Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Call of Duty 4: Modern Warfare

Başlatan KubaR, 16 Ekim 2020, 18:39:39
Okunma sayısı 488 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Call of Duty 4: Modern Warfare
« : 16 Ekim 2020, 18:39:39 »
Bayağı bir oynadım, devam edeceğim güzel bir oyun spoiler vermeden oyunu nasıl bulduğunuzu yazarsanız sevinirim

Ek olarak;

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Ynt: Call of Duty 4: Modern Warfare
« Yanıtla #1 : 17 Ekim 2020, 12:37:06 »
Çok sağlam oyun, eski ama hala oynanıyor. Tüm Modern Warfare serisini yükledim bilgisayara sürekli oynuyorum hepsini. Bide cidden Modern Warfare serisini oynamayan kaldı mı? Hadi seriyi geçtim Call Of Duty 4'ü oynamayan kaldı mı??? :P

Ayrıca şu oyunda kanser olduğum görevlerden biri bu. Captain MacMillan ve Lt.Price görevi acayip kafayı yedirten birşey.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
Ynt: Call of Duty 4: Modern Warfare
« Yanıtla #2 : 17 Ekim 2020, 13:17:33 »
Çok sağlam oyun, eski ama hala oynanıyor. Tüm Modern Warfare serisini yükledim bilgisayara sürekli oynuyorum hepsini. Bide cidden Modern Warfare serisini oynamayan kaldı mı? Hadi seriyi geçtim Call Of Duty 4'ü oynamayan kaldı mı??? :P

Ayrıca şu oyunda kanser olduğum görevlerden biri bu. Captain MacMillan ve Lt.Price görevi acayip kafayı yedirten birşey.
Seriye yeni başladım COD 3 den başlıyacaktım ama ilgimi çekti ordan ilerleyeceğim