Karakter Adınız: Marvin Blaise Beverley
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Ammunation'dan çelik yelek alabilelim, çelik yeleği bagajımıza koyalım. Bagajımız maksimum 2 çelik yelek alsın, ammunation'dan herkes alabilsin fakat fiyatı herkesin alabileceği bir fiyat olmasın. İnsanlar sürekli uyuşturucu alıyor ya da vipler sürekli vip lounge'dan zırh alıyor. Bu zırhın, yani yeleğin fiyatı $40.000 felan olabilir, herkesin alabileceği bir fiyat olursa her çatışmada bagajdan sadece silah değil zırh da çıkmaya başlar. Fiyatı biraz dudak uçuklatsın, siviller-legal rol yapanlar- illegaller hepsi alabilsin. Belki sicili olan kişiler satın almazsa bu şekilde bir piyasa döner, sicili olmayan birisine aldırır, bunun ticaretini yapar, zırhlar satılmaya uygun olabilir, sicilli bir kişi bunu piyasadan satın alabilir. Yani anlayacağınız, uyuşturucu ve vip lounge'dan öteye gidilebilir. fiyatı temsili olarak söyledim daha yüksek olması ekonomi+uygunluk için daha iyi olur benim düşüncem en azından böyle. Bu arada maksimum 2 dedim ama 1 olması daha iyi olur. 60 saniye içerisinde hasar alan kişi de yelek giyemez ise güzel olur.
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: -