Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birlik tanıtımlarının rezaleti .d

Başlatan streetgangmassivefamilies, 29 Haziran 2018, 19:17:54
Okunma sayısı 2214 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Birlik tanıtımlarının rezaleti .d
« Yanıtla #20 : 30 Haziran 2018, 12:47:00 »

Kanser bir orospu çocuğusun sadece, benim görebildiğim ortamları görebilmek için daha yeterli düzeyde olamayan bir insan. İstanbul'da oturmuyorum fakat masraflarımı karşılarsan o taşşakları sana yalatırım canım benim, istersen ben hazırım. Daha beni tanımıyorsun anneni yedi sülaleni sikecek kıvamdayım şuan.
bana telefon numaranı at özelden burada erkeklik yapma senin gördüğün ortamları özendiğin adamları biz yazdık çizdik
ASDLKJASLDSKLMSALCLKDKMMVDFLKDKJNKJNLKSDMLALCMLAÖCŞLÖWQNDJKQWDNLKMLCMCLCNDASCJKNVLNLKVNLDSKNAKŞMŞADMSŞLAJASKŞLMVOJDFNDFJFDKFDNOBNDJKNKEWLNFLDSLKMVLDSKNSDLKNDKLMDŞSŞLD AMLKDSNVLDSKMŞ  SEN ÇÖP ADAM ÇİZEMEZSİN OROSPU ÇOCUGUNA BAK ASLKDMLŞDQŞWLÖŞQWÖDŞİÇİİ,DF

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #21 : 30 Haziran 2018, 12:48:51 »
Güzel olmuş, "çetesinin hareketlerini çeker" şeklinde olan bir ss gördüm ve birliğimden olan bir insan bunu yaptı. Emin ol o emote biraz daha böyle insanın söylem/söyleyiş tarzına yönelikti, kaba veya hoş gözükmüş olabilir.
ulan 420

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #22 : 30 Haziran 2018, 12:51:45 »
ASDLKJASLDSKLMSALCLKDKMMVDFLKDKJNKJNLKSDMLALCMLAÖCŞLÖWQNDJKQWDNLKMLCMCLCNDASCJKNVLNLKVNLDSKNAKŞMŞADMSŞLAJASKŞLMVOJDFNDFJFDKFDNOBNDJKNKEWLNFLDSLKMVLDSKNSDLKNDKLMDŞSŞLD AMLKDSNVLDSKMŞ  SEN ÇÖP ADAM ÇİZEMEZSİN OROSPU ÇOCUGUNA BAK ASLKDMLŞDQŞWLÖŞQWÖDŞİÇİİ,DF
En büyük tahminimle şunu diyim 18-19 yaşına gelmişsin elinde işin yok vizyonun yok hayata dair ne yapacağın hakkında gram bir fikrin de yok iş olsun diye sampa girip gangsterlik yapıyorsun ve burada kendinden 5-6 yaş ufak çocukları eleştiriyorsun, senden büyük birine küfür ediyorsun ve işler ciddiye binince trollemeye başlıyorsun eğer dediğin gibi erkek olsaydın şuan burada bana boş boş küfür edeceğine telefon numaranı vermiş olurdun hadi daha fazla rezil etme kendini 'erkek'

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 30 Haziran 2018, 12:54:18 »
En büyük tahminimle şunu diyim 18-19 yaşına gelmişsin elinde işin yok vizyonun yok hayata dair ne yapacağın hakkında gram bir fikrin de yok iş olsun diye sampa girip gangsterlik yapıyorsun ve burada kendinden 5-6 yaş ufak çocukları eleştiriyorsun, senden büyük birine küfür ediyorsun ve işler ciddiye binince trollemeye başlıyorsun eğer dediğin gibi erkek olsaydın şuan burada bana boş boş küfür edeceğine telefon numaranı vermiş olurdun hadi daha fazla rezil etme kendini 'erkek'

