Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

iamtherustyguy - Bar başvurusu

Başlatan pratolaserra, 12 Ekim 2020, 20:09:52
Okunma sayısı 217 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pratolaserra

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Eylül 2023, 16:44
Toplam oynama: 29 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
iamtherustyguy - Bar başvurusu
« : 12 Ekim 2020, 20:09:52 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Hergün aktifim, işyerine yaklaşık 4 saatimi ayırabilirim.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): -2034.89, 148.53, 28.83, 89.34

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: Liberty

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar-Pub

2.05:İş yeri interioru: Vuzy Bar veya Sosyal Ev

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Travis Darkbane, 1985 yılında Liberty City'de dünyaya gözlerini açtı, babası şehrin en iyi garajlarından birine sahipti. Babası sayesinde erken yaşta arabalara yakından ilgisi oluştu. Babasının çok yakın bir arkadaşı vardı. Lakabı ise Most Wanted idi. Aynı zamanda onun da Eddie isimli bir oğlu vardı ve Travis ile çok iyi anlaşıyorlardı. İki aile geçimini buradan sağlarken, 1999 yılında Travis'in babası girdiği yeraltı piyasasında yaşadığı anlaşmazlıklardan dolayı büyük borca girdi, ve mafya tarafından öldürüldü. Bundan 1 hafta önce de Eddie'nin babası büyük bir kaza geçirip hayatını kaybetmişti. Darkbane ailesi ve Block ailesi birbirine dağ oldular ve sırtlarını yasladılar. 16 yaşlarına geldiklerinde tamirhaneyi tekrardan açtılar ve çalışmaya başladılar. Uzun bir süre tamirhanede çalıştıktan sonra ilk araçlarını aldılar ve sokak yarışlarına katıldılar. Eddie, illegal yarışlarda fazlasıyla polisin dikkatini çekmeye başladı. Babasının lakabıyla hitap ediliyordu ona. "Most Wanted" diye bahsediyordu herkes. Tüm şehirin haberi olan yarışta birinci olduktan sonra bütün polis departmanı yarış alanına baskın attı. Eddie'nin aracı hurdaya çıktıktan sonra Travis ile polisin radarından uzaklaşmak için ailelerini geride bırakarak şehirden yük gemilerine binerek kaçtılar. Ventura Bay'e 2015 yılında yerleştiler. Orada 5 yıl sokak yarışı yaparak ve garaj işleterek sürdürdüler. Son zamanlarında sokak yarışları polisler nedeniyle fazlasıyla azalmaya başladı, bu olay Eddie ve Travis'i cidden sinirlendirdi ve tüm araçlarını o şehirde bırakıp Ventura Bay'den uzaklaştılar. Los Santos'a yerleşen Travis, ve Eddie, sokak yarışı ve çeşitli yeraltı işlerinden kazandığı paralarla, Doherty bölgesinde bir garaj açmaya karar verirler.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime)
IC: Doherty'den daha iyi mekanlar olduğu bariz, ama bu konuyu geçelim. Benim param buna yetiyor, ne yapabilirim? herneyse, beni dinle. Burası sağlam olacak, inan bana. Varoş bir yer, evet fakat içerisi rengarenk olacaktır. Bundan eminim, iyi para kaldırabiliriz, gençler burayı beğenecektir. Kafa dinlemeye gelen insanların ilk tercihi, ucuz ve kaliteli. Kim sevmez ki? ben ve çevrem severiz, bunu hizmete döküyoruz, evet. Hah, şehirdeki işsizlik oranını duymuşsundur, çok işsiz eleman var. Bu işletmeyle bunu düşürebiliriz, üniversiteli çocukların buraya uğrayacağına eminim. Paraya ihtiyaçları var, evet. Bizimde çalışana ihtiyacımız var, onlarda kazanacak bizde kazanacağız. Mekan samimiyetiyle dikkat çekecek, emin olabilirsin. Dostlarımdan bahsedeyim, onlar da sık sık uğrayacak buraya. Çevreleri baya geniş, sağlam insanlar. Belki içme yarışmaları düzenleriz, bunu kim istemez ki? en çok içene kendi cebimizden ufak bir miktar paslarız, müşteriler bunu severler, bedava para.

