Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birlik tanıtımlarının rezaleti .d

Başlatan streetgangmassivefamilies, 29 Haziran 2018, 19:17:54
Okunma sayısı 2187 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Birlik tanıtımlarının rezaleti .d
« Yanıtla #10 : 29 Haziran 2018, 23:58:28 »
Rol bilgisi fazla iyi olmayan insanlarin neyini elestiriyorsun ki, bence bu video tamamen sacmalik hem once kendinize
bir bakin.
sen önce yazmayı öğren lan .EQWQEWQEW
sanane nasil yazdigimdan iki ortam gorunce kendinizi bir b.k sanip buradaki cocuklari ezmeye calisiyosunuz

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 28 Nisan 2020, 03:26
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #11 : 30 Haziran 2018, 00:13:15 »
Burası rol platformu, ROL. Belki bilmiyorsundur diye söyledim, mesela bir okulda iyi notlar alan bir çocuk düşük not alan bir çocukla dalga geçebilir her ne kadar onun salaklığını gösterse bile. Burasıda rol platformu, aynı şey geçerli. İstediğim ile dalga geçip geçmem, sadece bir şeyler bilmeyip bir şeyler bildiğini sanan gerizekalılar ile dalga geçiyorum. Şimdi arkanı dön ve oyuncu şikayetlerinin 600 sayfa olmasını sağla.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 30 Haziran 2018, 00:52:00 »
Burası rol platformu, ROL. Belki bilmiyorsundur diye söyledim, mesela bir okulda iyi notlar alan bir çocuk düşük not alan bir çocukla dalga geçebilir her ne kadar onun salaklığını gösterse bile. Burasıda rol platformu, aynı şey geçerli. İstediğim ile dalga geçip geçmem, sadece bir şeyler bilmeyip bir şeyler bildiğini sanan gerizekalılar ile dalga geçiyorum. Şimdi arkanı dön ve oyuncu şikayetlerinin 600 sayfa olmasını sağla.
Burası rol platformu ya da başka bir şey sen kimsinde milleti eleştiriyorsun? İlla imla kurallarına uyup düzgün bir şekilde mi gömeyim seni yerin dibine? Evden haftada bir-iki kez çıkan sivilceli bir tiplemenin burada kendinden 4-5 yaş ufak çocukları eleştirmesi kadar komik bir şey yok. İki ortam görüyorsunuz ve oyuna başladığınız yere geri dönüp buradakilerle dalga geçiyorsunuz ama o ortamlara tekrar gidince orada sesiniz çıkmıyor, garibanı oynuyorsunuz. Ciddiye alıp gecenin bir vakti yazdığımız adamlara bak, hadi kaybol.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Mart 2020, 04:55
Toplam oynama: 31 gün, 18 saat
« Yanıtla #13 : 30 Haziran 2018, 00:59:05 »
Yüksek not alan düşük not alanı ezebilirmiş bak bak bak, sen kimsin ne oluyorsun da eleştiriyorsun oğlum, ilgi mi istiyorsun ailenden yeterli sevgiyi alamadın mı nedir yani?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 30 Haziran 2018, 11:59:18 »
Burası rol platformu ya da başka bir şey sen kimsinde milleti eleştiriyorsun? İlla imla kurallarına uyup düzgün bir şekilde mi gömeyim seni yerin dibine? Evden haftada bir-iki kez çıkan sivilceli bir tiplemenin burada kendinden 4-5 yaş ufak çocukları eleştirmesi kadar komik bir şey yok. İki ortam görüyorsunuz ve oyuna başladığınız yere geri dönüp buradakilerle dalga geçiyorsunuz ama o ortamlara tekrar gidince orada sesiniz çıkmıyor, garibanı oynuyorsunuz. Ciddiye alıp gecenin bir vakti yazdığımız adamlara bak, hadi kaybol.

Şimdi burası rol platformu ya da başka bir şey demişsin, eleştiri platform gözetmeksizin, ayırmaksızın istediğin yer de yapabilirsin. Madem o kadar kendine güveniyorsun kendinizi tanıtın bölümüne konu aç ve fotoğrafını eklemeyi de unutma, eminim senin o günde 5-10 kere 31 çekmenden yüzün yağ bezesi olmuştur, kanser seni. İki ortam görüp oyuna başladığınız yere dönüp buradakilerle dalga geçiyorsunuz diyor. Senin yaşın kadar benim tecrübem var merak etme aslan. Biz ikili oynamayız. Sadece profiline girip o saçma salak iletilerine göz atmam yeterli oldu. Aptal aptal orospu çocuklarıyla uğraşmaktan bıktım bu sunucuda.

