Öncelikle güzel dileklerle dolu ya da eleştirel yorumlar için teşekkür ederim(z). Onay konusunda fazlasıyla eleştiri olmuş şu cinsten; "Umarım 3 sayfada onay almazsınız sırf admin var diye, 5 sayfada almazsınız admin var diye." vs. bunun hakkında ufaktan konuşmak istiyorum. Birlik yayın ajansı birliği, bu tarz birliklerde onay olmadığı sürece fazlasıyla kısıtlanıyoruz bir News Van'ı bile yayın aracı olarak birliğe ekleyememek, çekiliş yapamamak buna örnek gösterilebilir sanırım. Kitle tamamıyla çekilişe dayanıyor bunu biliyoruz, hani çekiliş yapmadan dinleyici olarak yükselmek birazcık zor hatta imkansıza yakın dinleyici yokken de kendi kendimize yayın yapmamız fazlasıyla saçma olur bu sebepten ötürü sistemsel onay olarak bu tarz birliklere destek gerekiyor elbette. Diğer oyunculara ait onaylı birliklerin tanıtımlarına bakın, 3 sayfada, 5 sayfada sistemsel onay sahibi birlikler bulunuyor. Bu birliklerin birlik tanıtımlarına bakın, sadece divbox ile yapılmış basit tanıtımlara da denk gelebilirsiniz elbette ki demiyorum bizim tanıtımımız harika, mükemmel fakat yeni açılmış bir birlik olduğumuz da bir gerçeklik ilerleyen zamanlarda bu tanıtım elbette ki böyle kalmayacak üstüne koyarak ilerleyeceğiz tekrardan yorumlar için teşekkürler, sağlıcakla kalın.