Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

euro vs tl

Başlatan si vis pacem para bellum, 15 Ekim 2020, 09:55:25
Okunma sayısı 2945 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: euro vs tl
« Yanıtla #50 : 17 Ekim 2020, 19:44:04 »
Euro-Dolar'ın düşmesi için doğu akdinizden çekileceksin, silah üretimi yapmayacaksın, Azerbaycana yardım göndermeyeceksin, suriyeden çekileceksin, p*k,y*g gibi soysuzlara karışmayacaksın, amerikanın altında ezileceksin, k*** diye bir devletin oluşmasına göz yumacaksın, Yunan piçi seni ezecek
Sonrası olur işte dolar 1 tl euro 1 tl ama Dünyanın gözünde değerin kalmaz.

Ve bir kaç şey daha ekliyim bu Ülke Erdoğandan önce çok iyi durumda değildi, bir ülkenin iyi olup olmamasını Dolara bakarak değerlendirmek cahillik olur, Onlarca ülke seni yaptırımla tehdit ediyor, onlarca ülke ile savaşta burun burunasın, şuan olduğumuz durum bu şartlara göre kötü bir durum değil.Sadece zaman gerekiyor bize, sadece biraz sabır.
SEN A*PYİ SAVUNDUN!
Birader lütfen OOC hayatta gözüme görünme o kadar körsün ki
Azerileri E*menilere teslim eden C*PYi mi savunayım?
Demokrasi yok mu birader kimene kimi savunduğum, kime ne batıyor?

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #51 : 17 Ekim 2020, 19:46:27 »
Euro-Dolar'ın düşmesi için doğu akdinizden çekileceksin, silah üretimi yapmayacaksın, Azerbaycana yardım göndermeyeceksin, suriyeden çekileceksin, p*k,y*g gibi soysuzlara karışmayacaksın, amerikanın altında ezileceksin, k*** diye bir devletin oluşmasına göz yumacaksın, Yunan piçi seni ezecek

Ve bir kaç şey daha ekliyim bu Ülke Erdoğandan önce çok iyi durumda değildi, bir ülkenin iyi olup olmamasını Dolara bakarak değerlendirmek cahillik olur, Onlarca ülke seni yaptırımla tehdit ediyor, onlarca ülke ile savaşta burun burunasın, şuan olduğumuz durum bu şartlara göre kötü bir durum değil.Sadece zaman gerekiyor bize, sadece biraz sabır.
ermeni rus dayanışmasında amerikanın, doların, euronun, sterlinin etkisi yoktur. azerbaycana amerikanın can dostu israil bile yardım gönderirken sen doların yükselmesinden bahsediyorsun. dur tahmin ediyim, imam hatipte okuyorsun?
Yazdıklarımdan bunu mu anlıyorsun? İmam hatipli felan değilim.

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:45
Toplam oynama: 39 gün, 23 saat
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:38
Toplam oynama: 70 gün, 5 saat
Son giriş: 13 Şubat 2024, 19:10
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Birlik: ****** **dia
« Yanıtla #52 : 17 Ekim 2020, 19:57:20 »

ermeni rus dayanışmasında amerikanın, doların, euronun, sterlinin etkisi yoktur. azerbaycana amerikanın can dostu israil bile yardım gönderirken sen doların yükselmesinden bahsediyorsun. dur tahmin ediyim, imam hatipte okuyorsun?

Durum sadece ekonomi kaynaklı değil. Artık ülke içi işsizlik de konuşulması lazım adaletinde dile alınması ve eleştirilmesi lazım.

Çevrimdışı Meren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Kasım 2023, 14:47
Toplam oynama: 54 gün, 17 saat
Köken: Alman
Son giriş: 20 Aralık 2023, 22:43
Toplam oynama: 142 gün, 8 saat
« Yanıtla #53 : 17 Ekim 2020, 20:27:46 »

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
« Yanıtla #54 : 17 Ekim 2020, 20:40:44 »

ne kadar gerizekalısın, yazdıklarından başka ne çıkabilir? aptal oğlu aptal. konu bir kere euro vs tl, ekonomik olarak bakmayıp nasıl bakayım? eğitim alanında çok mu ilerideyiz? eğitilmişin önü çok mu açık? üniversite mezununun bile asgari ücretle çalıştığı bir ülkedeyiz, yıllık asgari ücret 27888 lira. bu paraya araba alamıyorsun bu devirde. bir de amerikanın saatlik ortalama çalışma ücretine bakalım, yıllık asgari ücretle alınabilecek arabalara bakalım? yaşıtlarımız 25 bin birime 2016 mustang'a binerken biz at arabasına binemiyoruz salak türk

Çevrimdışı viteD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 20:13
Toplam oynama: 53 gün, 3 saat
Birlik: ********tal
« Yanıtla #55 : 17 Ekim 2020, 21:00:33 »
ha?
küçük örnek vereyim eskiden annene babana aldırdığın o uzaktan kumandalı halı da gitmeyen araba ne kadardı şimdi ne kadar?

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #56 : 18 Ekim 2020, 11:40:26 »

ne kadar gerizekalısın, yazdıklarından başka ne çıkabilir? aptal oğlu aptal. konu bir kere euro vs tl, ekonomik olarak bakmayıp nasıl bakayım? eğitim alanında çok mu ilerideyiz? eğitilmişin önü çok mu açık? üniversite mezununun bile asgari ücretle çalıştığı bir ülkedeyiz, yıllık asgari ücret 27888 lira. bu paraya araba alamıyorsun bu devirde. bir de amerikanın saatlik ortalama çalışma ücretine bakalım, yıllık asgari ücretle alınabilecek arabalara bakalım? yaşıtlarımız 25 bin birime 2016 mustang'a binerken biz at arabasına binemiyoruz salak türk
Üslubuna dikkat et, millet alıyor 160 230 puan gidiyor üniversiteye yatarak geçiyor sonra iş felan yok, cari açık var ve bu açık kapanana kadar böyle devam edecek bunlar, amaç dışa bağımlılığı azaltmak, doğalgaz ile bu cari açık fazlasıyla kapanacak, daha sonra Türkiyeyi daha güzel günler bekliyor.Sadece biraz sabır gerekiyor.Araplar nasıl petrol ile zengin olduysa bizde doğalgaz ile olacaz.

Araba konusuna gelirsek, caddeler tıka basa lüks arabalarla dolu, lokantalar ağzına kadar dolu, Alışveriş merkezi ağzına kadar dolu, geçenlerde iphone çıktı tükendi ekonomik krizde olan bir ülkede böyle şeyler olur mu sence?
Bir kesimin sadece maddi durumu kötü, onlara lafım yok.

Çevrimdışı alchemist.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 15:44
Toplam oynama: 69 gün, 12 saat
« Yanıtla #57 : 21 Ekim 2020, 10:58:35 »
jilet dostum haklı eski türkiye yazıp eskiden nasıl olduğunu youtube'de kolayca bulabilirsiniz. 1 dolara 1 gevrek satılıyor.(simit değil) evet haklısınız türkiye şuan ekonomik krizde fakat rte'den başkasının ülkeyi yönetebileceğini düşünmüyorum. diğerleri de aynı bok, şuan için en iyisi rte kendim fikrim.

Çevrimdışı f0rest

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Kasım 2022, 02:35
Toplam oynama: 95 gün, 8 saat
« Yanıtla #58 : 21 Ekim 2020, 11:27:09 »
on yıl önce dört litre pırıl 24,90 kuruştu, şimdi?
altı litre prııl 6 lira 90 kuruş
fajskydgslhdo işe ekonomi bu şekilde yorumlanmalı

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #59 : 21 Ekim 2020, 11:29:37 »
İyi niyetli olmasaydık iyi bakanlar atansaydı Avrupa ülkeleri gibi olurduk. Doğalgaz bulununca Arabistan gibi olmuyoruz.