Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Olmayan Mobilyalar Hakkında.

Başlatan voxtt, 29 Haziran 2018, 15:14:15
Okunma sayısı 552 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı voxtt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rudy Ross Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Mart 2024, 00:04
Toplam oynama: 51 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Olmayan Mobilyalar Hakkında.
« : 29 Haziran 2018, 15:14:15 »
Önceilkle Merhaba Arkadaşlar Direk İsteğime Geçeyim En İyisi Ben

-Öncelikle, Bu Sorun Benim Çok Yaşadığım Birşey Ev Aldım Evin İçerisine Şömine Koydum Fakat Şömine'yi Yakacak Ateş Bulamadım O Yüzden Benim İsteğim Şu, Mobilya Kısmında Çoğu Mobilya Yok Bildiğimiz Üzere /mobilya Yazdığmızda En Alt Kısımda İnternet Kısmı Olucak Oraya Geçerli Tüm Mobilya'ların İD Listesini Yapıcaklar Çünkü Bildiğimiz Üzere Başka Serverlerde İD'si İşe Yarayıp Rina'da Yaramaynlarda Oluyor O Yüzden O İnternet Bölümüne Rina'dada Çalışan Mobilya İD'lerini Koymanızı Rica Edeceğim.

!-!NOT: Üstteki Yazdıklarımı Lütfen Okuyun Öyle Cevap Verin, Görüşmek Dileğiyle ;) !-!

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
Ynt: Olmayan Mobilyalar Hakkında.
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2018, 15:34:43 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı Baguvix11

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2018, 16:09:14 »
Destekliyorum.ama zor iş.

Çevrimdışı Sarah

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Temmuz 2019, 05:24
Toplam oynama: 36 gün, 10 saat
« Yanıtla #3 : 29 Haziran 2018, 16:55:34 »
Destekliyorum ama ben aradığım her mobilyayı bulabiliyorum bazı siteler var kesin şeyler gösteriyor bence önemli olan araştırmak ne kadar detaylı araştırırsan o kadar iyi ama doğru bazı objeler olmuyor bazı obje idleri var onlar baştan sona işe yaramıyor genelde 5 rakamlı olanlar dediğin sistem gelirse fena olmaz ama  ;D

Çevrimdışı voxtt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rudy Ross Lv.22
« Yanıtla #4 : 29 Haziran 2018, 16:59:52 »
Destekliyorum ama ben aradığım her mobilyayı bulabiliyorum bazı siteler var kesin şeyler gösteriyor bence önemli olan araştırmak ne kadar detaylı araştırırsan o kadar iyi ama doğru bazı objeler olmuyor bazı obje idleri var onlar baştan sona işe yaramıyor genelde 5 rakamlı olanlar dediğin sistem gelirse fena olmaz ama  ;D
Haklısın ama, Her site vermiyor işte o her söylediğini olumlu olan siteyi bulmak baya bi uğraştırır :)

Çevrimdışı voxtt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rudy Ross Lv.22
« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2018, 17:00:33 »
Destekliyorum.ama zor iş.
Evet, ama yapılsa fena olmaz, Adminler yapınca pişman olacaklarını sanmıyorum belki kendi işlerinede yarar :)

Çevrimdışı Eva Olsen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2018, 23:36:52 »
Şöyle desteklemiyorum;

Şimdi yasak olan eşyalar vardır, bunun için o eşyaları belirlersiniz ve "ben bunları kullanacağım, izinli hale getirir misiniz?" diye Ar-Ge açarsınız. Ama tüm eşyaların numarasını oraya girmek hem sistem için gereksiz bir yoğunluk olacak hem de farklılık/nadirlik/uğraşılmışlık kavramlarını kaldıracak. Çünkü ben liste dışındaki mobilyaları saatlerce arayıp ince bir ustalıkla düzenliyorsam, herkesin sahip olmadığı şekilde bir dekorasyon yapıyorsam bu benim farkımdır.

"Bu sistem olursa herkes eliyle koymuş gibi kolaylıkla mobilya bulacak/seçecek (kolaylıkla derken 5 saat yerine 2 saat uğraşacaklar). Bu yüzden bu saatlerce uğraşlara; mobilya aramak, mobilya mağazalarını gezmek gibi bakılırsa... Bence gayet mantıklı şu an olan sistem. Bu yüzden desteklemiyorum.

Çevrimdışı voxtt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rudy Ross Lv.22
« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2018, 14:58:14 »
Şöyle desteklemiyorum;

Şimdi yasak olan eşyalar vardır, bunun için o eşyaları belirlersiniz ve "ben bunları kullanacağım, izinli hale getirir misiniz?" diye Ar-Ge açarsınız. Ama tüm eşyaların numarasını oraya girmek hem sistem için gereksiz bir yoğunluk olacak hem de farklılık/nadirlik/uğraşılmışlık kavramlarını kaldıracak. Çünkü ben liste dışındaki mobilyaları saatlerce arayıp ince bir ustalıkla düzenliyorsam, herkesin sahip olmadığı şekilde bir dekorasyon yapıyorsam bu benim farkımdır.

"Bu sistem olursa herkes eliyle koymuş gibi kolaylıkla mobilya bulacak/seçecek (kolaylıkla derken 5 saat yerine 2 saat uğraşacaklar). Bu yüzden bu saatlerce uğraşlara; mobilya aramak, mobilya mağazalarını gezmek gibi bakılırsa... Bence gayet mantıklı şu an olan sistem. Bu yüzden desteklemiyorum.
Haklısın ama şimdi Mobilya'ya emek vermek veya vermemek tek internet sitelerinden yapılan bir araştırma sonucunda çıkan mobilya değil o evin tasarımını aklında kurmak, onu aklındaki gibi yerleştirmekte bir emek'tir bence kolay olacağını gene sanmıyorum birde dediğin gibi yasak mobilyalar dekorasyonlar varsa onları internetten arayaracaklar öyle yasak mobilyalar'da getirilmeyecek listeye.

Çevrimdışı Maurader1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Aralık 2019, 23:32
Toplam oynama: 39 gün, 19 saat
« Yanıtla #8 : 08 Ağustos 2018, 14:13:11 »
Sampta çok fazla obje var ve hepsi eklenemez zira sen yalnışlıkla oraya bina koyarsan kaldıramaycaksın. Bu eklenen sistemde zaten önceden seçilmiş gerekli mobilyalar var. Ayrıca şöminen için marketden ocak alabilirsin.