Yüksek not alan düşük not alanı ezebilirmiş bak bak bak, sen kimsin ne oluyorsun da eleştiriyorsun oğlum, ilgi mi istiyorsun ailenden yeterli sevgiyi alamadın mı nedir yani?

Annen üç gecedir başım ağrıyor diyor koçum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
« Yanıtla #15 : 30 Haziran 2018, 12:18:52 »
Olum fikrin güzel ama uygulama şeklin yanlış şimdi böyle bi eleştiri videosu yapacagın zaman mikrofonu ağzına sokacaksın böyle kızdığın zaman izleyenler sağır olacak anlatabiliyormuyum mesela bir tane açıklık buldun ana avrat söveceksin sağır edeceksin anlatabiliyormuyum? bu arada devamı gelsin

Çevrimdışı 420

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 30 Haziran 2018, 12:21:24 »
Yanlışları yüzlerine çatt çatt vurulanlar burada ağlamasın hadi kardeşlerim siz bu konuyu yavaş yavaş terk edin

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 30 Haziran 2018, 12:38:30 »
Şimdi burası rol platformu ya da başka bir şey demişsin, eleştiri platform gözetmeksizin, ayırmaksızın istediğin yer de yapabilirsin. Madem o kadar kendine güveniyorsun kendinizi tanıtın bölümüne konu aç ve fotoğrafını eklemeyi de unutma, eminim senin o günde 5-10 kere 31 çekmenden yüzün yağ bezesi olmuştur, kanser seni. İki ortam görüp oyuna başladığınız yere dönüp buradakilerle dalga geçiyorsunuz diyor. Senin yaşın kadar benim tecrübem var merak etme aslan. Biz ikili oynamayız. Sadece profiline girip o saçma salak iletilerine göz atmam yeterli oldu. Aptal aptal orospu çocuklarıyla uğraşmaktan bıktım bu sunucuda.

Kendinizi tanıtımı falan boşver İstanbul içiysen özelden telefon numaranı bana yolla bir zahmet oradan konuşalım. Burada söylediklerini bakalım suratıma karşı söyleyecek kadar taşağın var mı forum gangsteri seni. Bana burada klavyeden racon kesmeye çalışma gel yüzüme karşı söyle bunları bakalım söyledikten sonra suratında sağlam bir kısım kalıyor mu. Hani çok erkeksiniz ya kendinizden 5-6 yaş ufak çocukları eziyorsunuz o kadar cesaretin var hani gel bir de beni ezmeye çalış bakalım anca burada klavyeden millete laga luga yapın ama sokağa çıktığınzda adres sormaya bile çekinirsiniz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 30 Haziran 2018, 12:43:48 »

Kendinizi tanıtımı falan boşver İstanbul içiysen özelden telefon numaranı bana yolla bir zahmet oradan konuşalım. Burada söylediklerini bakalım suratıma karşı söyleyecek kadar taşağın var mı forum gangsteri seni. Bana burada klavyeden racon kesmeye çalışma gel yüzüme karşı söyle bunları bakalım söyledikten sonra suratında sağlam bir kısım kalıyor mu. Hani çok erkeksiniz ya kendinizden 5-6 yaş ufak çocukları eziyorsunuz o kadar cesaretin var hani gel bir de beni ezmeye çalış bakalım anca burada klavyeden millete laga luga yapın ama sokağa çıktığınzda adres sormaya bile çekinirsiniz.

Kanser bir orospu çocuğusun sadece, benim görebildiğim ortamları görebilmek için daha yeterli düzeyde olamayan bir insan. İstanbul'da oturmuyorum fakat masraflarımı karşılarsan o taşşakları sana yalatırım canım benim, istersen ben hazırım. Daha beni tanımıyorsun anneni yedi sülaleni sikecek kıvamdayım şuan.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 30 Haziran 2018, 12:45:08 »

Kanser bir orospu çocuğusun sadece, benim görebildiğim ortamları görebilmek için daha yeterli düzeyde olamayan bir insan. İstanbul'da oturmuyorum fakat masraflarımı karşılarsan o taşşakları sana yalatırım canım benim, istersen ben hazırım. Daha beni tanımıyorsun anneni yedi sülaleni sikecek kıvamdayım şuan.
bana telefon numaranı at özelden burada erkeklik yapma senin gördüğün ortamları özendiğin adamları biz yazdık çizdik