Tamam politikaları bilip bilmemek kendi sorumluluğu da, şöyle düşünün;
Daha roleplay'e hatta samp'a ilk defa burada başlayan bir çok insan var. Politikaları hiç kimse ilk başta okumuyordu ve okuması gerektiğini kimse söylemiyordu (hâlâ öyle) Ben forum hesabımı bile şikayet açmak için açtım ve 12 levele kadar iletim bile yoktu. Açtığım ilk şikayette saçma bir şikayet zaten kanıt sunmayı bile bilmiyordum.(
https://prnt.sc/uwnea4) Politikalara göz gezdirdiğimde 8 leveldim, öyle DM vs. gibi ihlalleri öğrenmiştim, tamamen okuduğumda 11 leveldim. 11 levele kadar, hatta daha sonrasına kadar ihlal yaparak geldim. Şu an da ara ara ihlal yapıyorum, tabi kuralı biliyorum ama ihlal de yapıyorum. Mesela 2 sicilim var biri GKI biri Hatalı Emote, ikisi de adminin şansa specte olması, gki'de gişeler kapalıydı geçtiğim için. Hatalı emote'de /do kanalından "ACABA HANGINIZI SECSEM ASDASD" yazdığım için. Ayrıca DM cezası gayet iyi. Minimum 240 dakika, 240 dakika az değil 4 saate denk geliyor. Ki bu minimum, 20 level ve üstünün DM süresi 800 dakikadan başlıyor, bu hiç az değil, yaklaşık 13.3 saat yapıyor, 10 kişiye DM atsa 5 tanesi şikayet açsa yaklaşık 66.6 saat yapıyor bu da 2.7 gün yapıyor, az değil. Yukarıda biri 3 gün banlansın demiş, 3 gün banlanınca bilgisayarı açık bırakmak zorunda kalmıyor, jail daha iyi.
Desteklemiyorum.