Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD'nin Durumu.

Başlatan suspectfucker, 29 Haziran 2018, 14:23:18
Okunma sayısı 1607 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı suspectfucker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 13 Mayıs 2023, 22:58
Toplam oynama: 94 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LSPD'nin Durumu.
« Yanıtla #30 : 30 Haziran 2018, 15:49:05 »
Girilebilir, girdiği taktirde CK'sını veriyoruz zaten.  8)

Evet işte anlatmak istediğimiz bu, CK iznini zaten veriyoruz.

Adam GİREBİLİR, ama bu adamın tamamen IC KARAKTERİ ile orantılıdır, içeriye girmeye cesareti varsa, bu adam öldürülmeyi göze alarak girer. Ama bir memur derse ki, "Ben buraya ölmeye gelmedim." o adam mahalleye GİRMEYEBİLİR. Yani olay tamamen IC karakter ile alakalıdır.

Bu durum o kural gelmeden önce açıldı. Attığım SS'de PD aracı ters dönmüşken bile destek isteyen bir PD üyesi varsa biz onu CK edene kadar 3 kere baskın yeriz zaten, PD'nin geleceğini bildiği için uzattıkça uzatacak rolü.

Çevrimdışı Koero.x7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 22 Ağustos 2019, 14:37
Toplam oynama: 28 gün, 21 saat
« Yanıtla #31 : 30 Haziran 2018, 15:51:34 »
Atılan yorumları görünce gülme krizi geçirdim. Çete mahallesine girip çeteyi izlemek mi ? Gerçek hayatta sadece bir ekip aracıyla girip bırak çeteyi izlemeyi o ekip aracıyla sirenleri yakıp geçsen bile orada çok olumsuz bir durumla bile karşılaşabilirsin. Örnek veriyorum, aracını sağa çekip çete mahallesinin yanı başında çete üyelerini gözetliyorsun, ve aniden nereden geldiği belli olmayan bir kurşundan tak gidiyorsun. Telsizin veya o tabancan seni o durumda kurtarmaz, orada seni silah olmadan bile linç ederler gereken durumda. Ayrıca şu anlık dedektiflerin mahalleyi basıpta kapatması yok mu, kendimden geçiyorum.

Sorsan alt tarafı bir dedektifler, fakat işe gelince federal büro kesiliyorlar. Sunucuda dedektifler sanki kendini özel federal büro ajanı gibi hissedip öyle rol yapıyorlar. Altına Premier alıp direkt mahalleye yöneliyor ve iki sistemsel komutla tak mahalleyi kapatıyor. Gerekirse federal büro oluşumunu açın, fakat bu yaptıkları rol değil bunu bilsinler.

Sadece polis departmanında olupta kafası departmana yönelik destek konusunda tek kesenlere sesleniyorum, umarım o departmanınızdan bir gün çıkıp il-legal rollere yönelmezsiniz  :P

ironi ise komik değilse daha  komik

Çevrimdışı Koero.x7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 30 Haziran 2018, 15:56:21 »
L.A.P.D'de kendine kariyer yapmış ve yükselmiş vardiya memurları her mahalleden bir kaç eleman tanır zaten bu iş böyle ilerler. Çeteciler rozete memurlar çetecilere saygı gösterir bu durum böyledir. Ben şu sunucuda departmanda olduğum süreçte onlarca illegal duruma insanlar bıkmasın diye müsade gösterdim mantıklı rollerde olay bölgesine bile girmedim ESOS'da rol yapanlar bu duruma fazlasıyla şahittir bırakın insanlar biraz keyif alsın robocop olmaya gerek yok her memurun bi korkusu vardır çeteciler başka gelir sizi karınızla işinizle çocuğunuzla bile tehdit edebilecek güce sahipler. "Her horoz kendi çöplüğünde öter."

Çevrimdışı JosephSparkys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Temmuz 2022, 16:32
Toplam oynama: 24 gün, 0 saat
« Yanıtla #33 : 30 Haziran 2018, 16:15:10 »
Dün aşırı hız yaparken birbirleriyle oynayaşan iki motorsikletli polise çarptım peşime takıldılar vs.durdurdular özür diledim ic'de kardeşim hastanede yetişmem lazım dedim cezan kesildi hadi ikile dedi giderken piçler diye bağırdım bağırmaz olaydım arkamda 20 kişi sanki mw'yiz ama eğlenceliydi.
DİPNOT:
Kefalet ödedik

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #34 : 30 Haziran 2018, 16:38:10 »
L.A.P.D'de kendine kariyer yapmış ve yükselmiş vardiya memurları her mahalleden bir kaç eleman tanır zaten bu iş böyle ilerler. Çeteciler rozete memurlar çetecilere saygı gösterir bu durum böyledir. Ben şu sunucuda departmanda olduğum süreçte onlarca illegal duruma insanlar bıkmasın diye müsade gösterdim mantıklı rollerde olay bölgesine bile girmedim ESOS'da rol yapanlar bu duruma fazlasıyla şahittir bırakın insanlar biraz keyif alsın robocop olmaya gerek yok her memurun bi korkusu vardır çeteciler başka gelir sizi karınızla işinizle çocuğunuzla bile tehdit edebilecek güce sahipler. "Her horoz kendi çöplüğünde öter."
Çok mu biliyorsun Emirhan.

Çevrimdışı suspectfucker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 13 Mayıs 2023, 22:58
Toplam oynama: 94 gün, 15 saat
« Yanıtla #35 : 30 Haziran 2018, 18:03:30 »

Haklısın, mahalleye tanıdığımız PD üyeleri gelince takılıyoruz onlarda gülüyor bizde sonrasında yollarına bakıyorlar. Bana dokunan şey beş saniye boyunca bakmaları ve yanlarına gittiğimizde emote vermeden role girmeden uzaklaşmaları.

Çevrimdışı Koero.x7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 30 Haziran 2018, 18:46:24 »
Seni yerle bir edecek kadar fazla

Çevrimdışı Koero.x7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 01 Temmuz 2018, 19:14:51 »
bunu bana po lll den l ye düşünce ağlayıp çıkamıyınca pd den istifa eden elemanmı söylüyor :d

Çevrimdışı RealistikAdam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Şubat 2024, 22:40
Toplam oynama: 185 gün, 20 saat
Son giriş: 23 Nisan 2024, 02:55
Toplam oynama: 93 gün, 0 saat
Sandra Lily Lv.30
Son giriş: 14 Şubat 2024, 21:45
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 18 Mart 2024, 22:40
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: ***** *ews
« Yanıtla #38 : 01 Temmuz 2018, 19:41:19 »
Bunun için bir konu var, görüşlerinizi vesaire http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,9686.0.html ( http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,9686.0.html ) konusu üzerinden bildirebilirsiniz.
K&A.