Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Soul La Blood - Malibu Club Bar Başvurusu

Başlatan susucan, 11 Ekim 2020, 03:58:24
Okunma sayısı 767 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Haziran 2021, 02:58
Toplam oynama: 70 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Soul La Blood - Malibu Club Bar Başvurusu
« : 11 Ekim 2020, 03:58:24 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Neredeyse her gün aktifim 7 ve 10 saat arası aktifliğim bulunuyor

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 397.58 -1802.36 7.82 180.68

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: Malibu Club

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Club

2.05:İş yeri interioru: Vuzy October Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Olivia Fisher çocukluğunu zengin fakat kusurlu bir ailede geçirmiştir. Bu aile Amerika'nın önemli yerlerine sahip tamamen legal bir kurum sahibidir Adalberto Fisher ile Isabhella Fisher'ın şirketi olan Eternaldream'ın yöneticileridir. Bu şirket amerika'da hizmet veren komünist yöneticilere sahip bir bireydir bu şirket San Andreas ve yakın eyaletlerde önemli bölgeleri elinde tutmak istemesiyle bilinir. Şirket'in  başlıca temelleri avukatlık,mimarlık, basın ve yayıncılık,taksicilik,emlakçılık ve araç galerisi üzerine oluşmuştur. Bu şirket vasiyetname'de en büyük kız olan Olivia Fisher'a kalacaktır. Olivia Fisher'ın hayatına göz gezdirecek olursak 1990 yılında dünyaya geldi. Küçüklüğü en güzel elbiselerle ve özel okullarda geçti. Ergenliğine girdiğinde çokça arkadaşı vardı. Güven problemi yaşadığı kişilerden uzak durup yabancı kişilerden hoşnut değildi. Sadece yakın arkadaşlarıyla takılan bu kızın hayali iyi bir avukat hatta bundan öte iyi bir şirket sahibi olmaktı. Annesi ve babası sayesinde zengin ortama alışmış on altısına bastığı gibi en sevdiği araç Sandking'i donanmış ehliyetini almıştır. Santos'un en köklü züppe yerlerinden olan Alhambra ile Malibu Club kızın şirketi başa alınca ilk hedefleri olacaktı. Yıl  2013'e geldiğinde ailesinden  Isabhella Fisher'a beyin tümörü tehşisi koyuldu ve bir süre süren tedaviler ardından kötü haber gelerek öldü. Hayatında  her şey den çok önem verdiği çiçeği solunca Adalberto Fisher vasiyetnamesini yazarak kendini asarak öldürdü Vasiyetnameye göre Eternaldream şirketi bir infernus üç sultan El Corona'dan bir striptiz club kalmıştı. babasıyla anısı olan her yer ona cehennem gibi gelen Olivia infernusu ve iki sultanı sattı geriye işletilmeyen kapalı kepenkli club kaldı. 2014 yıllarına gelindiğinde şirketin gelir kaynakları çok aza indi yatırımcılar çekildi ve bazı sebeplerden dolayı işçi azaltımı gerçekleştirildi. 2016 yılına gelindiğinde şirket resmiyeten iflas etti ve striptiz club'e ve Sandking hariç tüm araclarına haciz geldi. uzun yıllar depresyonlu geçen yıllar sonunda yıllar iki bin on dokuzu gösterdiğinde bazı şeyleri geri alabilse bile eski zenginliğinden eser kalmamıştı. Bir süre parasını lüzumsuz harcamayan kız 2020 yıllarına kadar gerekli parayı toplayıp sevilen Malibu Club'u geri açmıştı.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) İşyeri belirli günler açık olucak ve bu günler içerisinde bolca personelle oyuncu ekonomisine hem yarar sağlayıp hemde dolgun maaşlar vermekten çekinmeyeceğiz işyerini kuracağım birliğin şubelerinden biri olmasını planlıyorum. hiç bir şekilde NPC sistemi kullanımdan uzak, tamamen oyuncu dostu bir ortam sunmaya çalışıyoruz EternalDream'ın en iyi eğlence merkezlerinden birinin olması beklenen Malibu Club iki gecede bir partileyecektir gerek alkolsüz kokteyler gerek çeşitli special süt gibi alkolsüz damgası vurulmuş ürünler bolca bulundurulur. Alkollü içecekler için eksik edilmeyen mezeler bulunacaktır. Aşırı kazanç beklemeyen "Halk seviyesinden biri tüm ürünlerimize erişebilir." sözüyle uygun fiyatları bastırmaktayız. Bar açıldığında personel açığı olmazsa ikili takvime uyumlu olarak ilk partiyi vereceğimiz tarih işyeri tanıtımında yazacaktır. Santa Maria Beach'ta daha aktif ve troll olmayan bir ortama dönüştürmeyi istiyoruz. Bu iştede bazı OG FG GA arkadaşlarımla iş birliği yapmayı düşünüyorum.( trolling retarted gbi yapanlara şikayet ceza v.s )  Onun dışında ise başka yerlerede çeşitli şubeler açarak ( GYM, Pawn Shop, ) Halk'a görevli spor hocaları halka yararlı malzemelerin satılacağı dükkanlar  gibi hizmetler sunulacak Malibu Club  hem EternalDream'ın ana şubesi olmakla kalmayacak parti olmadığı saatlerde danışmanlık, Psikolog arkadaşlarla tedavi gibi imkanlarda sunacak. İşe alımlarda bu şube üzerinden olucak barda işe alınmalar mülakat ile ufak deneme süreciyle olacaktır. Denemeler partide veya parti öncesi olacak denemesi yapılmamış çalışanlar çalışan sayılmamakla beraber maaş verilmemektedir Maaşlar ise tamamen komünist yani eşit bir şekilde kazanca göre paylaştırılacaktır ( 30k kazanıldıysa 2k 10 çalışana gibi) IC konulara gelirsekte vıp bölümünü diğer insanlar gibi 257125761284r127581257218512k yapmayacağız sadece kişi başı 1k olacak bu da komünizm konseptini yansıtmamıza yardımcı olacak. sıfır halkın bile girebileceği bir yer olmasını planlıyoruz en iyi rol ortamını çıkarmaya çalışıyoruz.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Fazla kazanç hedeflemeden en iyi komünist rollerini yansıtabileceğimize inanıyorum. Oyundaki oyuncuların çoğu ya ideoloji benimsememiş ya da kapitalist insanlardan oluşuyor komünizm oranı oldukça düşük bizde burada ideoloji işlerini fazla karıştırmadan komünist bir ortam sunacağız her şey halkın eşitlikleri için olucak sunucudaki komünizm ideolojisini boostlamak istiyoruz ve bu konu hakkında bilgi sahibi olunmasını istiyoruz. işyeri dışındada konuşulmak istiyoruz. IC OOC arenada en iyi ortamı sağlamayı hiç bir şekilde IC olayları OOC kine yansıtmamaya elimizden geldiğince çalışacağız. IC olaylara ise OOC'den hiç bir kanalda yapmayı düşünmüyorum bunun ihlal olduğununda bilincindeyim

