Roller çok başarılı, yanındayım sevgili dostum R3fl3x
jabdkdjishsaidhai nerede rol
Adama bak, olmayan rolü övüyo. Amaç övmek değil kankacım, yalakalık jasgklhnasgklshşlas
Sen sus nc-king alvin, R3FL3X "9 sayfa rol" paylaşmış burda, sen hala flaming hala bir muhattab olma peşindesin. Tanıtımda, özelde, başka tanıtımda sürekli benimle ve çevremle konuşma çabası içindesin. Seni iplemiyoruz bilader yok ol şimdi burdan da geyik yapalım.
Seni IC olarak yakaladigimda /do BiRlIk LiDeRiNe AsAgIlaYiCi RoL yApIlMaz diyerek gecistiren ve /do kullanmayi bilmeyen birine gore fazla konusuyosun canim. He bide NC atmam bi seyi degistirmiyo, her NC attigimda DC deki adamlarinizdan birine IC dusmanlik teklifimi size iletmesi icin sozumu soyledim. Ama her seferinde senle ugrasmayiz coluk cocukla ugrasmayiz diyerek reddettiniz, he kabul ettiginizde ne oldugu apacik ortada, payton belli size karsi kufur ettirdim, buraya ss atamiyorum sonra sikayet ediyosun

) sadece payton belli degil, 3 kisiyle 10 kisilik mekaninizi bastim, 2 adaminizi kacirdim, hic bir sey yapamadiniz kursun dahi isabet ettiremediniz, kacirdigim adami kurtarmaya geldiniz,siz 4 kisiyken ben ve diger arkadasimi indiremediniz, sizden iki kisiyi indirdik diger ikisi kacti, indirdigimiz kisileri daga attik,dagdan topladiniz hepsini, diger iki kisiyi de mekaninizin onune attik, bunlar sadece tek gun yasananlar, baska gun hic karsi karsiya gelmedik, gelmeyelim ;) o gunden sonra da IC dusmanliga yemediniz zaten

))))) neyse uzatmiyim, zaten bunu da sildiriceksiniz, iyi forumlar.
umut rowdy: 26 yAsInDaYiM oOc SaYgI gOsTeRiCeKsIn