1-) Masa sandalye eklenmesi realistik olmaz. Stand veya yemek satıcısı olarak nitelendirdiğimiz kişiler genellikle hızlı yapılabilecek ürünleri standda satarlar. (Hotdog, taco vs..) Masa ve sandalye eklenmesi sadece yer kaplar, oyuncular zaten hızlı yenilebilecek şeyler istiyorlar. Masa ve sandalye rolleri tamamen gereksiz olur, sadece obje olarak yer kaplar desteklemiyorum, sen bir stand satıcısısın, yemek kamyonu sahibi değil veya bir iş yeri sahibi değil.
2-) Üstlerden arkadaş söylemiş zaten, suistimal edilir.
3-) Tamamen rolü engeller, sistemsel olarak almak isteyen kişiler için zaten bir çok seçenek var. Yemek rolleri rol seçeneğinin gelişmesi için yapılıyor, sistemsel gelirse millet bunu trolling'e kullanır ve yemek rolleri çok saçma sapan yerlere sapar, desteklemiyorum.
4-) Stand rollerini anlayamamışsınız sanırım, burada tepsi felan olmaz, hızlı pişir - hızlı ye olarak standda roller yapılır. Tepsi iyice rollerin saçmalamasına yol açar, desteklemiyorum. Kişiler tepsi rollerini veya tabldot rollerini kendileri yapabilir, sistemsel olarak eklenmesi suistimale yol açar.
oyuncular zaten hızlı yenilebilecek şeyler istiyorlar.Standıma gelen her adam bir yere oturup rolünü yapmak istiyor, obje olmadığı için rolünü yapmadan sosisliyi alıp gidiyor. Aşçı araban olduğu ya da bu rolleri yaptığın için insanların istediği şeyler eklenmesin mi?
sen bir stand satıcısısın, yemek kamyonu sahibi değil veya bir iş yeri sahibi değil.Söylediklerin mantıklı değil. Bu olay eğer bir hotdog aracı ile ya da farklı yemek araçları ile yapılsa bu objelere ve farklı sistemlere gerek kalmadan yapılır ama bu sadece bir obje ile yapılınca sistemsel olarak rolü destekleyecek birşey bulunmuyor.