Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD'nin Durumu.

Başlatan suspectfucker, 29 Haziran 2018, 14:23:18
Okunma sayısı 1638 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı suspectfucker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 13 Mayıs 2023, 22:58
Toplam oynama: 94 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LSPD'nin Durumu.
« Yanıtla #20 : 30 Haziran 2018, 14:40:09 »
Atılan yorumları görünce gülme krizi geçirdim. Çete mahallesine girip çeteyi izlemek mi ? Gerçek hayatta sadece bir ekip aracıyla girip bırak çeteyi izlemeyi o ekip aracıyla sirenleri yakıp geçsen bile orada çok olumsuz bir durumla bile karşılaşabilirsin. Örnek veriyorum, aracını sağa çekip çete mahallesinin yanı başında çete üyelerini gözetliyorsun, ve aniden nereden geldiği belli olmayan bir kurşundan tak gidiyorsun. Telsizin veya o tabancan seni o durumda kurtarmaz, orada seni silah olmadan bile linç ederler gereken durumda. Ayrıca şu anlık dedektiflerin mahalleyi basıpta kapatması yok mu, kendimden geçiyorum.

Sorsan alt tarafı bir dedektifler, fakat işe gelince federal büro kesiliyorlar. Sunucuda dedektifler sanki kendini özel federal büro ajanı gibi hissedip öyle rol yapıyorlar. Altına Premier alıp direkt mahalleye yöneliyor ve iki sistemsel komutla tak mahalleyi kapatıyor. Gerekirse federal büro oluşumunu açın, fakat bu yaptıkları rol değil bunu bilsinler.

Sadece polis departmanında olupta kafası departmana yönelik destek konusunda tek kesenlere sesleniyorum, umarım o departmanınızdan bir gün çıkıp il-legal rollere yönelmezsiniz  :P

Bu yorumuna gerçekten katılıyorum, bir polis ekibi asla çete mahallesini bırak bölgesinden bile geçmeye cesaret edemez. Çünkü daha sonra neler olacağını çok iyi bilir. Bunu yapsa ve daha sonra saldırıya uğrasalar bile departman bu işi araştırmaz, kendi suçuymuş girmeseymiş bölgeye der kapatır olayı. Haklı da.

PD'den birinin çeteleri desteklemesi gerçekten beni çok mutlu etti, teşekkürler.

Çevrimdışı suspectfucker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 30 Haziran 2018, 14:41:47 »
Atılan yorumları görünce gülme krizi geçirdim. Çete mahallesine girip çeteyi izlemek mi ? Gerçek hayatta sadece bir ekip aracıyla girip bırak çeteyi izlemeyi o ekip aracıyla sirenleri yakıp geçsen bile orada çok olumsuz bir durumla bile karşılaşabilirsin. Örnek veriyorum, aracını sağa çekip çete mahallesinin yanı başında çete üyelerini gözetliyorsun, ve aniden nereden geldiği belli olmayan bir kurşundan tak gidiyorsun. Telsizin veya o tabancan seni o durumda kurtarmaz, orada seni silah olmadan bile linç ederler gereken durumda. Ayrıca şu anlık dedektiflerin mahalleyi basıpta kapatması yok mu, kendimden geçiyorum.

Sorsan alt tarafı bir dedektifler, fakat işe gelince federal büro kesiliyorlar. Sunucuda dedektifler sanki kendini özel federal büro ajanı gibi hissedip öyle rol yapıyorlar. Altına Premier alıp direkt mahalleye yöneliyor ve iki sistemsel komutla tak mahalleyi kapatıyor. Gerekirse federal büro oluşumunu açın, fakat bu yaptıkları rol değil bunu bilsinler.

Sadece polis departmanında olupta kafası departmana yönelik destek konusunda tek kesenlere sesleniyorum, umarım o departmanınızdan bir gün çıkıp il-legal rollere yönelmezsiniz  :P

Bu yorumuna gerçekten katılıyorum, bir polis ekibi asla çete mahallesini bırak bölgesinden bile geçmeye cesaret edemez. Çünkü daha sonra neler olacağını çok iyi bilir. Bunu yapsa ve daha sonra saldırıya uğrasalar bile departman bu işi araştırmaz, kendi suçuymuş girmeseymiş bölgeye der kapatır olayı. Haklı da.

Hiç araştırmıyorsunuz hiiç... Girilen mahalle dedektifin öldürüldüğü mahalle ve partnerin kurduğu cümle, "Muhtemelen ölmeden altısını öldürürüm ve bana madalya verirler." cumlesini duyuyorsunuz. Realist mi olmak istiyorsunuz araştırın ve Amerikan polislerinin SouthLAnd dizisinin gerçekçiliği ile ilgili yaptıkları yorumlara bakın, "Tek ek1p m4h4ll3y3 g1remez yov!" bunu diyen birisi de departmanda... bak giremedi, şu an giremedi bak.

Ayrıca eleştiriye açıklığınız için teşekkürler.

https://m.youtube.com/watch?v=_AZU9Cr0Usk&t=4s

Biz PD gelmesin diyoruz evet ama bunun tek sebebi oradan geçip gitmeleri değil, biz PD geçtiği zaman durup beş saniye beklemesinden dolayı girmesin diyoruz 50km/s ile hızlıca geçip gitsin sağa sola bakmadan bundan rahatsız olmayız.

