Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[AR-GE]PD RK

Başlatan painterk, 14 Ekim 2020, 10:30:36
Okunma sayısı 5422 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lopez

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mike Andrew Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ekim 2023, 12:03
Toplam oynama: 87 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Tim Warb Lv.22
Son giriş: 26 Ağustos 2022, 01:32
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Ynt: [AR-GE]PD RK
« Yanıtla #70 : 17 Ekim 2020, 04:49:00 »
PD İllegalleri insan yerine koymuyor ki adama bir şey soruyoruz bir şey demeden gidiyor, Ateşli silah tarafından kurşun yediği zaman PD binasın damı tedavi edecekler adamı madem PD de tedavi görecek LSMD niye var? kapatsınlar RK olunca hastane rolleri gerçekleştirilmiş bir şekilde çıkıyorlar Sadece nasıl bir hasar aldıysa onun üzerine oynayarak tan davranıp rollerini yapacak şahsen bu kötü bir şey'de değil eğer erkek bir polis karaktere sahipseniz bir bayan karakter ile role girdiğinizde şahıs sizin yaralı bulduğunu düşün erekten rol yapacak bakacak belki ilgi odağı olabilirsiniz böylece bu kötü bir şey değil , tamam anlıyorum vuruluyorsunuz hastaneden PD'ye yürüyüp araçlara binip başladığınız noktaya gidiyorsunuz biraz sıkıcı ve sinir bozucu biliyorum'da yapabilecek bir şey yok varsa ss, video filan en ağır cezadan işlem yiyor veya'da admin tarafında terörizim diye gidiyor yani çok büyütülecek bir konu değil.

Çevrimdışı Cruisade

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 03 Ocak 2022, 19:44
Toplam oynama: 197 gün, 7 saat
« Yanıtla #71 : 17 Ekim 2020, 05:11:28 »
Evet, herkesi hile olarak görün. Üç kişi polise sıkın, direkt olarak sniper çeksinler ve tek atsınlar. Polisleri iyice ilah yapın ki, hilesiz oyunculara bir imkan tanımayın çünkü polisler.

Sunucuda neredeyse herkes, bütün illegal oyuncuları hile olarak görüyor. Sadece polisler DM yemiyor, bizde yiyoruz. 10 level hesap ile mekan basıyorlar, 1 level ile mekana gelip troll yapıyorlar. Bu durumlar sadece PD için olmuyor. RK olunca zaten unutma gibi bir dertleri yok, "kamera" bulunuyor zaten. Hastaneye bir tane bisiklet/motorsiklet park et. RK olunca bin, departmanına git.
bu adam haklı
ek olarak her illegal hile değil, her lspd ile ilgili argeye hile çok demeyin. zaten departmanın yarısı admin, çoğu hileci sıktığı gibi ban yiyor
Departman da yere bakıp sıkıp sniper ile HS atan PD vardı. Ondan illegallere hileci diyip PD'ye denmemesi çok garip ikisinde de hile kullanlar var.

Bu yanıtını şu şekilde yanıtlayacağım. PD içerisinde hile kullanan biri yakalandığında genellikle hesabı sınırsız ban yiyor ve siliniyor, genellikle bu durumlar çok önceden oluyordu şimdi yok öyle olaylar. Bir kişinin yaptığını bir sürü kişiye mal edemezsin. LSPD birliği kendisiyle rol yapmaya çalışanlara rol fırsatı her zaman tanıyor ama sağda solda gelip "Beni kovala" "Fuck LSPD" yazanlara imkan tanımadan etkisiz hale getiriyor. Bu örneklerime bir anda sıkıp kaçan, yakalanınca da /q atanlar da dahil. Kendimden örnek vermem gerekecek olursa, benim kapımı kim ne niyetle çalarsa ben o niyetle açarım. İyi günler.

Çevrimdışı akabeste

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Haziran 2022, 00:50
Toplam oynama: 33 gün, 8 saat
« Yanıtla #72 : 17 Ekim 2020, 06:21:31 »
PD ye geçen %99 kişi zaten silah sıkıp kovalamaca için giriyor rol için değil

Rollerinin kaliteli olduğu da söylenemez. Polisliğe giren bir kişinin sorumluluğu olmalı. Bunda yok, yüklenin kurallara polisliğe girmek isteyen rol için girsin bedava m4 için değil. DM'i azaltmak için politikaları değil metropolitanı ilah yerine oynatan bir yerden bahsediyoruz. Sıkıştırınca "yok krdşm polis zaten güçlü olmlı"

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
« Yanıtla #73 : 17 Ekim 2020, 06:31:12 »
PD ye geçen %99 kişi zaten silah sıkıp kovalamaca için giriyor rol için değil

Rollerinin kaliteli olduğu da söylenemez. Polisliğe giren bir kişinin sorumluluğu olmalı. Bunda yok, yüklenin kurallara polisliğe girmek isteyen rol için girsin bedava m4 için değil. DM'i azaltmak için politikaları değil metropolitanı ilah yerine oynatan bir yerden bahsediyoruz. Sıkıştırınca "yok krdşm polis zaten güçlü olmlı"

Bence herkese göre ön yargı yapmanız yanlış. Ben kendi hakkımı savunacağım. Ben bugüne kadar hiçbir zaman PD'ye M4 için, çatışma için girmedim. 2-3 memurun sizi takmamasına sinirlenip herkesi aynı kefeye koyamazsınız. Bunu sana şöyle anlatayım, sobeit kullanan birkaç hileciyi bir kefeye koyarak bir sistem getirilsin. Sen düzgünce rolünü yapan bir illegal olsan sana haksızlık olmaz mı?

