Yetkili olduktan sonraki imajınızı korumanız önemli, öncesi değil. Hatırladığım kadarıyla en son helper alırken de helperlık öncesi değil sonrası sicilleriniz önemli deniyordu. Yani öncesine değil sonrasına bakıyorlar.
Açıkçası geçmişe çok bakan birisi değilim, bu boş konuların ve iletilerin problem yaratacağını düşünmüyorum. Sonuç olarak hepimiz insanız ve gün geçtikçe değişiyoruz. Benim de eski hesabımdaki iletiler bayağı bir problemliydi, sunucuya geri döndüğümde o hesapla oynayıp gönderdiğim iletiler ile anılmak istemediğim için ban talebi ile hesabımı yasaklatmıştım. Yeni hesabımla (bu hesap) yaklaşık 5 ay geçirdikten sonra helper ekibine katılıp 3 ay helperlık yapıp oradan da FG ekibine dahil olmuştum ve 5 ay civarı da FG'lik yapmıştım. FG'yken eski hesabımla aynı adı kullanmama rağmen eski hesabımdaki iletilerimle ilgili problem yaşamamıştım.
Ama hileden yasaklanmış birisini kadroda (en azından admin olarak) bulundurmazdım. Yanlış anlamayın, bu sunucu ile ilgili. İnsanlar bir sunucuyu eleştirirken en başta yönetici kadrosunu eleştirir hale geldi hatta öyle ki artık çoğu oyuncu sunuculara "şu sunucuda şu yönetici var oynarım. bu yönetici var oynamam." mantığıyla yaklaşıyor. Dolayısıyla kimse hile sicilli birisini sunucunun yönetim kadrosunda bulundurmak istemez. Tabii ki yönetimin bakış açısı benden farklı olabilir, bunu buraya sormak yerine ticket üzerinden sormanız daha mantıklı olacaktır.