Komedi amk Boşluğuma geldiii knkkk 😂😂💯😂💯😂😊👌🏼👌🏼💯😂☺️☺️☺️😂 sjsjsjsj boşluğuma geldi amkkk 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂sjsjsjsjdkcjdjsksj olum boşluğuma geldi naptın la 😃😃😀MeRdiM MolSuN 😿🙎👮
MaDehLeR MolSuN🍷🍷🍻 MeN MaYbEdeRQeN🔫💣🔪MaZrAiL👺👹 MeYrE MuRsUn👀
MiNliYoRsUn👂 MörMüYoRsUn🙈
MuRbAn🐄 MeDerLeR MiMlErlE MeZiYosUn 👫👫👬👫💑
MaÇ MeHenNeM🔥💥 MöNdÜ💦 MiÇiMdE MiLmiYoRum❓❔ MeLi 👳MaNıYorLar
MeNi MariYoRlaR😱
MöReNLer👀👀 MaR Mı❔
MüŞeN⤵ Mu MapRaĞıM🍃🍁 MenÇliĞimİn👦MüYasIyMıs💤💤
MaGıDa MazA MaZa📝📃✏
MaSrEtiM MeyAza⏳⌛
MarArI MerMisTiM MeN💯 MelLeRiMse ManLıYmıs👮
MaNRı👿 MurDu MaZa 📯
MöLmEdEn💀MezArA💒💐Sjsjsjsjssj 😉😂😂😂😂😂😂😂😂 HACI KOP KOP DEVİR KOPMA DEVRİ😉😉😉😉😉🥰🥰🥰 Buna gülecek 72839393722262 O*R**SPU EVLADINI ETIKETLE JSJSKSKS 😇😇😇KANKA AYNI SEN 👄👄👄 Amg HOrt lenn🤪🤪🤪 Meler askerim zoruları alam 😉😉👄😎😎 BİR Zevda ulen Maog,🤬🤯😳🥵#AMG tuTTuR bAbAağĞ

😉😉✔ #HoRTunAKuweTAMG#HorTlaTSayFaYaÇıKaR
TuTaRsaİsMim GözükMesin
💯💯👌👌EfSo Mizah MüKeMmEn
🔫🔫AmG DedİK BeLdeN aLtı PuMa Abi DeDiK GöTleR KaLkTı #TuNaNınGöTüNüYaLıYım🤡AMdİni Bu OlaN GrUptaN mE MeqliYon MorUq
#GGG #DAG #KGB #FBI #CIA 💅💄💋👄AYdA QuT🌚Bizİm GruPta #QuDuRr 😍😍😉 KaFAlAr QatLiaMm 💣💣🔫🔫 yAk™ kArdEşim ParLamEn De 15 OldU mOruQ #15YaşAltıBanlanmasın ayıLana GaMoZ bAyıLana LiMor 😎😎BGY pİçlEri BuNu Da ÇaLaR ŞimDi #MuQoQoYÇalıMmaSıM #LeGomoYAlıNmaSın ❤💚💕Efso PP
👨👩👧👦👨👩👧👪👨👨👦MoRuQ BizDe AnAya Hatta BacıYa KüFüR YoQ 😈😈 İnCee Bu PoStA GeLeN bEqEni GrUbun iQ seViyEsiNi GöSteRir 🤓 GruBun MeLediYiM SoRuLarı AlaYıM 🐖#HORT #HORT BaBaMın AğZını BıÇaQ AçmıYorRr stk.skrp:Ddnşwğr 😂😂💯💯👌👍

? HaTaYı KeNdiMde ArIyoRum Haha #HORTLATSAYAFAYAÇIKSINşuAmdiNeMaqHelEtambİrGaWaT Ne BekLersin 💣💣 İmAm OsuRsa CeMaaT SıÇaRmıŞ #PÜÜPÜ GENÇLİĞE BAK GENÇLİK BİTMİŞ AMINI SİKİYİM BÖYLE GENÇLİĞİN -TuNa AmDin Bi banLarMısın 😂😂😂🤣🤣O dA SeNsiN MaMqi HAHAHAHA AdReS VeRiN EviNöNü #BGY Vs #AMG kAwGawaRrR GeLemİyorUm AnNem BaqqAla YoLLaDı zAxDe SEN SUS yaŞıN KaRl M