Yapmayın böyle düşünceler yanlış.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Aralık 2020, 06:56
Toplam oynama: 29 gün, 21 saat
« Yanıtla #74 : 17 Ekim 2020, 08:49:59 »
DESTEKLİOOZZ ABİİİİİ DESTEKLİOZZZZZZZ!

Çevrimdışı efefps

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 14 Ağustos 2021, 18:36
Toplam oynama: 36 gün, 0 saat
« Yanıtla #75 : 17 Ekim 2020, 09:37:13 »
Katılmıyorum.

Çevrimdışı son hayal

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mart 2024, 21:37
Toplam oynama: 9 gün, 23 saat
Son giriş: 24 Mart 2024, 21:22
Toplam oynama: 282 gün, 14 saat
Son giriş: 11 Aralık 2023, 18:20
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Son giriş: 24 Mart 2024, 21:39
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #76 : 17 Ekim 2020, 10:59:49 »
katılmıyorum pd içinde spawn olup tekrar silah alalım sınırsız döngü tekrar gidelim adamı düşürene kadar artık

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #77 : 17 Ekim 2020, 12:00:48 »
Evet, herkesi hile olarak görün. Üç kişi polise sıkın, direkt olarak sniper çeksinler ve tek atsınlar. Polisleri iyice ilah yapın ki, hilesiz oyunculara bir imkan tanımayın çünkü polisler.

Sunucuda neredeyse herkes, bütün illegal oyuncuları hile olarak görüyor. Sadece polisler DM yemiyor, bizde yiyoruz. 10 level hesap ile mekan basıyorlar, 1 level ile mekana gelip troll yapıyorlar. Bu durumlar sadece PD için olmuyor. RK olunca zaten unutma gibi bir dertleri yok, "kamera" bulunuyor zaten. Hastaneye bir tane bisiklet/motorsiklet park et. RK olunca bin, departmanına git.
bu adam haklı
ek olarak her illegal hile değil, her lspd ile ilgili argeye hile çok demeyin. zaten departmanın yarısı admin, çoğu hileci sıktığı gibi ban yiyor
Departman da yere bakıp sıkıp sniper ile HS atan PD vardı. Ondan illegallere hileci diyip PD'ye denmemesi çok garip ikisinde de hile kullanlar var.

Bu yanıtını şu şekilde yanıtlayacağım. PD içerisinde hile kullanan biri yakalandığında genellikle hesabı sınırsız ban yiyor ve siliniyor, genellikle bu durumlar çok önceden oluyordu şimdi yok öyle olaylar. Bir kişinin yaptığını bir sürü kişiye mal edemezsin. LSPD birliği kendisiyle rol yapmaya çalışanlara rol fırsatı her zaman tanıyor ama sağda solda gelip "Beni kovala" "Fuck LSPD" yazanlara imkan tanımadan etkisiz hale getiriyor. Bu örneklerime bir anda sıkıp kaçan, yakalanınca da /q atanlar da dahil. Kendimden örnek vermem gerekecek olursa, benim kapımı kim ne niyetle çalarsa ben o niyetle açarım. İyi günler.
Ne tüm illegale ne tüm PD'yi suçladım. İkisinde de hile kullanan var. Ban yiyip illegaller nasıl açtırıyorsa PD'de aynı şekilde açtırıp hileye devam ediyorlar. LSPD rol fırsatı falan tanımıyor, üst rütbeler hariç. Daha dün başıma geldi, avukat 2 kere ihbar verdi gelmedi,(Avukatta admin bu arada) bende bir ihbar verdim gelmedi. En az 30-40 dakika boyunca gelmediler. Ama önümüzden geçen devriye araçları vardı, siren bile yakmıyorlardı. İhbar silahlı kişi şekilde olmadığı için PD'lerin canı çekmedi sanırım. LSPD ile rol yapıyorum ama rol imkanı tanıma gibi amaçları yok ne yazık ki. Özellikle yeni oyuncular için, zaten sunucuda LSPD'in tonlarca etkinlik yapması gerekirken 0 etkinlik yapılıyor. Buda LSPD halkla rol yapma amacından uzak olduğunu gösteren ince detaylardan. LSPD'in sözde halkla ilişkiler divizyonu var ancak 0 çaba veriyor, o divizyona sahip PD var mı orası ayrı bir soru. Ticketle bu konu hakkında konuşmuştum Onlyworld ile Thor'un dedikleri çelişen bir cevap vermişlerdi. Ondan PD hakkında genel yorum yapan LSPD oyuncularına olan güvenim yok. Gerçekleri öğrenmek çok kolay günümüzde ondan dolayı objektif olmayan yorumlarla kafa karıştırmaya gerek yok.

O dediğin tipler için şikayet açacaksın. Ve bunu yapan insan sayısı oldukça az. Kişilerin peşine PD takmak için çok basit yöntemleri var. Öyle bağırmadan basit taktiklerle takabiliyorlar, PD'in canı DM çekerse. ARGE amacından sapmasın diye ek bir şey yazmayacağım.

Çevrimdışı Vennetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Nisan 2022, 21:50
Toplam oynama: 4 gün, 5 saat
« Yanıtla #78 : 17 Ekim 2020, 12:04:31 »
Bunu sana şöyle anlatayım, sobeit kullanan birkaç hileciyi bir kefeye koyarak bir sistem getirilsin. Sen düzgünce rolünü yapan bir illegal olsan sana haksızlık olmaz mı?
Evet, oluyor da. Bazı dmciler yüzünden ben silahlı rol yapamıyorum seviyem yetersiz olduğu için.

Çevrimdışı Vennetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Nisan 2022, 21:50
Toplam oynama: 4 gün, 5 saat
« Yanıtla #79 : 17 Ekim 2020, 12:05:53 »