Sen paraları karılarla ye, ama Sabri abinin kuşunu düşünme. Telefon açarız; işim var. Haber göndeririz; işim var. Ulan işin var sa vergi levhan nerede a ibine! Ohooo biz neredeyiz, sen neredesin be abi. Bu ekip tayfun'un boğazının derdinde, sen Sabri'nin viyadüğündesin. Ayrıyetten biz açık söylüyoruz; karılara ne zaman seni söylesek tribe giriyorlar, inme iniyor. Tribe giriyorlar, inme iniyor öyle mi? Eyvallah Tayfun efendi eyvallah. Bu ekibe bak, bu gece bu tayfadan bir şey istersen seni fena bozarım bak!
Özgür bey, siz de yukarı çıksanız da ev sahibi olarak misafirlere bir hoşgeldin deseniz?
Olur olur gideriz. Tayfun, bak bu Sabri abin bugünün ödemesini yapmadı kardeşi, söyle ona parayı getirsin. Bir de benle böyle emrivaki falan konuşmasın, ağzına s.çarım onun, ağzına s.çarım! Hem evimi veriyorum, hem fırça yiyorum.
Gençler hayırlı akşamlar. Gece gece rahatsız etmek istemezdim, kapının anahtarını üstünde unutmuşsunuz acil bir giriş yaptım kusura bakmayın. Varsa ücreti mukabilinde birkaç sigara rica edecektim.