bu özgüvenin kaynağı götün felan mı, nereden geliyor sağlam kaynak? baban milletvekili felan mı? aile eğitimini tamamlayamamış, 7 yaşında ali ayşenin götüne tekme at yazamadan sampta takıldığını iddaa eden bir çocuksun, seni burada iplememiz galiba egonu tatmin etmene yardım ediyor? hiçbir vasfı olmayan birisin, dediğim gibi git ve liseye geçiş sınavına çalış yolun uzun, ha bu arada aslan maslan diye hitap etmeden karşındakileri bi tart, bi de ben buna aslanım maslanım diyorum ama acaba beni tutsa ağzımı yüzümü siker mi diye bir sor kendine, bi bak. kafa tuttuğun insanların hepsi senden 4-5 yaş büyük, tecrube edinmiş insanlar, hepsinin farklı yaşam şartı var. herkese adres verdim diye atıp tutuyon ki 13 yaşındasın annenin numarasını ezberle sonra ev adresini ezberle kaybolursan felan lazım olacak sana. demek ki verdiğin kişi yaşından ötürü uğraşmadı, başını belaya sokmadı. insanların damarına basıyorsun üfleseler yok olacaksın. off moruk, rol öğrettim, sunucu için iyi birisiyim, yardımcı oldum, yardımım dokundu moruk ama 8 kişiyi dolandırdım güvenilmezim, evet allahını s... evet dostum, 14 yaşındayım-ateistim- allah yok olm olsa ol der olurdu :dddddd israili kahretsin varsa evet olm evet kahretsin hadi bekliyorum hadi dostum----
ee aile terbiyesi, yatağı duvara çarptıracağına çocuğuna 2 tokat çarpsaymış bizi de uğraştırmayacakmış