destekliyorum böyle koca koca yazsın IC BÖLÜM diye internet sayfalarına afiş atıyorum gören 5 kişi var 4ü ben
Aynen işte aga. Zamanın da ajans açtım haber atıyorum vs. kimse o bölümü bilmediği veya görünürde olmadığı için ilgi çekmiyor. Buda ajans ve haber rolleri, binevi legal rolleri sıkıcı hale getiriyor.
Destekliyorum İC KANAL diye yazılıp bütün ic olaylar o kanalın içine konulursa daha iyi ve hoş olur ve forum kalabalık olmaz.
Tek bölüm içine değil kanka. Mesela nasıl anlatsam ayrı bir yer olacak, o yere girdiğim zaman karşıma bölümler değil de şehir içerisinde neler oluyor , gündem, haberler vs. gibi şeyler olabilir. LSPD'nin paylaştığı haberler sunulabilir.Benzin fiyatı arttıysa benzin fiyatları konuşulabilir vs.
Bana kalsa ayrı siteye oluşturulmalı, herkes karakter adıyla vs. giriş yapmalı ama bu çok zor olur, ek masraf ek zorluk.Yapılacağını sanmadığım için bu tarz birşey açtım ama gelse gerçekten çok müthiş olabilird.Açtığım AR-GE'nin çok profesyonel olmasına gerek yok ama renk katar, daha hoş olur.