Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Önemli Bir Teknik Bilgisayar Konusu

Başlatan Carl_Johnson_950, 10 Ekim 2020, 03:01:28
Okunma sayısı 726 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Ynt: Önemli Bir Teknik Bilgisayar Konusu
« Yanıtla #10 : 10 Ekim 2020, 11:22:18 »
Çok klasik olacak ama windows 7 ye format at ekran kartın gta için yeterli ki şahsen bende 256 MB ekran kartı var.Windows 7 ye geç grafikleri düşür çözünürlüğü düşür fps arttırıcı modlar vs. kasma çok azalır.

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Haziran 2021, 02:58
Toplam oynama: 70 gün, 18 saat
« Yanıtla #11 : 10 Ekim 2020, 13:47:57 »
Windows 10 kullanmayın aga öyle pclerde işte ben 1gb ramlı diğer şehirdeki pcde gta sa yı 0 fps drop kullanıyorum sorunda yok ekran kartıda 584mb dandk bişey

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Carl McRae Lv.18
Son giriş: 24 Temmuz 2022, 01:29
Toplam oynama: 56 gün, 22 saat
« Yanıtla #12 : 10 Ekim 2020, 14:01:21 »
Çok klasik olacak ama windows 7 ye format at ekran kartın gta için yeterli ki şahsen bende 256 MB ekran kartı var.Windows 7 ye geç grafikleri düşür çözünürlüğü düşür fps arttırıcı modlar vs. kasma çok azalır.

Windows 7 bulabilirsem artık piyasada neden olmasın?

Windows 10 kullanmayın aga öyle pclerde işte ben 1gb ramlı diğer şehirdeki pcde gta sa yı 0 fps drop kullanıyorum sorunda yok ekran kartıda 584mb dandk bişey

Konu sadece Gta sa değil aga Rina dan bahsediyoruz. Şehir içinde frame yüklenmesini daha fazla yapmak zorunda kaldığımız bir serverdan yani.

Çevrimdışı Poppy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Shina Moore Lv.12
Köken: Japon
Son giriş: 17 Mayıs 2024, 20:08
Toplam oynama: 21 gün, 8 saat
« Yanıtla #13 : 10 Ekim 2020, 14:03:29 »
Windows XP kullan.

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 10 Ekim 2020, 14:04:09 »

Windows 7 bulabilirsem artık piyasada neden olmasın?

Konu sadece Gta sa değil aga Rina dan bahsediyoruz. Şehir içinde frame yüklenmesini daha fazla yapmak zorunda kaldığımız bir serverdan yani.
Zaten bende rinada oynuyordum işte kanka gta sa yazdığıma bakma rinadan başka swmi var düzgün xD glen park blokları hood bizim eski orada 2007 model pc ile sıfır drop oynuyodum drop giriyor diyen ya win 10,8 kurmuştur ya da 2003 model pcden bağlanıyodur

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 10 Ekim 2020, 14:05:08 »
Windows XP kullan.
Windows XP'de hiç bir şey indirmen mümkün değil gezginler, saglamindir gibi siteleri kaldırmıyor kaldırsa bile onların verdiği indirme link sitelerini kaldırmıyor ben gta sa indirmek için 8 gün araştırma yaptım indirdim rus sitelerinden anca

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Carl McRae Lv.18
Son giriş: 24 Temmuz 2022, 01:29
Toplam oynama: 56 gün, 22 saat
« Yanıtla #16 : 10 Ekim 2020, 14:06:19 »
Windows XP kullan.
Windows XP'de hiç bir şey indirmen mümkün değil gezginler, saglamindir gibi siteleri kaldırmıyor kaldırsa bile onların verdiği indirme link sitelerini kaldırmıyor ben gta sa indirmek için 8 gün araştırma yaptım indirdim rus sitelerinden anca

Windows Xp gerçekten kötü bunu ben de biliyorum. Geçmişte yaşadığımdan bilirim.

Çevrimdışı Poppy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Shina Moore Lv.12
Köken: Japon
Son giriş: 17 Mayıs 2024, 20:08
Toplam oynama: 21 gün, 8 saat
« Yanıtla #17 : 10 Ekim 2020, 14:19:11 »
Windows XP kullan.
O gibi sitelere gitmene gerek yok. Eksik kurulumdan dolayı hata almışsındır. Windows 10 kurduğunda yanında bir ton şeyde kurulmuş gerekiyor genel bilgisayarın kullanacağı temel şeyler, XP'de manuel kurulum sağlaman lazım. Aradaki en büyük fark bu. Bilgisayarin driver desteği XP varsa XP en iyi performansı verir. Bunun için de oldukça eski bilgisayar gerekiyor. Bazı şeyleri açmıyor çünkü desteği yok ondan. Ama temel şeyleri açacaktır.

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 10 Ekim 2020, 18:53:09 »
Windows XP kullan.
O gibi sitelere gitmene gerek yok. Eksik kurulumdan dolayı hata almışsındır. Windows 10 kurduğunda yanında bir ton şeyde kurulmuş gerekiyor genel bilgisayarın kullanacağı temel şeyler, XP'de manuel kurulum sağlaman lazım. Aradaki en büyük fark bu. Bilgisayarin driver desteği XP varsa XP en iyi performansı verir. Bunun için de oldukça eski bilgisayar gerekiyor. Bazı şeyleri açmıyor çünkü desteği yok ondan. Ama temel şeyleri açacaktır.
desteği yok işte hiç bir şey inmiyor ondan bahsettim bende

Çevrimdışı UnknownCMD

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 23 Temmuz 2022, 16:47
Toplam oynama: 190 gün, 14 saat
« Yanıtla #19 : 10 Ekim 2020, 21:42:29 »
  Merhaba,
 Anladığım kadarıyla son zamanlarda fps sorunu yaşamaya başlamışsınız. Bu bazı nedenlerden dolayı olabilir.
 Bunlardan biri, en son ne zaman kasa temizliği yaptınız? (fan vb. toz temizliği)
 İkincisi, termal macun yenilemeyi denediniz mi veya en son ne zaman değiştiniz?
 Üçüncüsü, windows 10'a geçtim demişsiniz. Geçtikten sonra mı fps sorunu yaşamaya başladınız?
 Dördüncüsü, başka oyunlarda da fps drop sorunu yaşıyor musunuz?
 Beşincisi, biraz zor görünüyor ancak sisteminiz ile aynı veya benzer - yakın seviyedeki sistemlerin benchmark sonuçlarına bakarak kendinize bir benchmark testi uygulayın. Değerler arasında fark varsa donanımsal sorun olabilir.