Üç gün önce artık sınır taşımız çatladı ve PD ile bir savaşa girdik, ama her defasında atlatmayı başarmamıza rağmen bizi farklı araçlarda ve farklı skinlere gördükleri anda durdurulmaya başladılar, ve her seferinde Felony kuralı uygulanmaya başlandı. Sistemsel maskem olmaması rolsel maskemin olmaması demek değil bu yüzden tam üç kere aranma eklendi, ve gelen cevapların birisi "İSMİN GÖRÜNÜYORDU" oldu ona o kadar güldüm ki alt komşu falan geldi, OOCMarketten maske almayınca maske takamıyorsun galiba.
Serverin en çok online olan adminlerin hepsi LSPD üyesi, Helperları söylemiyorum bile, haklı olduğumuz durumda haksız duruma düşürülmemiz, onların haklı olduğu konularda oldu teşekkür edip konuşmadan ayrıldık, ama bu son olan olaylarda SENİOR LEAD OFFİCER' kendini kral zannetmesi Supervisor istememize rağmen "BURADA KRAL BENİM" diye bağırması tilt edici,
İki gün önce "Vatan Haini Harold Hoffman" denilince sonunda bir illegale admin geliyor demiştik, ama yarım saat sonra rozetinin açık olduğunu görüp üzülmüştük.
Mahalleye gelen Academy Student'lerin bir gram FEAR-RP uygulamaması Sergeant II'nin POIII'ü gözümüzün önünde azarlamasına rağmen hala mahalleye uğruyorsa bu işte bir gram realistlik yoktur.
Mahallenin etrafında üç polis aracı görmekten de bıktık. Başka birlikten insanlar ticaret için geliyorlar biz onlarla oturup işlerimizi bile konuşamıyoruz, bu yüzden yaklaşık üç birliğe mahçup olduk.
BU DURUM DÜZELENE KADAR 54. CADDE OLARAK PASİFİZ.
Yoruma açıktır, eğer PD üyeleri buraya akın edip diğer yorum yapanları küçük düşmeye çalışırsa yorumlar silinecektir.
Umarım PD adminleri gelip silmez,
Olaylara örnek ss'ler yüklenecektir.