmak için gereken XP yi 3700-4000 arası birşey yaptığınızı düşünelim şahısın XP si 3700-4000 arasında ise DM cezası 450 - 500 dakika arası ceza alabilir.
1!- DM cezası normal olarak arttırılabilir ve DM den ceza yiyen birisi XP kaybı yaşayabilir buda saçma geliyorsa ;
2!- DM kapsamında ceza yiyen şahısın history sinden ne kadar DM cezası yediğine bakılarak süresi arttırılabilir böyle birşey varda olabilir serverda yok da bilmiyorum yinede söyleyyeim dedim.
3!- Silah kullanmak için gereken XP ye yeni ulaşmış bir kişi DM kapsamındaki cezayı 2 katı olarak alabilir DM önlemi için.
-> Bu yazdıklarımın değerlendirilmesini istiyorum kötü geliyorsa size farklı bir şekilde düşünebilirsiniz. DM önlemi de olucak ama Silah kullanmak için gereken XP azaltılacak. Bunların ikiside gelirse oyuncuların sevineceğini düşünüyorum bende dahil. Yazdıklarımı inşallah değerlendirirsiniz en aznından denemek için servera getirilebilir DM olayları artarsa eski haline dönebilir veya adminler daha sık çalışabilir. DM ceza süresi kısa süreliğine arttırılabilir ve herkes alıştığı zaman DM atmamaya belirli süreden sonra eski halina çevirilebilir veya çevirilmeyedebilir hep öyle kalabilir Teşekkür Ederim Okuduğunuz için ( DİSCORD : ☬ Medusa#6976 )
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: BULUNMAMAKTA -