Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ekonomi - Arge

Başlatan si vis pacem para bellum, 19 Ekim 2020, 12:56:35
Okunma sayısı 1552 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tisarre

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Şubat 2022, 16:57
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Ekonomi - Arge
« Yanıtla #10 : 19 Ekim 2020, 13:37:19 »
Ekonominin bozulmasının baş sebebi kumardır aksini iddia eden tırcılık kasıyodur. Kumara bir el atılması lazım adamlar 1 saatte milyonlarca para çıkaryor çok saçma.
Sistemden çıkan para yok, insanlar birbirinin parasına çöküyor, bunun kumarla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
evet insanlar başkasının parasını alıyor ama 10 saniyede 100k falan kazanmaları çok saçma. Onun için söyledim. Zamanında herkese 10k falan verilmişti sunucuda 800 kişiden hesap etsek 8m para eder. Ekonomi böyle bozuldu zaten yavaş yavaş. Bunun dışında tırcılıktan saatte 30k kazanılıyor günde 30 kişi böyle 2 3 saat tırcılık yapsa ki daha fazla. Hesap yapmaya üşendim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 01:53
Toplam oynama: 208 gün, 4 saat
Son giriş: 20 Ocak 2024, 02:08
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Son giriş: 22 Kasım 2023, 21:20
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #11 : 19 Ekim 2020, 13:44:11 »
Ekonominin bozulmasının baş sebebi kumardır aksini iddia eden tırcılık kasıyodur. Kumara bir el atılması lazım adamlar 1 saatte milyonlarca para çıkaryor çok saçma.
Sistemden çıkan para yok, insanlar birbirinin parasına çöküyor, bunun kumarla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
evet insanlar başkasının parasını alıyor ama 10 saniyede 100k falan kazanmaları çok saçma. Onun için söyledim. Zamanında herkese 10k falan verilmişti sunucuda 800 kişiden hesap etsek 8m para eder. Ekonomi böyle bozuldu zaten yavaş yavaş. Bunun dışında tırcılıktan saatte 30k kazanılıyor günde 30 kişi böyle 2 3 saat tırcılık yapsa ki daha fazla. Hesap yapmaya üşendim.
Saatte Roadtraini olup 5 seviye tırcılığı olan bir kişi 19bin küsür kazanıyor. 20 binden hesap edersek 40 bin eder.

Çevrimdışı TheGod

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ivan Bianchi Lv.27
Köken: Rus
Son giriş: 23 Eylül 2023, 02:11
Toplam oynama: 171 gün, 2 saat
Birlik: ****ews
« Yanıtla #12 : 19 Ekim 2020, 16:08:04 »
Saatte Roadtraini olup 5 seviye tırcılığı olan bir kişi 19bin küsür kazanıyor. 20 binden hesap edersek 40 bin eder.
Biri batiyor diğeri kazanıyor kusursuz denge bozulmuyor yani karlı ne zararlı şansın varsa zeginsin yoksa fakir girmessen orta düzey bireysin.

Çevrimdışı Emir!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Aralık 2020, 18:54
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #13 : 19 Ekim 2020, 16:53:11 »
Ekonominin düzelmesi için bir süre kumar sistemi pasife alınabilir, ve benzin vs. şeyler arttırabilir. Destek

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #14 : 19 Ekim 2020, 17:39:20 »
ne gerek var ekonomi gayet yerinde

Çevrimdışı YediBelaBaran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2024, 01:56
Toplam oynama: 146 gün, 14 saat
Son giriş: 13 Haziran 2024, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #15 : 19 Ekim 2020, 17:40:56 »
destek, herkesin altında inifernus, bullet gibi pahlı arabalar var herkesin hesabında 100k dan fazla para var. Destekkk

Çevrimdışı YediBelaBaran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Eylül 2024, 01:56
Toplam oynama: 146 gün, 14 saat
Son giriş: 13 Haziran 2024, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #16 : 19 Ekim 2020, 17:42:27 »
Ekonominin bu saatten sonra zorlaştırılması yeni başlayacak oyunculara haksızlık olması demek. Çünkü bir tarafta aylarca oynamış zamanının kolay ekonomisi sayesinde milyonlarla gezen oyuncular olacakken diğer tarafta zor ekonomide köpek gibi para kasmaya uğraşan oyuncular olacak. Bu yüzden ekonomi zorlaştırılacaksa tüm hesapların levellara kadar sıfırlanması gerekiyor ve bunu da ne yönetim ne oyuncular ister. Ekonomi şu saatten sonra ancak vergilerle benzinlerle bir tık zorlayabilir o kadar, daha ötesine gidilemez. Bunu da gerektiği zaman yapıyorlar zaten.
Medium RP'nin özelliği kolay ekonomidir, oyuncuları zaman kaybı açısından yormaması ve eğlenceye odaklı olmasıdır. Zor ekonomide oynamak isteyenler Hard RP sunucuları tercih etmeliler.
+ olarak oyuncu kaybı yaşanır.

bu saatden sonra oyuncu mu gelicek? çok nadir ama genelde herkes fake hesap açıyor.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 19 Ekim 2020, 17:43:21 »
Ekonominin bu saatten sonra zorlaştırılması yeni başlayacak oyunculara haksızlık olması demek. Çünkü bir tarafta aylarca oynamış zamanının kolay ekonomisi sayesinde milyonlarla gezen oyuncular olacakken diğer tarafta zor ekonomide köpek gibi para kasmaya uğraşan oyuncular olacak. Bu yüzden ekonomi zorlaştırılacaksa tüm hesapların levellara kadar sıfırlanması gerekiyor ve bunu da ne yönetim ne oyuncular ister. Ekonomi şu saatten sonra ancak vergilerle benzinlerle bir tık zorlayabilir o kadar, daha ötesine gidilemez. Bunu da gerektiği zaman yapıyorlar zaten.
Medium RP'nin özelliği kolay ekonomidir, oyuncuları zaman kaybı açısından yormaması ve eğlenceye odaklı olmasıdır. Zor ekonomide oynamak isteyenler Hard RP sunucuları tercih etmeliler.
+ olarak oyuncu kaybı yaşanır.

bu saatden sonra oyuncu mu gelicek? çok nadir ama genelde herkes fake hesap açıyor.
oyuncu gelmez, ama gelenler gider

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 19 Ekim 2020, 17:43:39 »
destek, herkesin altında inifernus, bullet gibi pahlı arabalar var herkesin hesabında 100k dan fazla para var. Destekkk
benım nıye haberım yok

Çevrimdışı am i dreaming

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Şubat 2025, 18:41
Toplam oynama: 271 gün, 17 saat
Son giriş: 08 Şubat 2025, 19:03
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #19 : 19 Ekim 2020, 17:57:18 »
yok ki