Karakter Adınız: Marcus Lichsteiner
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Bu ar-ge açılmış olabilir, nasıl sonuçlandığı hk. hiçbir fikrim yok. Açıldıysa, detaysız anlatılmış. Şimdi, tek tek istediğim olaylara gelelim. Şimdi, M.A konusuna gelirsek, karakter başvuruları açılmalı. Eğer bu karakter başvuruları açılırsa sunucuda ne hile kalır, ne yan çar kalır. Hiçbir şey kalmaz, sadece karakter başvurusu açılması gerekiyor. Eğer sunucu önemseniyorsa, karakter başvurusu açılır. YouTube'de yetmezmiş gibi sobeit ile ilgili video çekiliyor. Banlanınca, PC kimliğini yenileyip tekrar hesap oluşturuyor. Bir gün AFK bırakıp, silah alıyor. Destekleyip, desteklememeniz sizin fikriniz. Sunucu T-DM, COP CHASE gibi dalgalar mevcut. Eğer karakter başvurusu açılırsa, böyle bir söylem kalacağını sanmıyorum.
Telefon; Modern bir telefon arayüzünü neredeyse herkes istiyor. Bir RolePlay sistemine göre; şuan arayüz eski ve hiç realistik görünmüyor. Sağ alt kısımda, GTA 5 veya diğer serverler gibi bir MODERN telefon arayüzü gelebilir. Bu sistemi neredeyse sunucuya başladığımdan (2018) beri istiyorum. LS SOCIAL'a gelirsek, bir sosyal medyadır. Karakterinizin fotoğrafınızı paylaşmanız, başkasının fotoğrafını beğenmeniz, hikâye ekleme, etiketleme gibi şeyler. Açıldı fakat, başka biri sitesi açtığı için Hera kapattırdı. Ben WEB panelinden bu sistemi kodlayabilirim, eğer D. Üçkardeş'den ticket izini tam alabilirsem, LSSOCIAL sitesini kodlayıp / arayüzünü geliştirip açmayı planlıyorum.
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: Hayır yok, dediklerimi zaten görmüşsünüzdür.