OOC:Bildiğiniz gibi daha önceden Willowfield bulvarında işlerini yürüten bir çeteydik. Bu dörtlüden birkaç kişi eksilince kalan karakterlerimiz işi ciddiye bindirmek istedi, işleri büyültmeyi planlıyoruz. İlerleyen zamanlarda burayı aktif tutabilirsek sürücü kursu veya özel kurslar gibi hizmetler vermeyi planlıyoruz, belki barın içinde belki de başka bir mekan açıp SF'ye rol ortamı oluşturabiliriz, şuan tek hedefimiz burayı aktifleştirebilmek. Yarış rolü yapan kişilerin sayısı oldukça az. Bana göre San Fierro bu tür işlerin ana mekanı, sokakları, binaları olsun uygun bir atmosfere sahip ve en önemlisi trafik olmuyor. Bu işyerini ana bina olarak düşünebiliriz, sıkı dostlarımızla beraber yarışçı kitlesini arttırmaya çalışıyoruz ve bu gayet iyi gidiyordu. Ama bazen en alttan başlamak gerekir, bizde şuan öyle bir durum içersizdeyiz. Konumu olarak ve dikkat çekiciliğiyle bu mekan bizim işimizi bi hayli görecek, güzel partiler olsun, kapı dışında yapılacak olan yarışlar olsun, araç partileri vs. burası zaman geçtikçe yarışların yuvası olacak diyebilirim. Kültürü iyi yansıtmaya çalışıyoruz, San Fierro sokakları bize en uygun yer.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Barın içi tabii boş kalmayacak, alıştığımız roller yani;
barmen, garson, güvenlik, temizlikçi, çalışan..
olarak görev yapmak isteyenleri geri çevirmeyeceğiz. Bunların dışında ana olarak yukarıdan da anlamışsınızdır, yarışçı rollerini arttırmak için çaba sarf edeceğiz. Tabii işyeri içinde bunu sağlamamız biraz zor, sadece dikkatlerini çekmemiz yeterli olabilir, bir süre sonra mekanın yanına garaj açmayı planlıyoruz. İşyeriyle bağlantılı olan bir garaj. Tamirci rolü yapmak isteyen arkadaşlarımız için iyi olacaktır, iki yer yan yana olunca rollerimiz gittikçe uzayacaktır ve bu da bizi iyi etkileyecektir.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): Bulunduğumuz bölgede sadece biz olacağımızdan burada rolleri başlatma imkanımız olacak. Etrafımız bomboş olacak ve neredeyse San Fierro bize ait gibi hissedilecek. Belirli bir kare alan içinde kendimizce hood belirleyeceğiz ve işlerimizi o bölgenin içinde halledeceğiz. San Fierro'da rolleri canlandırmaya büyük bir yardımımız dokunacaktır. Şehir içinde Lopez Garage, şehir dışındaysa Liberty Blacklist olarak yarış rollerini canlandırma projemiz var, insanlara şehir dışındaki rollerin ne kadar güzel olabileceğini aktarmak bizim işimiz gibi hissediyoruz, kısaca bulunduğumuz bölgede ilk ve tek bar bizim barımız olacak.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "iamtherustyguy"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı solberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Ağustos 2024, 23:34
Toplam oynama: 210 gün, 19 saat
Birlik: *******ERZ
Son giriş: 30 Eylül 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: iamtherustyguy - Bar başvurusu
« Yanıtla #1 : 12 Ekim 2020, 20:10:43 »
Benim önceki başvurumdan alınan kelimeleri onaylıyorum, zaten ortaklaşa açacağımız bir bardı. Kişi herhangi bir ceza almasın, aynı birliğin üyesiyiz ve yazılanların dışına çıkılmayacak.

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14