Hastalık sistemi için arge açtığımda herkes dalga geçmişti hatırlıyorum.
qheqhewqçehqwçehqwçğehqwheqheğqwehçqwğheqeqwheçqğ kabul olması saçma olduğunu değiştirmez. rol serveri, herkes istediği rolü yapar. mmorpg gibi hastlalık şeyi eklemek ne alaka?
yakında servere acıkma sistemi falan da gelir xd
"qweqwerqrwqrwqrwqrqrwqrwqrwqrqwrqwrqwwqrqtqwwtqtqwtq" Dürüst olun kaç kez oyunda doktora gidip hasta rolü yaptınız? Kimse istemiyor veya aklına gelmiyor çünkü.
Herkes istediği doktor/hemşire/EMT rolünü yapamıyor mesela, açılan hastane oluşumu sistem tabanlı bir rol imkanı olmadığından maksimum 1 ayda kapanıyor veya el değiştiriyor.
Bu sistem sayesinde hastane/ilkyardım/sağlık konseptinde rol yapmak isteyenlerin oyuncu tabanlı bir sistem desteği var artık. Tedavi rollerinden hoşlanmıyorsanız da 14 günde bir yapabileceğiniz aşı sisteminden yararlanmak oldukça basit.
Bu yazıyı bir nevi "ne yapsak yaranamıyoruz..." tarzında da düşünebilirsiniz, çünkü bu sistem getirilmeseydi de bu sefer "sadece kolluk kuvvetlerine yönelik sistemler getiriliyor..." şeklinde ar-ge'ler açılacaktı.
Bu arada acıkma sistemi fikrini saçma buldum, rol serveri burası sonuçta acıkır mı insan saçmalamayın...
Edit: Üstteki yorumları okumamıştım. Mamba'nın yorumu açıklamama isabet katmış.
Medikale de kolluk kuvvetlerine gösterilen özen gibi özen gösterilmesi gerekiyor