dönme olm napcan amelelik 5 kurus para mı aldın hayatından dakikalar günler haftalar aylar yıllar geçti buraya emek verip bazen yeri geldi elin delisiyle sıkıntılısıyla tickette şikayetle uğraştın gerek oyun içinde yetkiyi kullanırken tedirgin oldun gerek üst kademelerine saygı göstericem yükselicem diye yaladın gerek yok olm sal bas yetkiyi boş mu konuşuyo koy jailini geç neyse boşver thor gibi ic ooc yapıp bıraksaydın bari para kırardın
Kimse yetkisi için para almıyor fakat kimse de zorla bu sunucuda adminlik yapmıyor. Hayatı yoğunlaşan bırakır, keyif almayan ya da memnun olmayan bırakır. 1 yıl FG'lik 2 yıl adminlik yaptım. Bu üç yıl boyunca aynı zamanda hukuk fakültesinde tek bir bütünlemeye bile kalmadan lisans eğitimimi de sürdürdüm. Bu sunucuda bu kadar eğlenip keyifli zaman geçirdikten sonra gelip yine bu sunucunun forumunda sallamak kimseye bir şey kazandırmaz.
Yetkiyi bıraktığım orada burada sunucuya sallayacağım anlamına gelmiyor. Bu platformda çok kaliteli insanlarla da tanıştım çok iyi dostluklar da kurdum. Ne kimseyi yaladım ne de kimseden öyle bir beklentim oldu. Şu anki admin kadrosunun neredeyse tamamıyla aynı anda yöneticilik yaptım, hiçbirisi bunun aksini söyleyemez. O yüzden sunucuya ya da bana sallamak için başka kapıya.