Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

alisosman - Fabrizio Bar

Başlatan alisosman, 22 Ekim 2020, 22:53:14
Okunma sayısı 228 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı alisosman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Aralık 2023, 02:20
Toplam oynama: 14 gün, 10 saat
alisosman - Fabrizio Bar
« : 22 Ekim 2020, 22:53:14 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Günde en fazla 12 en az 5 saat aktifim iş yerine ise 3-4 saat ayırabilirim.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 1546.84, -1096.66, 25.06, 89.12

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İş yeri adı: Fabrizio Bar

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar.

2.05:İş yeri interioru: Bublic Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Loris Fabrizio 12 Mart 1986 yılında İtalya Venedik'de doğmuştur.Babası italyada bir lokantada garson olarak çalışmaktaydı, annesi ise aynı lokantada aşcıdır, aynı zamanda Loris'in iki tane kardeşi vardır.15 Mayıs 2000 tarihinde Fabrizio ailesi Amerikaya taşınmaya karar vermiştir, 4 yıl ardından Loris'in babası ölmüştür annesi ise amerikada iş bulamamışdır.Loris ve iki kardeşi bir barda çalışmaya başlamıştır burada kazandıkları para ile zor olsada geçinmeyi başarmışlardır.Lorisin annesi 15 nisan 2010 yılında hayatını kaybetmişdir, Loris ise barda çalışmayı bırakıp ticaret yapmaya başlamıştır Loris'in kardeşleri ise hala barda çalışmaktadır.Loris sağlam bir gelir elde ettikden sonra güzel apartmana taşınmışdır, kardeşleride barda çalışmayı bırakıp Loris ile ticaret yapmaya başlamıştır.Loris ve kardeşleri paraları birleştirip bir bar açmaya karar vermişlerdir.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) Burayı güzel ve popüler bir bar yapmayı, bir çok çalışan almayı ve bir sürü etkinlik yapmayı düşünüyorum örnek olarak Muzik ve dans yarışmaları bu etkinlikleri para ödüllü yapmayı düşünüyorum.Bardaki fiyatları ise normal yapacağım ve insanları çok eğlendirmeyi planlıyorum.Vip bölümünü ise fazla pahalı yapmayacağım.
(OOC)İki arkadaşım ile İtalyalı kardeş rolu yapıyoruz karakter hikayesine göre barı açıp gelirimizi bu bardan elde ediyoruz.Barı günde iki kez açmayı düşünüyorum sabah ve akşam olmak üzere.Aynı zamanda ara ara supriz etkinlikler yapıcam.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Akşam sıkılan oyuncuların barda güzel bir şekilde eğlenmesi için imkanlar sağlayacağım, etkinlikler ile insanları hem eğlendirmeyi hemde para kazandırmayı düşünüyorum.Para kazanmaya ihtiyacı olan veya sıkılıp rol yapmak istiyen oyuncuları iş yerinde çalıştırıcam.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): İş yeri ikinci el galerisinin hemen karşısında ikinci el galerisinde araba satan kişilerin yorulduktan sonra dinlenip keyfine bakması için çok güzel bir yer.Aynı zamanda iş yerinin konumu Santos'un güzel bir konumunda bir çok kişinin yol üstünde rastlayıp eğlenip içki içebiliceği güzel bir yer.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "alisosman"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Mehmetdnz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 27 Haziran 2021, 02:37