Ben 26. Sayfada onay alıp kapattırdım mı? Bak bakalım ezik dediğin adam neler yapmış. Birlik kapatılırken benim fikrim alınmadı alınsaydı da zaten kapatın derdim. Benim geleceğimi umursadığımı bilseydin, üniversite sınavını umursadığımı bilirdin rizeli. Senin gibi başkasının birliğiyle övünerek feyz al diyeceğime kendi birliğimin 26. Sayfasında kapatılmasını tercih ederim. Emek çalmam emek harcarım ben. Kimin ne yaptığı demişsin de ben ne yapmışım? Yarası olan gocunmuş ki en başından beri köstek olmuşsun. Benim ne yaptığımı bilmiyorum ama bu kadar ağlayacağını bilsem yapmazdım. Başkalarının düşündüğü ve yaptığı konseptlerin üstüne konarak bayağı başarılı ve üst düzey rol bilgini benimle paylaşıyorsun. Yazık karşımda omurgasız bir birey yerine iki yüzlü olmayan birini tercih ederdim. Senin yaptıklarını ben söylemem açık arayan biri değilim. Bende kalır onlar merak etme o konuda. Sen aciz bir birey olduğun için kendi fikirlerin olmadan başkalarının emeklerini fikirlerini kullanmaya devam et. Umarım bir gün rol bilgisinin forumdaki üç beş tane rolün ss'i olmadığını öğrenirsin. Ben herkese yapıcı olmaya çalışıyorum. Sizlerin yapıcı olmayı bir kenara bıraktım yıkıcılıkta bu kadar ısrarcı olmanız sadece komik. Eğer benim rollerimi 26 sayfalık birlikle sorguluyorsan benim orda kaç tane rolüm olduğuna bak sonra senin o attığın linkteki kendi rollerinin sayısına bak. Çocukça tavırlarını devam ettirdiğin sürece sürünmeye mahkumsun rizeli. Bana çömez diyen adama GTA San Andreas'ın haritasını ben öğrettim. Ayrıca ilk başladığında arkadaşların yanında durmazken ben seninle rol yapmaya çalıştım. Çocuksun ama ne olduğu bende kalsın.