İşyerine geldiğimizde, durduk yere küfürler ve hakaretler yedik. Üstüne üstlük kötü bir muamele ile karşılaştık. Eski Alhambra'dan iz kalmamış. Tutmaz gibi.
Fikirler için teşekkürler. Alhambra'nın içindeydim hiçbir zaman dışarı çıkmadım. Küfür olayını duymadım haberim dahi olmadı. Eğer IC öyle bir durum olmuşsa, güvenlik çağırırabilirdiniz. Ardından Müdür yada müdür yardımcısı çağırabilirsiniz.(Güvenlik hatalıysa) Ancak hiçbir şekilde müdürü çağırmaya çalışmadınız. Çalışsaydınız IC olarak çözerdim. Burada yaptığınız bilgilendirmeden dolayı hiçbir IC işlem başlatmayacağım. IC olarak müdüre doğrudan erişebilme şansınız varken erişmeyi tercih etmediniz. Burada bence siz ne kadar haklı olsanız da haklı mısınız bilmiyorum, IC çözerdik. Hatalı iseysek telafi ederdik.
Bize hakaret edilirken haksızmışız gibi bir muamele gördük ve üstüne üslük sıkıntı çıkaranlar değil, biz dışarı alındık.
Eski Alhambra'dan eser yok, ekibin değişmesi gerek. Yoksa "TUTMAZ".
Fikirler için teşekkürler. Alhambra'nın içindeydim hiçbir zaman dışarı çıkmadım. Küfür olayını duymadım haberim dahi olmadı. Eğer IC öyle bir durum olmuşsa, güvenlik çağırırabilirdiniz. Ardından Müdür yada müdür yardımcısı çağırabilirsiniz.(Güvenlik hatalıysa) Ancak hiçbir şekilde müdürü çağırmaya çalışmadınız. Çalışsaydınız IC olarak çözerdim. Burada yaptığınız bilgilendirmeden dolayı hiçbir IC işlem başlatmayacağım. IC olarak müdüre doğrudan erişebilme şansınız varken erişmeyi tercih etmediniz. Burada bence siz ne kadar haklı olsanız da haklı mısınız bilmiyorum, IC çözerdik. Hatalı iseysek telafi ederdik.
Ancak ikinize de teşekkür ederim, zaten bugünkü partiden sonra geri bildirim formu açacaktım forum üstünden orayı doldurursanız IC işlem başlatabilirim. Yarın gün içinde geri bildirim formunu doldursanız ancak öyle IC başlatabilirim. (Ekran görüntüsüz varsa barın içindeki kameralar hakkında rolde kullanacaktır.) Alhambra'yı geri bildirimlerle geliştirmeyi düşünüyoruz, yardımcı olursanız seviniriz. OOC olarak olayı araştırıyorum bunun bilgisini vereyim yine de.