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): İşyerimde ve çevresinde asla Rina Politikalarına aykırı gelen şeylere izin vermeyeceğim en kanser kitle olan trollcü ve dmcilere hiç aman vermeden şikayet veya ekibimden yetkili arkadaşlara bildirip ceza talep edeceğim. Bilmektesinizki Santa Maria civarında çok fazla noob-dm dönüyor. Bunları en aza indirmek için caydırana kadar şikayet açmaktan çekinmeyeceğim. "En az ooc rol damia" olarak fellowship the slope ile başladığımız yola illegal olarak msw ve saints boulevard ile devam ettik şu anda full legal olarak tekrardan dönüyoruz. eyaletteki en iyi işyeri kültürüne sahip olacak kadar iyi bir rol bilgim olduğunu düşünüyorum doğru kaynaklardan araştırmaları yaptım. Gerekli kültür bilgilerini aldım. en iyi konseptle gelip bölgedeki en aktif rol ortamını sunabileceğimi düşünüyorum
Kısacası hiç bir şekilde rina kuralları çerçevesi kırılmayacak gerekli şikayetler açılacak en iyi şekilde kültür sunulacak ve oyuncu ekonomisine katkılarımız olucak.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Soul_La_Blood"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Soul La Blood - Malibu Club Bar Başvurusu
« Yanıtla #1 : 11 Ekim 2020, 03:58:57 »
Başvuru kabul olursa nc atıp birliği kuracağım.

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 11 Ekim 2020, 08:34:59 »
Çalıntı tanıtım.

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 11 Ekim 2020, 13:53:18 »
Çalıntı tanıtım.
Çalıntı? xD 1 ss çektim ekledim çalıntımı oldu guzum

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
« Yanıtla #5 : 11 Ekim 2020, 14:32:21 »
Çalıntı tanıtım.
Sorulardan bahsediyorum evladım, sanırsam kıtlık var sende.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tony Test Lv.1
Son giriş: 07 Ekim 2020, 16:48
« Yanıtla #6 : 11 Ekim 2020, 14:38:49 »
ÇALINTIDIR REDDEDİLİR UMARIM

Çevrimdışı YediBelaBaran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Eylül 2024, 01:56
Toplam oynama: 146 gün, 14 saat
Son giriş: 13 Haziran 2024, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #7 : 11 Ekim 2020, 18:45:08 »
güzel mekan

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 11 Ekim 2020, 19:53:51 »
Çalıntı tanıtım.
Sorulardan bahsediyorum evladım, sanırsam kıtlık var sende.
sorun için konuşma sıfırdan kendin yazdım çalıntı olduğuna dair kanıt sunabilirsen güzel olur en kötü benziyodur sonuçta 2017 de açılmış platform kaç tane tanıtım açıldı buraya  kısacası caz yaptın yapma

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: