karakter bu, kişiden kişiye değişiyor
200 gündür yanlış anlaşılma ve birkaç şey harici aralıksız bi birlik hakkında konuşuyoruz
zamanında inanılmaz aktiflik gösterdim, zamanında 6+ birliği kendi hooduma toplayıp rol yaptırdım
herkese rol pasladım
bir hafta önceye kadar bi pasiflik oldu, doğrudur
ama gece 11de ss alıp aktiflik arayan sensin
benim daha lafım yok, iki bm de jetpack alıp 17:00-22:00 arasında hoodumdaki aktifliğe bakabilir, veya yan hesap açabilir
kalitesine ulaşamadığın rol sslerini çıkartıyorum, crip kültürü hakkında bildiğin bir şey söyle desem söyleyemezsin
yapamadığın rol üzerinde 180 sayfa emek çıkarttım
bmler dahil çoğu kişi kültürümü nasıl yansıttığımı ve rolümün kalitesini biliyor
hani burada idleden adam toplayanları savunacaksın ama savunduğun birlik bile yetkiyi kötüye kullanmaktan başka bir şey yapmıyor
sunucuda onay verilirken sadece aktifliğe bakmıyorlar, sicil ve kültürü nasıl yansıttığına da bakıyorlar
bir uyarı aldım, şu an birliğimde sicili olan adam yok
ve savunmaya çalıştığın birliğin adamlarında pd rolünde q, dm, rolde afk gibi sicilleri var
bilmem anlatabildim mi
gerçi anlatsam ne yazar, sonuçta 700k dolandırmadın mı? :Dd
dolandırıcılığı erdemlik sanan insansın, burada rp tartışıyoruz bir de
hesap açamadığın svlerde oynayıp birliklerde yer almışlığım var
hesap açamadığın yerlerde slang araştırıyorum, graffitilere ve rolüme nasıl katkı sağlayabilirim diye uğraşıyorum
sen de dm atıp /do şehirden gitmiştir rolü yapıyorsun
şimdi bi de gelip guantanamo ve hood diyorsun
svde yapamayacağın rolleri yapmışlar, laf atmak düşmüyor
neyin rolünü tartışıyoruz?
burada birliklerin açığını aramanı falan mı? komik, harbiden komik
forumda birliğimi kötülemekten başka yaptığın bi aktivite yok, he bi de idleden adam toplayıp local ogden üstünmüş gibi rol yapanları savunuyorsun (yaralıya düştükten iki dk sonra kendine rev atanlar)
harbiden senle tartışacağım konu yok
benlik bu kadar, amongus atacağım
he büyük ihtimal sayfa sayısına da bakarsın şimdi
onu da açıklayalım
savunduğun birlik gibi tüm ssleri atsaydım 300-400 arası tanıtımım vardı
among gelcek varsa yazsın