Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

v1.9.2 Güncelleme Geçmişi

Başlatan Hera, 13 Ekim 2020, 16:51:35
Okunma sayısı 24826 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #Duman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 25 Kasım 2023, 15:29
Toplam oynama: 143 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İsveç
Son giriş: 25 Kasım 2023, 15:09
Toplam oynama: 17 gün, 17 saat
Ynt: v1.9.2 Güncelleme Geçmişi
« Yanıtla #130 : 13 Ekim 2020, 18:14:30 »
Elinize sağlık. Alışılagelmişin dışında farklı rol imkanları gerçekten harika olacaktır. Umarım çok güzel roller çıkartırız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Eylül 2022, 21:58
Toplam oynama: 64 gün, 13 saat
« Yanıtla #131 : 13 Ekim 2020, 18:15:22 »
@Hera, tamam, güzel güncellemeler geliyor, emeğine sağlık. Ama çok fazla eksiklik var gerçekten. Bir güncelleme yayınlandığında en az 15-20 belki 30 sistem görmek isteriz.

• Vali, Beledi Belediye Başkanı tekrar gelsin, yakıta veya gişelere zam geldiğinde harekete geçerdik eylemler yapardık, eğlenceli bir rol yapardık.
  • Polislerin dokunulmazlığı kalkamalı TANRI gibiler Sürükleyemiyoruz, CK edemiyoruz veya Gasp.
  • Hapis süreleri çok uzun! Pek çok oyuncu, hapis cezasının süresini ne zaman biteceğini bekleyeceği konusunda endişelenen Yasadışı Hukuk rolünden kaçıyor!
  • Avukat'lar tekrar gelsin, hani şunu söylüyorsunuz rol yapılmıyor vs High Senior Admin ve Senior Admin rütbesi taşıyanlar ne iş yapıyor? (Bence hiç birşey) Rol uyumluğu için hazırlasınlar birşeyler polislere veriyorsunuz bilmem yasalarını okuyorum diye...
  • Çekici ve Otobüs model araçlar için çalışma yapılmalı, Çekici Araç izin verilen araçları çekebilmeli. Otobüslerde duraklar olmalı Şehir içi ve Şehir dışı duraklar olsun hepsinde kırmızı İcon'lar o güzergahları takip etsin.
  • Araç fiyatları yükselsin (veya yükselmesin), herkes son derece zengin ve Easy bir rol sunucusudur, ancak bu kadar Easy sunucu olmamalı. Gerekiyorsa Medium RP olmalı.
  • Lisans için güzel özellik getirilmiş bunu beğendim.
  • TeamSpeak üzerinden konuşan polislere sinir buluyorum, özellikle biz oyuncular polisler tarafından kovalarken komutlar veya yardım mesajları gönderemiyoruz. /destek komutu Birlikler içinde gelmeli veya PD'ler bizim gibi olmalı.
  • Daha fazla meslek, hepsinin seviyeli kazancı olmalı. (Taşımacılık ve Tırcılık'ta olduğu gibi)
  • Bence 911 komutu kaldırılmalı. Neden? Son derece gereksiz? Haber veriyoruz, ihbar veriyoruz Allah'ın bir kulu yok! Ama bir silahlı adam görürse, 15 polis peşine düşer.
  • ...:: Daha fazlası var aslında hepsini yazarak sıkıcı bir insan gibi olmak istemiyorum ::...

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #132 : 13 Ekim 2020, 18:16:10 »
Her hastalığın tedavisi yok PG yapmayalım lütfen.

Evet, mesela kanserin.

Zaten hastalık olarak tedavisi mümkün olanlar eklendi.
Hastalık süreleri saat yerine gün şeklinde olsa daha güzel olurdu.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #133 : 13 Ekim 2020, 18:16:40 »
Her hastalığın tedavisi yok PG yapmayalım lütfen.

Evet, mesela kanserin.

Zaten hastalık olarak tedavisi mümkün olanlar eklendi.
Hastalık süreleri saat yerine gün şeklinde olsa daha güzel olurdu, yinede güzel emeği geçen herkesin elline sağlık.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #134 : 13 Ekim 2020, 18:17:08 »
@Hera, tamam, güzel güncellemeler geliyor, emeğine sağlık. Ama çok fazla eksiklik var gerçekten. Bir güncelleme yayınlandığında en az 15-20 belki 30 sistem görmek isteriz.

• Vali, Beledi Belediye Başkanı tekrar gelsin, yakıta veya gişelere zam geldiğinde harekete geçerdik eylemler yapardık, eğlenceli bir rol yapardık.
  • Polislerin dokunulmazlığı kalkamalı TANRI gibiler Sürükleyemiyoruz, CK edemiyoruz veya Gasp.
  • Hapis süreleri çok uzun! Pek çok oyuncu, hapis cezasının süresini ne zaman biteceğini bekleyeceği konusunda endişelenen Yasadışı Hukuk rolünden kaçıyor!
  • Avukat'lar tekrar gelsin, hani şunu söylüyorsunuz rol yapılmıyor vs High Senior Admin ve Senior Admin rütbesi taşıyanlar ne iş yapıyor? (Bence hiç birşey) Rol uyumluğu için hazırlasınlar birşeyler polislere veriyorsunuz bilmem yasalarını okuyorum diye...
  • Çekici ve Otobüs model araçlar için çalışma yapılmalı, Çekici Araç izin verilen araçları çekebilmeli. Otobüslerde duraklar olmalı Şehir içi ve Şehir dışı duraklar olsun hepsinde kırmızı İcon'lar o güzergahları takip etsin.
  • Araç fiyatları yükselsin (veya yükselmesin), herkes son derece zengin ve Easy bir rol sunucusudur, ancak bu kadar Easy sunucu olmamalı. Gerekiyorsa Medium RP olmalı.
  • TeamSpeak üzerinden konuşan polislere sinir buluyorum, özellikle biz oyuncular polisler tarafından kovalarken komutlar veya yardım mesajları gönderemiyoruz. /destek komutu Birlikler içinde gelmeli veya PD'ler bizim gibi olmalı.
  • Daha fazla meslek, hepsinin seviyeli kazancı olmalı. (Taşımacılık ve Tırcılık'ta olduğu gibi)
  • Bence 911 komutu kaldırılmalı. Neden? Son derece gereksiz? Haber veriyoruz, ihbar veriyoruz Allah'ın bir kulu yok! Ama bir silahlı adam görürse, 15 polis peşine düşer.
  • ...:: Daha fazlası var aslında hepsini yazarak sıkıcı bir insan gibi olmak istemiyorum ::...
arge?

Çevrimdışı MerdooW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Aralık 2021, 21:28
Toplam oynama: 29 gün, 4 saat
« Yanıtla #135 : 13 Ekim 2020, 18:17:16 »
FENNNNNNNNNNNA

Çevrimdışı Shella

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mayıs 2021, 11:47
Toplam oynama: 139 gün, 10 saat
« Yanıtla #136 : 13 Ekim 2020, 18:17:25 »
Sigara içip geliyorum okurum sonra

Çevrimdışı Xairon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Kasım 2023, 23:55
Toplam oynama: 25 gün, 16 saat
« Yanıtla #137 : 13 Ekim 2020, 18:19:03 »

bro önceden bizde okadar uğraştık ama sonuç. olmayınca olmuyor bu gidişle illegal birlik kalmıcak

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ocak 2023, 21:12