24. dakikadan itibaren, olay şu mekanda kim bilmiyorum polis helikopterine sıkıp düşürüyor, polislerde basıyor mekanı ben olayın başından beridir afkyım hatta yarım saattir felen afkyım arkada film izliyom, film bitiyor afklıktan çıkıyorum çıktığım gibi kelepçlenme, tutuklanma ve hapis 24. dakikadan sonra izlerseniz bu tozları zorla sattırıyorlar bana ben suçsuzum ya öleceksin ya bu tozları satacaksın dediler bana gibi cümleler kullanıyorum oda canlı yayında rol imkanı tanımıyor gibi gözüküyor ama bunlarla çete memurları ilgileniyor biz bir şey yapamayız deniyor, hatalı bir emoteside vardı bu olayda neden benim bir avukatım yok neden sorgulanmadan hapise atılıyorum (taksi şirketinde çalışıyorum dememe rağmen benden yaşlısın deyip tutuklama işine devam ediyor ki gerçekten taksicilik yapıyorum)
bak adam başta yazmış "Normalde 10 dakika sürecek şey 20 dakika veya fazlaya uzayacak." neden uzaması kötü be güzel kardeşim rol yapmıyor muyuz neticede? ya büro açılsa ooc sicili bekleyip nc atar direk büro rollerine girişirim ama yok abi