boştan rehberler, partner için sıfırdan bir şey yazmamışsın ve yalan yanlış yazmışsın.
Partner /ortak/ dediğimiz kavram nedir?
Yeminli bir kamu çalışanı olduktan sonra size verilen bir adet saha eğitim polis memuru bulunmaktadır. Bunu polis memuru adında söylüyorum illa polis memuru adında olmak zorunda değil, asker /state patrol/ şerif /sd/ adlandırabilirsiniz. Partner dediğimiz insan tamamen bize on üç aydan sonra ya da bir yıldan /FTP süreci bittikten sonra gelecek/ kişi. Bu insana karşı sadık olmamız şart, rozete karşı nasıl sadık kalıyorsak ona da sadık kalmamız gerekiyor. Max Payne 2'den varsayın bunu. Winterson'un Max'a dediği gibi, "Rozete sadık kal" sonuç olarak ona yemin ederek bu işe giriş sağlıyorsun. Partnerin /ortak/ dediğin insanla bir sürü saat berabersin, bu saatleri sözel ya da yazılı olarak anlatılamaz, yaşanır ancak. Aynı insanlarla birlikte takım çalışması, dürüst çalışma ya da adi olarak çalışanlar bulunmaktadır. Bunları genellikle instagram'dan bulabilirsiniz, yirmi yıl görev yapıyorsa adam yirmi yılının hepsi o adamla ya da karşısındaki kadın ise kadınla birlikte geçmiştir. Kadınlarla da beraber zaman geçirilebilir, bunu sivile dökebilirsiniz ama romantik açıdan bakmamak gerekiyor. Sonuç olarak şu ki bir insan takımda çalıştığı insanla dışarıda ilişki yaşamak istemez eğer bunu yapıyorsa ona sadık kalamamış, romantik ilişkilerden duygusal problemlere sorun çıkartabilir bu. Görevdeyken ilişki yaşayarak rol yaparsanız bu tamamen LSPD rolünüzden sizi geride tutar ve düzgün LSPD rolü yapmadığınızı var sayarsınız. İlişki rolünü yapabilirsiniz fakat bunu gizli tutmak sizin elinizde, her türde /ikili/ zevk alanlar olabilir, bu tamamen kendisine kalmış bir şey. Benim gözüm /açımdan/ bakarsak, devriye çıktığın insanı dışarıda ilişki yaşamak kadar en kötü bir şey yoktur. Kaç saat boyunca sırtını veriyorsun ve dışarıda onunla ilişki yaşıyorsun. En kötü şey bu. Bir yıllık LSPD partnerliklerle ilgili bilgimi buraya döktüm, başka yerlerde kullanabilirsiniz tamamen size kalmış bu. Bu konu adına da geçirebilirsiniz, credits olarak wrotheshaw yazarsanız mutlu olurum. Hepinize iyi akşamlar, iyi roller dilerim!