Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[REDDEDİLDİ] Xuneity - Alhambra Night Club başvurusu

Başlatan LORDXUNEITY, 13 Ekim 2020, 17:36:19
Okunma sayısı 1546 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Xuneity - Alhambra Night Club başvurusu
« Yanıtla #10 : 15 Ekim 2020, 16:44:32 »
Bu başvuruyu bir iki kişinin tantanasını çekmek için açmadım. Tartışmanın uzamaması için kilitliyorum. @Lonnely inceleme sonrası gereken cezai işlemleri uygular ve tartışma konusu hakkında kişileri aydınlatırsa sevinirim.

Son gönderilen iletilere ithafen; ben sizinle samimi değilim, burası da dingonun ahırı veya kahvehane değil. Başvuruda bir problem varsa bunu efendi gibi düzgün bir üslupla konunun kısır döngüye girmemesi için bana değil yöneticiye açıklayacaksınız. Rakip başvuru sahipleri hariç herkes konu altında bana sallamış. Diğer başvuruları savunan kişiler bile yanıt aldıktan sonra tartışma uzamasın diye yanıt vermeden dürüstçe beklemişken konuyu kirleten diğer kişileri anlamıyorum. Benimle ilgili kişisel bir sorununuz varsa bunu konu altından laflamak yerine adam gibi özel ileti veya discord yoluyla dile getirin. Özelden konuşmakta çekinilecek bir durum yok (hele ki benimle) her zaman çözüm odaklı konuşurum ve kolay kolay hakaret edecek veya kısır döngü tartışma çıkartacak birisi değilim. Hakaret ettiğim kişiyle de bir daha muhattap olmayacak kadar kendimi bilirim.

Kimseden iyi rol yaptığımı söyleyecek kadar egoist değilim. Keza her yerde de bir rolün kalitesinin öznel biçimde yargılanacağını (benim beğendiğim rolü sizin beğenmeyebileceğinizi) savunurum. Bunu kültür bilgisi için söylemiyorum, kültür bilgisi karşılaştırılabilir bir şeyken rol seviyesi ve gerçekçiliği karşılaştırılamaz bir unsurdur. Ve ben bir gece kulübü başvurusu açıyorsam tabii ki gece kulübü kültürümün ve bilgimin diğer kişilerden daha yukarıda olduğunu savunacağım. Öyleyim de, istesem yarına kadar bu konuya dair sayfalarca rehber çıkartabilecek kadar bu rollerde tecrübeliyim, bilgiliyim.
Başvuruda tartşılan konuyla ilişkili olarak; oynadığımız sunucu her telden insanları barındıran bir sunucu. Roleplaye yeni başlamış ve ne rol konusunda ne işletme konusunda bir bilgisi olmayan, pasif düşebilecek oyuncular iş yeri almasın diye diğer sunucular gibi işletmeler direkt olarak satılıkta sunulmuyor. Başvuru yapılıyor. Başvuru sisteminin amacı bir işletme için en uygun oyuncuyu seçmek. Bu noktada başvurular incelenirken başvuru sahiplerinin karakter seviyeleri, forum üzerindeki imajları, sicilleri, paylaşılan roller, başvurunun yeterliliği ve kalitesi vb. şeyler dikkate alınıyor. Eğer birden fazla kişi aynı lokasyona başvuru açmışsa kimin önce açtığı dikkate alınmadan az önce belirttiğim kriterler diğer başvuru sahipleriyle karşılaştırılıyor ve en uygun kişiye işletme hakkı veriliyor. Konuyu daha detaylı açıklamak için örnek vereceğim,  örnekte bizleri açıklamıyorum sadece az önce belirttiğim kriterleri dikkate alarak örnek hazırladım. Bu yüzden diğer başvuru sahipleri üzerine alınmasın. Bir yönetici olduğunuzu farz edin. Aynı lokasyona açılmış üç farklı işletme başvurusu var. Aralarından iki başvuru sadece limitleri karşılayacak kadar hazırlanmış ve işletme için yeterli seviyede. Diğer başvuru sahibie ise platformda genel olarak popülaritesi yüksek, diğerlerine oranla daha detaylı bir başvurusu var, özenle hazırlanmış tanıtımlar ve özgün projelere sahip. İşletmeyi verirken başvuruyu önce açana mı verirsiniz yoksa aralarından açık ara sıyrılan başvuruya mı?
Diğer bir konu önceki işletme sahibi konusu. Önceden işletmeyi işleten ben değildim, James Wolmark karakterim rolde bir nakliyat ofisine sahipti ve nakliye işleri ile ilgileniyordu. Ben işletme ile sadece 1 hafta ilgilendim. Okumamış kişiler için yeniden alıntılıyorum;

Alhambra Night Club, Mayıs döneminde sıralı olarak işletildi (hydraizm, ben ve software) ilgili ayın 2. haftasında benim işletmemde olan dönemde herhangi bir pasiflik sorunu söz konusu değildi. Atılan ekran görüntülerinden de anlaşılabilir. Sadece bu sunucudan örnekler vermek gerekirse daha önce Beruna Night Club ve BlackPUB'ı bizzat yönettim. Bu işletmeler Magliaro Suç Ağı ve Blackpool birliklerime aitti, işletmelerde sürekli partiler yapılıyor ve birlik üyelerim düzenli olarak rol döndürüyordu ki BlackPUB'ı yönettiğim dönemdeki bir Blackpool üyesi olarak bunu hatırlıyor olmalısınız.
Lafın kısası, işletmeyi Lombardi birliği değil ben açacağım ve benim 1 yıldır oyunda forumda OOC sicilim yok. Yönettiğim projelerde başarısızlık durumu da söz konusu değil. Kıyaslayacaksanız bunu konu altında yapmadan kendi aranızda kıyaslayın. Çünkü konu altında tartışarak boşu boşuna yönetici incelemesini zorlaştırıyoruz. Yöneticiler zaten bahsettiğimiz şeyleri dikkate alıyor.

Açıklayıck olduysa ne mutlu bana.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: Xuneity - Alhambra Night Club başvurusu
« Yanıtla #11 : 19 Ekim 2020, 20:45:37 »
BAŞVURU SONUCU

Başvurunuz iş yeri yönetimi tarafından incelenmiş ve kabul edilmesi için gereken şartları sağlamadığı görülmüştür, başvurunuz reddedilmiştir.