DAOKSMDQWNEYQWNICNDSMVISFO HARİKA YAA

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 28 Nisan 2020, 03:26
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #24 : 30 Haziran 2018, 18:08:33 »
Burası rol platformu, ROL. Belki bilmiyorsundur diye söyledim, mesela bir okulda iyi notlar alan bir çocuk düşük not alan bir çocukla dalga geçebilir her ne kadar onun salaklığını gösterse bile. Burasıda rol platformu, aynı şey geçerli. İstediğim ile dalga geçip geçmem, sadece bir şeyler bilmeyip bir şeyler bildiğini sanan gerizekalılar ile dalga geçiyorum. Şimdi arkanı dön ve oyuncu şikayetlerinin 600 sayfa olmasını sağla.
Burası rol platformu ya da başka bir şey sen kimsinde milleti eleştiriyorsun? İlla imla kurallarına uyup düzgün bir şekilde mi gömeyim seni yerin dibine? Evden haftada bir-iki kez çıkan sivilceli bir tiplemenin burada kendinden 4-5 yaş ufak çocukları eleştirmesi kadar komik bir şey yok. İki ortam görüyorsunuz ve oyuna başladığınız yere geri dönüp buradakilerle dalga geçiyorsunuz ama o ortamlara tekrar gidince orada sesiniz çıkmıyor, garibanı oynuyorsunuz. Ciddiye alıp gecenin bir vakti yazdığımız adamlara bak, hadi kaybol.
Ben sadece roleplay sunucularını eğlenmek için oynayan sıradan bir insanım. Sağ sola saldıran bir aptal değil. Girdiğim sunucularda ortamdaki insanları tanımadığım için sadece tanıdıklarımla rol yapıyorum bu beni gariban yapar mı bilmem ama emin ol girdiğim sunucularda senin gibi sağ sola salya fırlatarak saldıran insanlar yok. Önce git şu oynadığın sunucuya bak, TS'den çatışma rolü yapan insan.
Yüksek not alan düşük not alanı ezebilirmiş bak bak bak, sen kimsin ne oluyorsun da eleştiriyorsun oğlum, ilgi mi istiyorsun ailenden yeterli sevgiyi alamadın mı nedir yani?
Sana açıklama bile yapmayacağım VIP almış herif. Şimdi git paran ile arkadaşlarına silah ver ve DM at.

Çevrimdışı Koero.x7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 22 Ağustos 2019, 14:37
Toplam oynama: 28 gün, 21 saat
« Yanıtla #25 : 30 Haziran 2018, 18:57:56 »
Şu manken kızları çete lideri yapanlar yok mu bitiyorum

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #26 : 30 Haziran 2018, 20:48:09 »
Ben sadece roleplay sunucularını eğlenmek için oynayan sıradan bir insanım. Sağ sola saldıran bir aptal değil. Girdiğim sunucularda ortamdaki insanları tanımadığım için sadece tanıdıklarımla rol yapıyorum bu beni gariban yapar mı bilmem ama emin ol girdiğim sunucularda senin gibi sağ sola salya fırlatarak saldıran insanlar yok. Önce git şu oynadığın sunucuya bak, TS'den çatışma rolü yapan insan.
Ben oynamak için sunucu seçmem zamanında lsrpde ms13de de rol yaptım cycoda da rol yaptım ynde de oynadım şimdi burada da oynuyorum benim için sunucu fark etmez sevdiğim her yerde oynarım. Milleti eleştirmeyi çok seviyorsunuz bakın bende sizi eleştiriyorum burada ufak çocukların bilmediği şeyleri biliyorsunuz diye bir şey sanıyorsunuz kendinizi ama o sunucularda hiç kimsesiniz. Eğlenmek için oyna ya da hayat tarzı belirle, salladığım yok bunu. Hakkımda bir şey bilmiyorsun ayrıca o yüzden yorum yapma.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 30 Haziran 2018, 21:13:56 »
Ya güzelim kardeşim iletilerine zaten bir göz atmam yetiyor, çoğu salakça saçma sapan şeyler, ben burada ağır eleştiri videosu çekerken aynı zamanda bilgilendirmiş oluyorum umarım farkındasındır, ona göre konuş. Kanser etme milleti ya.

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 28 Nisan 2020, 03:26
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #28 : 30 Haziran 2018, 21:19:04 »
Oynadığım sunucularda hiçbir şeyim? Oynadığım sunucudaki insanların çoğu önceden tanış insanlar bu bir. İkinci olarak oynadığım sunucu roleplay sunucusu yani kendimi tanıtma gibi bir derdim yok rolümü yapıp çıkıyorum. Üçüncü olarak sanki sen Rina'nın abisisin amına koyayım.

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
« Yanıtla #29 : 30 Haziran 2018, 21:19:50 »
420 abi bizi niye eleştirmedin abi abi çok ayıp ama abi whatsapp gel abi yargı dağıtıcam sana abi

Spoiler:
BIZI NEDEN ELESTIRMEDIN LAN O*BUCOCU