Çevrimdışı suspectfucker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 30 Haziran 2018, 14:45:25 »
.........

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #23 : 30 Haziran 2018, 15:02:16 »

Hiç araştırmıyorsunuz hiiç... Girilen mahalle dedektifin öldürüldüğü mahalle ve partnerin kurduğu cümle, "Muhtemelen ölmeden altısını öldürürüm ve bana madalya verirler." cumlesini duyuyorsunuz. Realist mi olmak istiyorsunuz araştırın ve Amerikan polislerinin SouthLAnd dizisinin gerçekçiliği ile ilgili yaptıkları yorumlara bakın, "Tek ek1p m4h4ll3y3 g1remez yov!" bunu diyen birisi de departmanda... bak giremedi, şu an giremedi bak.

Dedektif Moretta orada boku bokuna ölmedi. 2 kişi girip hispaniklerin mahallesinde dalga geçercesine adamlar ile sohbet ettiler. Sonra ne oldu? Moretta başına sopa yedi ve orada öldü. Dedektif ne yaptı? götü tutuştu ve direk silahına sarıldı ardından shots fired alarmı verdi. 3-5 ekip aracı yığıldı oraya. Sonra tekrar bir ekip girdiler mahalleye ve çete liderine tekrar kafa tuttu. Memurun partneri ne yaptı orda? yine korkudan sessizce telsizden destek istedi. Destek istemeyip orada yine kafa tutsaydı yine sıçacaklardı orada. Ben şahsen realist olarak düşünsem ve bir memur olsam, tek başıma partnerim ile birlikte çetenin mahallesine girmeye götüm yemez.

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #24 : 30 Haziran 2018, 15:07:13 »

PD'den birinin çeteleri desteklemesi gerçekten beni çok mutlu etti, teşekkürler.
Benim karakterim "Evelyn Mercier" IC'de çeteler ile polis olarak çok rol yaptım belki bir kaçınız görmüştür bilmiyorum. Çete bölgesine girdiğinde Fear RP yapmazsan adam sana çıkartır ordan deagle veya ak-47'i sıkar. Sonra CK olursun bu böyledir. Sen adamlara gelip "nasıl gidiyor, ey, ahbap" vs. düzgün konuşursan adam sana niye ateş etsin durduk yere? ben IC'de rollerimi buna göre yapıyorum. Evet, tersleyende olmuştu. "Okay, kusura bakma" diyip arkamı dönüp gitmişliğim de oldu. PD ilah değildir arkadaşlar. Tamam bir memur I oraya girer CK olur. Departman buna kalkıp el atmaz. Kendi salaklığıdır der geçer. Ama oraya bir apoletli memur girsin, ateş açılsın. O zaman departman soruşturma açar, mahalleyi denetler. Sen kalkıp oraya tek ekip aracıyla giremezsin. Orası o adamların bölgesi, değiniyorum tekrar "BÖLGESİ."

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 30 Haziran 2018, 15:19:32 »
Girilebilir, girdiği taktirde CK'sını veriyoruz zaten.  8)

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #26 : 30 Haziran 2018, 15:21:52 »
slosun sen mi veriyon top

Çevrimdışı Felina

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ağustos 2020, 02:17
Toplam oynama: 74 gün, 6 saat
« Yanıtla #27 : 30 Haziran 2018, 15:22:19 »

Evet işte anlatmak istediğimiz bu, CK iznini zaten veriyoruz.

Adam GİREBİLİR, ama bu adamın tamamen IC KARAKTERİ ile orantılıdır, içeriye girmeye cesareti varsa, bu adam öldürülmeyi göze alarak girer. Ama bir memur derse ki, "Ben buraya ölmeye gelmedim." o adam mahalleye GİRMEYEBİLİR. Yani olay tamamen IC karakter ile alakalıdır.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #28 : 30 Haziran 2018, 15:25:49 »

YA DEPARTMANA BOK ATIP DURMAYIN BEYLER, HİÇBİR SUNUCUDA PD ZATEN SEVİLMEZ.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #29 : 30 Haziran 2018, 15:40:25 »

Eleştriye açıkmış, gülün arkadaşlar gülün hahaha. Şimdi sen bu arkadaş bunu yazdı diye departman içinde de dışlarsın, teamspeaktan onunla konuşursun falan da istersen sen başka kapıya git burası sana uygun değil. Madem buna katlanamıyorsun o zamanda departmandan ayrıl, fakat tavsiyem bunu yapma. Departman rollerinde sıkılıp ölsende seni bu saatten sonra bu sunucuda zerre kadar en düşük bir birliğin bile arasına alıcağını sanmam, aksine basarlar bir tekmeyi gasp edip seni atalar  :P

Bu işler böyledir, sen o güzel departmanını savunmaya ve asla haksız olduğunu kabullenmemeye devam et. Bu arada bir polis mahalleye girer, girdiği anda da onu güzelce ağırlarlar bu örnekteki gibi.

&t=1s